Anulaa88
Fanka BB :)
Też[emoji23][emoji16] ale jeszcze jedną mamy taką sieciówkę[emoji4] i nawet w nocy kiedyś z niej skorzystałamPewnie diagnostyka jak i u mnie [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też[emoji23][emoji16] ale jeszcze jedną mamy taką sieciówkę[emoji4] i nawet w nocy kiedyś z niej skorzystałamPewnie diagnostyka jak i u mnie [emoji23]
Hobbystycznie. Rok temu uszyła u nas jedna sukienkę. Pojechała z Martą i Marta sama wybrala materiał a teściowa uszyła. Moja córka chodzi w niej na okrągło. Jak ja upiorę i uprasuje na drugi dzień już jest zakładana.Wow[emoji16] teściowa jest krawcową?[emoji16]Czy hobbystycznie się tym zajmuje?[emoji4]
No to pięknie![emoji16] dobrze mieć taką osobę[emoji16]Hobbystycznie. Rok temu uszyła u nas jedna sukienkę. Pojechała z Martą i Marta sama wybrala materiał a teściowa uszyła. Moja córka chodzi w niej na okrągło. Jak ja u piorę i u prasuje na drugi dzień już jest zakładana.
Moja teściowa w ogóle jest bardzo kreatywna osobą. Ma talent do różnych takich ręcznych robótek. Na szydełku tworzy cuda [emoji173]️.
Alab laboratoria? [emoji23]Też[emoji23][emoji16] ale jeszcze jedną mamy taką sieciówkę[emoji4] i nawet w nocy kiedyś z niej skorzystałam
Nie[emoji16]śląskie laboratoria analityczne[emoji4]Alab laboratoria? [emoji23]
U nas jeszcze alab jest i tak jak diagnostyka 24/7Nie[emoji16]śląskie laboratoria analityczne[emoji4]
Piekna ❤❤❤❤❤❤❤ ma kobieta talentTesciowa uszyła sukienkę dla Marty. Nie wiem jak tego dokonała, bo jedna ręke ma przecież w gipsie. Góra jest z gotowej bluzki.
Zobacz załącznik 877302