To są te body po 5 zł na pierwszym zdjęciu [emoji23]Ej nie[emoji16]mówię ci, że zdrożały[emoji16]No i super łupy [emoji16][emoji16]
reklama
Mikasa7
Fanka BB :)
Dziękuję. Tak, faktycznie miał wcześniej coś podobnego. Ale teraz to jednak bardziej czerwone jest...I gdzie nie gdzie zalewa się w plamy. No i swędzi. Więc doszło coś nowego jak to rigowacenie...ech ech...Teraz na ma mniej. Ale on to różnie ma. Raz więcej raz mniej. Zobacz załącznik 877495Zobacz załącznik 877496
Ankan
Dziękuję mam nadzieję, że tak będzie. Ale wiesz człowiek myśli mimo wszystko tym bardziej, że za dużo czasu tu mamKochana słyszeć będziesz bo będzie przytomna :* ale znając życie lekarze Cię zaglądają jak małego wyjma to gwałtownie opada przepona i chwilę może Ci wstrzymać oddech i zemdlic. Ale to jest norlanw przez to że przepona nagle zmienia ułożenie i nie jest to powód do stresu. Szycie też nie boli bo jesteś znieczulona.
Założenie cewnika straszne nie jest. Nieprzyjemne ale do przeżycia
Szalejesz kochanaA to moje łupy dzisiejsze z pepco i Lidla rozmiary już większe
62/68 rozmiary z długim rękawem bo to już bardziej od września / października pewnie będzie nosić Zobacz załącznik 877505Zobacz załącznik 877506
Ankan, ja też się boję cc. Za pierwszym razem Sn zakończone cc więc nie miałam czasu na rozmyślania. Drugie cc już wiedziałm co mnie czeka i teraz tez. Sama operacja jest ok , nic nie boli, kilka min od znieczulenia i już będziesz miała maluszka przy twarzy a lekarz będzie cię zszywal. Najgorzej jest jak znieczulenie schodzi bo brzuch zaczyna napierdzielac ale dają leki p- bolowe. Cewnika też właściwie nie czuć jak położna zakłada.
Jasne wiem :* mnie tab przez 7h SN umeczyli a potem przygotowanie do cc że raz nie miałam czasu myśleć a dwa nawet już nie miałam sił myśleć tylko chciałam żeby się to skończyłoDziękuję mam nadzieję, że tak będzie. Ale wiesz człowiek myśli mimo wszystko tym bardziej, że za dużo czasu tu mam
Mikasa7
Dziękuję. No tak, na to liczę, że w końcu oboje poczujemy,że jesteśmy najważniejsi dla siebie... I liczę na to,że po prostu ten ostatni,trudny czas,w którym wyszły różne problemy, w pracy, w domu, przyjście na świat drugiego dziecka sprawiły że tak się stało, jak się stało. I mam nadzieję,że mnie kocha, tylko się pogubił i po prostu jako chłop sobie nie poradził...Kochana nigdy nie ma tak jak nas coś trapi że w jeden dzień zapominamy .. ewentualnie można udawać że jest ok ale chyba nie o to chodzi. Daj mu czas pomysli i wydaje mi się że zrozumie że jesteś dla niego najważniejsza [emoji6] w końcu czym jest facet bez kobiety... [emoji57][emoji57] ( I kobieta bez faceta [emoji57] )
E
Ewka34
Gość
SaAle to w IKEA są jakieś ich restauracje że można tam zamówić obiad ?
Ja nigdy nie byłam w IKEA więc nic nie wiem [emoji39]
karkula309
Wydaje mi się że ciężko jest kogoś po prostu przestać kochać ..Dziękuję. No tak, na to liczę, że w końcu oboje poczujemy,że jesteśmy najważniejsi dla siebie... I liczę na to,że po prostu ten ostatni,trudny czas,w którym wyszły różne problemy, w pracy, w domu, przyjście na świat drugiego dziecka sprawiły że tak się stało, jak się stało. I mam nadzieję,że mnie kocha, tylko się pogubił i po prostu jako chłop sobie nie poradził...
reklama
Maljan
Nie mam na razie żadnych kurteczek, a generalnie mam ciuszki na razie do 62 z 68 mam dosłownie kilka sztukjakie fanki ikeowskiej szamy my tu mamy ja do ikei mam w sumie blisko i zawsze oczopląsu dostaje jak tam jestem ale rzadko jestem, po pierwsze nigdy nie ma miejsca na parkingu, po drugie, trzeba cały sklep przejść itd. Żarło nie wzbudziło we mnie jakiegoś większego zachwytu. jedynie te dekoracje mają prześliczne
Dorobiłam sie wanienki nie miałam i miałam nie mieć, a dziś mężu przywiózł z ogłoszenia z olx używkę jak nową ze stależem w poniedziałek kurier przywiezie pościelkę do wózka, i może uda się wygrac aukcję na kilka par używanych niechodków. wtedy oficjalnie zakończę kupowanie
A właśnie miałam pytać, czy z takich najmniejszych rozmiarów, powiedzmy do 68 kiedy teoretycznie jeszcze powinno być ciepło macie jakieś kurteczki dla maluchów?