reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
I bylam w Pepco :) nawet mnie pani do kasy zawolala[emoji50] niestety, nie bylo juz tych koszul po 10zl tylko po 20zl i stwierdzilam, ze drogo :D chociaz nie wiem czy bede miala jeszcze jakis wybor. w rossmanie sol do stop w promce i koncentrat do plukania bobini tez :) oprocz tego proszki z loveli.
Poszlam do zarelka na wage i wzielam sobie pyzy z miesem, pierogi ruskie i nalesnika z jabłkami, bo ja taka mączna dziewczyna jestem :D
IMG_20180713_210246.jpg

Załączniki

• IMG_20180713_210246.jpg
    IMG_20180713_210246.jpg
    82 KB · Wyświetleń: 455
I bylam w Pepco :) nawet mnie pani do kasy zawolala[emoji50] niestety, nie bylo juz tych koszul po 10zl tylko po 20zl i stwierdzilam, ze drogo :D chociaz nie wiem czy bede miala jeszcze jakis wybor. w rossmanie sol do stop w promce i koncentrat do plukania bobini tez :) oprocz tego proszki z loveli.
Poszlam do zarelka na wage i wzielam sobie pyzy z miesem, pierogi ruskie i nalesnika z jabłkami, bo ja taka mączna dziewczyna jestem :DZobacz załącznik 877313
Ja jutro jadę do pepco [emoji23]

Uuu :( jak masz smyka to idź do smyka [emoji23] albo zamów online bo niektóre body teraz w promocji - 50% i do tego z kartą dodatkowe - 25% wychodzą od 7.50 zł / szt z firmy coolclub :)

U nas miasto wolno się rozwija :) na dziś mamy polo, biedrę, Pepco, Rossman : D smyk w innym mieście, ale ja ogólnie ciuszki mam. Poza tym nasze Pepco bardzo małe że słabym wyborem jest i miałam wrażenie że te ciuszki same duże rozmiarowki są.

reklama
Ponownie zgaga mi wróciła od wczoraj. Nie wiem co już jeść a rennie pomaga na chwilę. Musiałam już zwymiotować ten kwas, popilam wodą i trochę lepiej.
A już myślałam że to do mnie nie wróci :)

Do góry