reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dzisiaj czy za tydzień i tak wyjdzie nie będzie miała innej możliwości :)

Tak ostatnio myślałam , że kobiety mówią , że końcówka się dłuży. A mi te tygodnie i dni leca nie wiadomo kiedy. I tak sobie uświadomiłam ostatnio, że to nie o takie dlużenie się chodzi :D tylko o takie , że nie wiadomo kiedy dzidzia zechce wyjsc i tyle się czeka i czeka :( mam nadzieję , że w ciągu dwóch tygodni będzie już z nami. Że nie będę miała wywoływanego porodu po terminie :p

Dzis moja mloda robi pierogi z serem.. mam ja przypilnowac i podpowiedziec.. ;) Musze do mamy zadzwonic o przepis na jej ciasto do pierogow [emoji14]
Poza tym bylismy w sklepie.. posprzatalam.. umylam podlogi.. naczynia.. teraz czekam na pranie i zaraz wstawiam kolejne.. [emoji14] ogarnelam taras z wyschnietych kwiatow.. pozniej zamiote tam :p
Jak ta twoja córka rozwinęła skrzydła kulinarne [emoji16] mega zdolna dziewczyna[emoji16]
A jak tam stosunki z teściową?[emoji4]

Dzis moja mloda robi pierogi z serem.. mam ja przypilnowac i podpowiedziec.. ;) Musze do mamy zadzwonic o przepis na jej ciasto do pierogow :p
Poza tym bylismy w sklepie.. posprzatalam.. umylam podlogi.. naczynia.. teraz czekam na pranie i zaraz wstawiam kolejne.. :p ogarnelam taras z wyschnietych kwiatow.. pozniej zamiote tam :p

Pierogi mmmmmmmmmmm :) kurcze chyba porobię też :)

Dziewczyny byłam w pepco, tyyyle dobrego tam było [emoji7] miałam już prawie.. nic nie kupować [emoji85][emoji3]
Przyszła tez przesyłka która maz zamówił, skarpeteczki - zakochałam sie ❣️
IMG_4394.JPG
IMG_4395.JPG
IMG_4396.JPG
IMG_4393.JPG

Załączniki

• IMG_4393.JPG
    IMG_4393.JPG
    458,5 KB · Wyświetleń: 323
  • IMG_4394.JPG
    IMG_4394.JPG
    441,4 KB · Wyświetleń: 323
  • IMG_4395.JPG
    IMG_4395.JPG
    431,4 KB · Wyświetleń: 318
  • IMG_4396.JPG
    IMG_4396.JPG
    450,3 KB · Wyświetleń: 321
@Maljan dzisiaj pisała, żebyście do niej na priv pisały jak coś
Poprzednim razem jak byłam na bb o ciąży bliźniaczej , to potem dzuewczyny założyły zamknięta grupę na FB i tam wszystkie przenioslysmy sie juz po porodzie i piszemy do dzis o naszych dzieciach . Jak rosną , jakie maja problemy i gadamy o nas samych . Z niektórymi bardzo blisko sie zakumplowalam i nawet poznałam osobiście . Zgadzam sie , ze publikowanie tutaj zdjec dzieci jest ryzykowne , ja zazwyczaj je kasuje po 1 h jak większość z was zobaczy.

reklama
Do góry