reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzieeeń dobry [emoji847]
Jak dobrze że ciąża to taki piękny stan, można sie wyspać do woli [emoji42]
A tak serio, padnę w końcu jak codzinnie bede mieć takie pobudki
Co tam u Was? Wszystkie w dwupakach? Meldować [emoji3]
Zazdroszczę wysłania się [emoji16] ja od trzech dni biegam co godzinę do łazienki ..
Jak by ktoś jeszcze nie wiedział to 10.07 urodziłam mojego syneczka :happy: 36,4 tydzień, 3450 g, 53 cm
. Wody odeszły za wcześnie i trzeba było wywoływać poród, aby nie doszło do zakażenia.
Gratuluję :)
To duży chłopczyk :) moja w 36+2 ważyła 3300 więc podobnie ;)

reklama
Hej Dziewczyny, mam pytanko. Jak się zakłada nowy temat? Bo chce się poradzić apropo wysypki syna, bo nikt nie jest w stanie mi pomóc...
Nie wiem jak się zakłada, może ktoś inny ci pomoże.
Mój syn też miał wysypkę,żadne maści nie pomagały, testy nic nie pokazywały ale odstawiłam kakao, które pil 3razy dziennie i po kilku dniach przeszlo. Miał wtedy 3lata tak się biedny męczył najgorzej w nocy drapał się aż do krwi. Musi go uczulać coś co je, pije codziennie. Próbowałaś odstawić nabiał i kakao? Mojego jeszcze wysypywało po danonkach nawet jak zjadl 1maly kubeczek. Maść elidel bodajże najlepiej pomagała ale była na receptę i kosztowała prawie 100zl za male op.

Wchodzisz na główny ekran forum, jeśli chcesz żeby to. było dostępne dla wszystkich i klikasz w to. kółeczko, na zdjęciu ci zaznaczyłam. Tak jest w aplikacji[emoji4]Zobacz załącznik 877461
Bardzo Ci dziekuje:) Ale nie mam aplikacji tylko przez neta wchodzę i cholera nie mogę znaleźć... później się zaglebie, teraz jadę na pedicure:)

A ja po kilku dniach leżenia czuje sie lepiej z tymi bólami i napinaniem , wiec zeby nie przedobrzyć w druga stronę ( mam ryzyko zakrzepicy ) powinnam sie poruszać to jade dk IKEA po materac do łóżeczka . Kupiłam jakies tak dziwne wymiarowo łóżeczko , ze materac pasuje tylko 80x130 i widze ze tam takie maja .. poza tym nadal mamy remont bałagan , ale łóżeczko złożone , komoda tez moge zacząć prac rzeczy .

Mam zamiar zahaczyć o pulpety w Ikea - chodza za mną ;)
Ja też lubię te klopsy z IKEA:) jak jestem to zawsze biorę:)
Koniecznie pochwal się zdjęciami jak ogarnięcie pokój dla bliźniaków i dla Astrid.

Nie wiem jak się zakłada, może ktoś inny ci pomoże.
Mój syn też miał wysypkę,żadne maści nie pomagały, testy nic nie pokazywały ale odstawiłam kakao, które pil 3razy dziennie i po kilku dniach przeszlo. Miał wtedy 3lata tak się biedny męczył najgorzej w nocy drapał się aż do krwi. Musi go uczulać coś co je, pije codziennie. Próbowałaś odstawić nabiał i kakao? Mojego jeszcze wysypywało po danonkach nawet jak zjadl 1maly kubeczek. Maść elidel bodajże najlepiej pomagała ale była na receptę i kosztowała prawie 100zl za male op.
Ooo dzięki. Widzisz mój też ma 3 lata. Żadne sterydowe maści nie pomagają, alergolog powiedziała że to nie jest alergiczne,że to może wirusowe. Za tydzień jadę do dermatologa z nim. Już 2,5 miesiąca, właśnie swędzi go to głównie w nocy. Je nabiał, ale odstawiłam mleko, bo jak jadł rano płatki z jogurtem naturalnym to było ok, teraz nagle wyskoczyło. Przy gorączce jak miał zatoki i antybiotyk to się nasililo . A wygląda tak

Załączniki

• 20180714_104122.jpg
    20180714_104122.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 87
  • 20180714_104137.jpg
    20180714_104137.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 88
  • 20180714_104113.jpg
    20180714_104113.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 90
Cały dzień się okropnie czułam . Migrena bóle brzucha , podłączyła mnie położna pod ktg jak codziennie, zrobiło mi się okropnie niedobrze , odpielam pasy i Ide do łazienki i upadłam . Nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło ...

reklama
Bardzo Ci dziekuje:) Ale nie mam aplikacji tylko przez neta wchodzę i cholera nie mogę znaleźć... później się zaglebie, teraz jadę na pedicure:)
Oj to ci nie pomogę[emoji852] ja tylko na aplikacji siedzę[emoji4]
Cały dzień się okropnie czułam . Migrena bóle brzucha , podłączyła mnie położna pod ktg jak codziennie, zrobiło mi się okropnie niedobrze , odpielam pasy i Ide do łazienki i upadłam . Nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło ...
A przyjmujesz dużo płynów?

Do góry