reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
I bylam w Pepco :) nawet mnie pani do kasy zawolala[emoji50] niestety, nie bylo juz tych koszul po 10zl tylko po 20zl i stwierdzilam, ze drogo :D chociaz nie wiem czy bede miala jeszcze jakis wybor. w rossmanie sol do stop w promce i koncentrat do plukania bobini tez :) oprocz tego proszki z loveli.
Poszlam do zarelka na wage i wzielam sobie pyzy z miesem, pierogi ruskie i nalesnika z jabłkami, bo ja taka mączna dziewczyna jestem :D
IMG_20180713_210246.jpg

Załączniki

• IMG_20180713_210246.jpg
    IMG_20180713_210246.jpg
    82 KB · Wyświetleń: 448
I bylam w Pepco :) nawet mnie pani do kasy zawolala[emoji50] niestety, nie bylo juz tych koszul po 10zl tylko po 20zl i stwierdzilam, ze drogo :D chociaz nie wiem czy bede miala jeszcze jakis wybor. w rossmanie sol do stop w promce i koncentrat do plukania bobini tez :) oprocz tego proszki z loveli.
Poszlam do zarelka na wage i wzielam sobie pyzy z miesem, pierogi ruskie i nalesnika z jabłkami, bo ja taka mączna dziewczyna jestem :DZobacz załącznik 877313
Ja jutro jadę do pepco [emoji23]

Uuu :( jak masz smyka to idź do smyka [emoji23] albo zamów online bo niektóre body teraz w promocji - 50% i do tego z kartą dodatkowe - 25% wychodzą od 7.50 zł / szt z firmy coolclub :)

U nas miasto wolno się rozwija :) na dziś mamy polo, biedrę, Pepco, Rossman : D smyk w innym mieście, ale ja ogólnie ciuszki mam. Poza tym nasze Pepco bardzo małe że słabym wyborem jest i miałam wrażenie że te ciuszki same duże rozmiarowki są.

reklama
Ponownie zgaga mi wróciła od wczoraj. Nie wiem co już jeść a rennie pomaga na chwilę. Musiałam już zwymiotować ten kwas, popilam wodą i trochę lepiej.
A już myślałam że to do mnie nie wróci :)

Do góry