Meml
Fanka BB :)
Spokojnie. Zawsze musi być ten pierwszy raz! Będzie dobrze. Jesteś z kimś na sali?Noc ciężka będzie dla mnie bo nigdy nie leżałam w szpitalu i hormony zaczynają mi buzowac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie. Zawsze musi być ten pierwszy raz! Będzie dobrze. Jesteś z kimś na sali?Noc ciężka będzie dla mnie bo nigdy nie leżałam w szpitalu i hormony zaczynają mi buzowac
Noc ciężka będzie dla mnie bo nigdy nie leżałam w szpitalu i hormony zaczynają mi buzowac
Trzymam kciuki, bedzie dobrze.. nie martw sie i nie smutaj ❤Noc ciężka będzie dla mnie bo nigdy nie leżałam w szpitalu i hormony zaczynają mi buzowac
Ja lezalam jeden dzien ale na noc wrocilam do domu. Tez mnie stresuje pobyt tam :/Noc ciężka będzie dla mnie bo nigdy nie leżałam w szpitalu i hormony zaczynają mi buzowac
Ja do końca lipca postanowiłam , że nie dopuszczę ☺ obawiam się jakby synio miałby być wcześniakiem. Ale jak tylko sierpień zawita a moje libido choć trochę dygnie do góry to podziałamy , bo przenosić mi się nie widzi ☺Kto wie może jutro rano jak wstanę przeczytam dobra nowinę mój też seksik sugeruje ale po tym jak się czułam w poniedziałek po ostatnim seksie mam obawy dać czy nie dać
Te spodnie Supermana cudowne coś czuje że wzór Batmana, Supermana i innych hirołów będą nr 1 w szafie mojego synka
Rąsia ? ☺Przed chwilka pod brzuchem mialam mala kuleczke wystajaca ,ktora pogilalam i sie schowala.. nietypowo bo miedzy brzuchem a łonem
Nie wiem co się stało mojej mamie ale dała na mszę za mnie no więc jutro chcąc nie chcąc idę
Trochę mnie zatkało. Mówię...ale nie będzie wymieniane moje imię i nazwisko Heh podobno nie.
Mój chłopak mówi ale przecież ona żyje hahaha
Ja to wierzącą jestem ale z praktyką słabiej. Bardziej okazjonalnie ..... no i jest okazja. Moja msza
Jezu Ania nikt nie miał na celu ani Cię straszyć ani dodatkowo stresować. I tak już masz nerwy samym tym pobytem w szpitalu i tym że się zaczęło. My tu za Ciebie i maluszka trzymamy mocno kciuki i chcemy żeby wszystko jak najlepiej poszło ☺Dziękuję bo nie ukrywam, ze trochę zestresowalam się i zamilkłam ale przemyslalam i wyszłam z założenia, ze juz dwoch mnie badalo wiec wiedzą co robią
A ja bym chciała juz skurcze. Bo przed chwilą znowu KTG i pojedyncze skurcze tylko
Tak z dwoma dziewczynamiSpokojnie. Zawsze musi być ten pierwszy raz! Będzie dobrze. Jesteś z kimś na sali?
Też nigdy nie miałam okazji przebywać w szpitalu. Masz coś do czytania? Mnie to usypia po dwóch stronach
Tak z dwoma dziewczynami
Mam ale nie mogę zasnąć