Gienio
Fanka BB :)
W restauracji maja danie z tymi pulpetami . Ja w tym sezonie zaprojektowałam nawet wzor dla dzieci z tymi pulpetami i kucharzemO jakich klopsach mówicie ? [emoji33]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W restauracji maja danie z tymi pulpetami . Ja w tym sezonie zaprojektowałam nawet wzor dla dzieci z tymi pulpetami i kucharzemO jakich klopsach mówicie ? [emoji33]
Tez miałam to samo w poprzedniej ciąży - mdłości ciemno przed oczami i omdlenia . Przyczyna była nierozpoznana cukrzyca plus ucisk dzieci na przeponę i niedotlenienie mózgu - przez to leżałam na patologii .Cały dzień się okropnie czułam . Migrena bóle brzucha , podłączyła mnie położna pod ktg jak codziennie, zrobiło mi się okropnie niedobrze , odpielam pasy i Ide do łazienki i upadłam . Nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło ...
Ale to w IKEA są jakieś ich restauracje że można tam zamówić obiad ?W restauracji maja danie z tymi pulpetami . Ja w tym sezonie zaprojektowałam nawet wzor dla dzieci z tymi pulpetami i kucharzem Zobacz załącznik 877483 Zobacz załącznik 877483 - pojawi sie w połowie sierpnia w sklepach
Tak jest wielka restauracja we wszystkich sklepach IKEAAle to w IKEA są jakieś ich restauracje że można tam zamówić obiad ?
Ja nigdy nie byłam w IKEA więc nic nie wiem [emoji39]
O kurde to już rozumiem te wycieczki do Ikea. Mamy okolo 200km do najbliższej Ikea i co chwilę ktoś tam jedzie, pewnie na klopsiki [emoji16]Tak jest wielka restauracja we wszystkich sklepach IKEA
Mysle ze tak - zawsze sa straszne kolejki a niektórzy wręcz przyjeżdzają na jedzenie a nie zakupy , bo ceny tez sa niskieO kurde to już rozumiem te wycieczki do Ikea. Mamy okolo 200km do najbliższej Ikea i co chwilę ktoś tam jedzie, pewnie na klopsiki [emoji16]
Powiem ci, że u nas wyglądało podobnie. Tylko pamiętaj, że jak odstawisz to dopiero pi 7-10 dniach alergen znika z organizmu więc trochę to trwa. Nam tą maść przypisała dermatolog właśnie .Ooo dzięki. Widzisz mój też ma 3 lata. Żadne sterydowe maści nie pomagają, alergolog powiedziała że to nie jest alergiczne,że to może wirusowe. Za tydzień jadę do dermatologa z nim. Już 2,5 miesiąca, właśnie swędzi go to głównie w nocy. Je nabiał, ale odstawiłam mleko, bo jak jadł rano płatki z jogurtem naturalnym to było ok, teraz nagle wyskoczyło. Przy gorączce jak miał zatoki i antybiotyk to się nasililo . A wygląda tak
Ja mam do Ikea 10km i jest tam cale wielkie centrum zakupowe więc najczęściej tam jadę. Nawet jak nie idę do IKEA na zakupy a jestem w tym centrum to idziemy do IKEA coś zjeść no i dzieciaki lubią tam hot dogiMysle ze tak - zawsze sa straszne kolejki a niektórzy wręcz przyjeżdzają na jedzenie a nie zakupy , bo ceny tez sa niskie
Moj syn ma podobne ale go to nie swędzi i na czubki szorstkie. W naszym wypadku to rogowacenie okołomieszkowe. Przyczyną jest niedobór witaminy A. Więc suplementacja u nas witamina A i smarowanie maścia z mocznikiem. Eloderm krem aktywny z mocznikiem. Jak wrócimy do domu to zrobię foto. Właśnie na raczkach i udachOoo dzięki. Widzisz mój też ma 3 lata. Żadne sterydowe maści nie pomagają, alergolog powiedziała że to nie jest alergiczne,że to może wirusowe. Za tydzień jadę do dermatologa z nim. Już 2,5 miesiąca, właśnie swędzi go to głównie w nocy. Je nabiał, ale odstawiłam mleko, bo jak jadł rano płatki z jogurtem naturalnym to było ok, teraz nagle wyskoczyło. Przy gorączce jak miał zatoki i antybiotyk to się nasililo . A wygląda tak
Też lubię klopsiki w ikea [emoji16] i hot dogi za 1 zł [emoji23][emoji23][emoji23]Ja też lubię te klopsy z IKEA jak jestem to zawsze biorę
Koniecznie pochwal się zdjęciami jak ogarnięcie pokój dla bliźniaków i dla Astrid.