reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

O jakich klopsach mówicie ? [emoji33]
W restauracji maja danie z tymi pulpetami . Ja w tym sezonie zaprojektowałam nawet wzor dla dzieci z tymi pulpetami i kucharzem
152B7FC8-D9DE-48E1-B17B-5CB5148FC9F9.png
- pojawi sie w połowie sierpnia w sklepach :)

Załączniki

• 152B7FC8-D9DE-48E1-B17B-5CB5148FC9F9.png
    296,1 KB · Wyświetleń: 319
reklama
Cały dzień się okropnie czułam . Migrena bóle brzucha , podłączyła mnie położna pod ktg jak codziennie, zrobiło mi się okropnie niedobrze , odpielam pasy i Ide do łazienki i upadłam . Nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło ...
Tez miałam to samo w poprzedniej ciąży - mdłości ciemno przed oczami i omdlenia . Przyczyna była nierozpoznana cukrzyca plus ucisk dzieci na przeponę i niedotlenienie mózgu - przez to leżałam na patologii .

Ooo dzięki. Widzisz mój też ma 3 lata. Żadne sterydowe maści nie pomagają, alergolog powiedziała że to nie jest alergiczne,że to może wirusowe. Za tydzień jadę do dermatologa z nim. Już 2,5 miesiąca, właśnie swędzi go to głównie w nocy. Je nabiał, ale odstawiłam mleko, bo jak jadł rano płatki z jogurtem naturalnym to było ok, teraz nagle wyskoczyło. Przy gorączce jak miał zatoki i antybiotyk to się nasililo . A wygląda tak
Powiem ci, że u nas wyglądało podobnie. Tylko pamiętaj, że jak odstawisz to dopiero pi 7-10 dniach alergen znika z organizmu więc trochę to trwa. Nam tą maść przypisała dermatolog właśnie .

Mysle ze tak - zawsze sa straszne kolejki a niektórzy wręcz przyjeżdzają na jedzenie a nie zakupy , bo ceny tez sa niskie :)
Ja mam do Ikea 10km i jest tam cale wielkie centrum zakupowe więc najczęściej tam jadę. Nawet jak nie idę do IKEA na zakupy a jestem w tym centrum to idziemy do IKEA coś zjeść no i dzieciaki lubią tam hot dogi:)

Ooo dzięki. Widzisz mój też ma 3 lata. Żadne sterydowe maści nie pomagają, alergolog powiedziała że to nie jest alergiczne,że to może wirusowe. Za tydzień jadę do dermatologa z nim. Już 2,5 miesiąca, właśnie swędzi go to głównie w nocy. Je nabiał, ale odstawiłam mleko, bo jak jadł rano płatki z jogurtem naturalnym to było ok, teraz nagle wyskoczyło. Przy gorączce jak miał zatoki i antybiotyk to się nasililo . A wygląda tak
Moj syn ma podobne ale go to nie swędzi i na czubki szorstkie. W naszym wypadku to rogowacenie okołomieszkowe. Przyczyną jest niedobór witaminy A. Więc suplementacja u nas witamina A i smarowanie maścia z mocznikiem. Eloderm krem aktywny z mocznikiem. Jak wrócimy do domu to zrobię foto. Właśnie na raczkach i udach

reklama
Do góry