karkula309
Fanka BB :)
Naprawdę istnieją hot dogi za 1zl ? [emoji33][emoji33][emoji33]Też lubię klopsiki w ikea [emoji16] i hot dogi za 1 zł [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Naprawdę istnieją hot dogi za 1zl ? [emoji33][emoji33][emoji33]Też lubię klopsiki w ikea [emoji16] i hot dogi za 1 zł [emoji23][emoji23][emoji23]
Elidel powinnam gdzieś mieć, bo jak był młodszy też różne wysypki miał i tym też kiedyś smarowalam. A teraz Elocom, Advantan. Kurcze jak był młodszy to miał podejrzenie skazy białkowe...I teraz by znowu wyskoczyło...dramat,syn uwielbia nabiał..Powiem ci, że u nas wyglądało podobnie. Tylko pamiętaj, że jak odstawisz to dopiero pi 7-10 dniach alergen znika z organizmu więc trochę to trwa. Nam tą maść przypisała dermatolog właśnie .
Tak, ale to taka sztuczna mała bułeczka i parówka [emoji16]Naprawdę istnieją hot dogi za 1zl ? [emoji33][emoji33][emoji33]
Dzięki Kochana. Też wcześniej podejrzewałam rigowacenie okolomieszkowe. Tak jak piszesz pryszczyki takie szorstkie. Ale to wtedy to nie swedzialo. A teraz właśnie swędzi i 2,5 mięs się utrzymuje... i on nigdy nie mial gladkich raczek.Moj syn ma podobne ale go to nie swędzi i na czubki szorstkie. W naszym wypadku to rogowacenie okołomieszkowe. Przyczyną jest niedobór witaminy A. Więc suplementacja u nas witamina A i smarowanie maścia z mocznikiem. Eloderm krem aktywny z mocznikiem. Jak wrócimy do domu to zrobię foto. Właśnie na raczkach i udach
Moj syn też nigdy nie ma gładkich rączekDzięki Kochana. Też wcześniej podejrzewałam rigowacenie okolomieszkowe. Tak jak piszesz pryszczyki takie szorstkie. Ale to wtedy to nie swedzialo. A teraz właśnie swędzi i 2,5 mięs się utrzymuje... i on nigdy nie mial gladkich raczek.
Ej.. teraz są po dwa zeta[emoji23][emoji16] tak mi się wydaje...[emoji16] jadłam ostatnio, jak byliśmy[emoji23]i chyba poszły w góręTak, ale to taka sztuczna mała bułeczka i parówka [emoji16]
Od wczoraj już całe szczęście bez gorączki więc pewnie jakiś dwudniowy wirus :* dzięki :*@Mikasa7 a jak dzisiaj twoje samopoczucie ?
@Gienio jak dzieciaki i ich zdrowie ? Przypomnij kiedy wracają z wakacji ?
@KatiNails jak syn i gorączka ? [emoji14]
Teraz na ma mniej. Ale on to różnie ma. Raz więcej raz mniej.Dzięki Kochana. Też wcześniej podejrzewałam rigowacenie okolomieszkowe. Tak jak piszesz pryszczyki takie szorstkie. Ale to wtedy to nie swedzialo. A teraz właśnie swędzi i 2,5 mięs się utrzymuje... i on nigdy nie mial gladkich raczek.