reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Eeeeee... mi te wody odeszly w nocy z piatku na sobote.. w nowiu..
Reasumujac.. jest od dzis nów.. piatek wieczor.. ja sie czuje cudownie.. mam co jakis czas skurcze te normalne takie.. hmmmmmm.. seksik byl rano.. :eek: ciekawe.. mam tez dzis cholernie mokro.. poczekamy zobaczymy.. :laugh2:
Kto wie;) może jutro rano jak wstanę przeczytam dobra nowinę;) mój też seksik sugeruje ale po tym jak się czułam w poniedziałek po ostatnim seksie mam obawy dać czy nie dać :D
I bylam w Pepco :) nawet mnie pani do kasy zawolala[emoji50] niestety, nie bylo juz tych koszul po 10zl tylko po 20zl i stwierdzilam, ze drogo :D chociaz nie wiem czy bede miala jeszcze jakis wybor. w rossmanie sol do stop w promce i koncentrat do plukania bobini tez :) oprocz tego proszki z loveli.
Poszlam do zarelka na wage i wzielam sobie pyzy z miesem, pierogi ruskie i nalesnika z jabłkami, bo ja taka mączna dziewczyna jestem :DZobacz załącznik 877313
Te spodnie Supermana cudowne ;) coś czuje że wzór Batmana, Supermana i innych hirołów będą nr 1 w szafie mojego synka;)

reklama
Kto wie;) może jutro rano jak wstanę przeczytam dobra nowinę;) mój też seksik sugeruje ale po tym jak się czułam w poniedziałek po ostatnim seksie mam obawy dać czy nie dać :D

Te spodnie Supermana cudowne ;) coś czuje że wzór Batmana, Supermana i innych hirołów będą nr 1 w szafie mojego synka;)
Hyhyhy co ty tak sobie dedukuje tylko :D co z tego ze my z mezem tez w nowiu sie urodzilismy :D i corka tez :D

Daj mu ,nie zalujcie sobie :D

Ponownie zgaga mi wróciła od wczoraj. Nie wiem co już jeść a rennie pomaga na chwilę. Musiałam już zwymiotować ten kwas, popilam wodą i trochę lepiej.
A już myślałam że to do mnie nie wróci :)
Mi dzisiaj zgaga również wróciła i nic mi nie pomaga prócz octu jabłkowego z wodą ale to i tak na chwilkę :(

Ja wróciłam z miasta ze spotkania pewnie już ostatniego z koleżankami. Wsunęłam mega wielki pucharek deserku z dodatkiem nutelli :D
Odwiedziłam pepco w galerii i straszny burdel tam był w tych ubrankach.. chciałam kupić body na 68 ale zostały same 80 i większe, tylko jedną parę udało mi się wyłowić.
W rossmanie chciałam kupić misia zabawkę (o dziwo ani jednego misia jeszcze nie kupiłam) i był ostatni w niebieskich spodenkach i oczywiście miał z przodu metkę źle przyszytą której nie dałoby się odpruć także zrezygnowałam bo różowego dla chłopca nie chcę.. taka zmarnowana weszłam do smyka i wszystko mega przebrane zostały jakieś kurteczki dla dziewczynek i dresiki dla większych chłopców. Także zakupy nieudane dziś i mega zmęczenie.. nachodziłam się i jeszcze musiałam nosić swoją torebkę a ostatnimi czasy mój ją nosi jak razem wychodzimy :p
We wtorek po wizycie u gina zrobię drugie podejście tym razem celem będzie łóżeczko :)

Ja wróciłam z miasta ze spotkania pewnie już ostatniego z koleżankami. Wsunęłam mega wielki pucharek deserku z dodatkiem nutelli :D
Odwiedziłam pepco w galerii i straszny burdel tam był w tych ubrankach.. chciałam kupić body na 68 ale zostały same 80 i większe, tylko jedną parę udało mi się wyłowić.
W rossmanie chciałam kupić misia zabawkę (o dziwo ani jednego misia jeszcze nie kupiłam) i był ostatni w niebieskich spodenkach i oczywiście miał z przodu metkę źle przyszytą której nie dałoby się odpruć także zrezygnowałam bo różowego dla chłopca nie chcę.. taka zmarnowana weszłam do smyka i wszystko mega przebrane zostały jakieś kurteczki dla dziewczynek i dresiki dla większych chłopców. Także zakupy nieudane dziś i mega zmęczenie.. nachodziłam się i jeszcze musiałam nosić swoją torebkę a ostatnimi czasy mój ją nosi jak razem wychodzimy [emoji14]
We wtorek po wizycie u gina zrobię drugie podejście tym razem celem będzie łóżeczko :)
O kurcze to faktycznie lipa jak tak wszystko przebrane :(

O kurcze to faktycznie lipa jak tak wszystko przebrane :(

No w smyku te promocje już od dłuższego czasu więc zostały jakieś niedobitki i widziałam już wieszaki z nową kolekcją. A pepco akurat w tej galerii gdzie byłam jest najbardziej chaotyczne..zawsze wszystko ułożone byle jak i masa ludzi. Może następnym razem coś upoluję ;)

Nie wiem co się stało mojej mamie ale dała na mszę za mnie no więc jutro chcąc nie chcąc idę :)
Trochę mnie zatkało. Mówię...ale nie będzie wymieniane moje imię i nazwisko :D Heh podobno nie.
Mój chłopak mówi ale przecież ona żyje :D hahaha
Ja to wierzącą jestem ale z praktyką słabiej. Bardziej okazjonalnie ..... no i jest okazja. Moja msza :rolleyes:

reklama
Do góry