reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Wolę tylko bb zresztą mi się tam nie opłaca dołączać jak i tak niedługo rodzę do 2 tyg max pewnieDziewczyny są też tu na bb, ale nie udzielają się bardzo często. Tak, na fb jest zdecydowanie mniej niż tu. Ale ta grupa nie jest w żaden sposób już zamknięta przez nas, kto ma ochotę to zapraszamy oczywiście
Lustysia
Wow, szkoda ze nie tu, bo tam mnie nie maPisała już Kasia, że 2 dziewczyny urodziły i napisały to na forum tym naszym fb
Lustysia
Co to za grupa?Kasia mówi o grupie naszej na fb, tej założonej przez nas, o której już tu mówiłyśmy kiedyś
Bajunia
Ja pierwsze słyszę że mamy jeszcze forum na fb ☺ ja jestem w grupie sierpniowe mamy 2018 na fb ale tam jest milion dziewczyn ☺ nie tylko te co tu na bbDziewczyny są też tu na bb, ale nie udzielają się bardzo często. Tak, na fb jest zdecydowanie mniej niż tu. Ale ta grupa nie jest w żaden sposób już zamknięta przez nas, kto ma ochotę to zapraszamy oczywiście
Maljan
Jak chcesz to napisz do mnie na priv, podaj imię i nazwisko i Cię dołącze do niej, bo ona jest zamknięta i trzeba w ten sposóbCo to za grupa?
Maljan
Oj tam, już wiele razy o tej grupie wspominałyśmy [emoji16] podobnie jak napisałam przed chwilą Lustysii, odezwij się na priv to Cię dołącze do tej grupy jak masz ochotęJa pierwsze słyszę że mamy jeszcze forum na fb [emoji5] ja jestem w grupie sierpniowe mamy 2018 na fb ale tam jest milion dziewczyn [emoji5] nie tylko te co tu na bb
Pisałyśmy nie raz ze jest grupa tajna na fb właśnie nasza dziewczyn od nas tu z wątkuJa pierwsze słyszę że mamy jeszcze forum na fb [emoji5] ja jestem w grupie sierpniowe mamy 2018 na fb ale tam jest milion dziewczyn [emoji5] nie tylko te co tu na bb
karkula309
O matko. Zasnęłam tylko na 4 godziny a tu tyle wydarzeń [emoji33]
Szkoda przekreślić tyle lat z powodu braku rozmów , zaufania i nieporozumien .
Trzymaj się :* i pisz śmiało jeśli coś cię trapi .. może chociaż trochę będzie ci lzej jak się wygadasz [emoji8]
Dla mnie nasza Ankan jest pierwsza. Co z tego że tamte dziewczyny urodziły jak tutaj chyba nie piszą .. a na pewno nie pochwaliły się porodem. Ja ich nie kojarzę z tego forumTo ja cos przeoczyłam - kto był pierwszy i drugi ?
One już chyba długo nic nie pisały tutajNie będę wymieniać jak dziewczyny będą chciały to same napiszą info było u nas na naszej grupie na fb "
O kurcze czytam czytam i tak mi strasznie przykro nie wiem dlaczego ale jakoś zawsze miałam w głowie zakodowane że tak kończy się przesadna zazdrość. Ale może nie poddawaj się bez walki ? Jesteś piękna kobietą , macie już dziecko teraz będzie drugie któro mogłoby podkręcić wasz związek. Pisałaś o terapi. To jest bardzo dobre wyjście . Tam dowiedzielibyscie sie co oboje naprawdę czujecie i czego od siebie oczekujecie, ty może przestałbyś być mniej zazdrosna a mąż by zrozumiał czego potrzebujesz.Dziękuję...Ja nie wiem czemu widzę to tak czarno... miałam już wcześniej takie przeczucia skoro 2 miesiące potrafiliśmy żyć obok siebie.;(;(;( nie potrafię myśleć już pozytywnie po tym co wczoraj usłyszałam...
Szkoda przekreślić tyle lat z powodu braku rozmów , zaufania i nieporozumien .
Trzymaj się :* i pisz śmiało jeśli coś cię trapi .. może chociaż trochę będzie ci lzej jak się wygadasz [emoji8]
reklama
madziula92
dzień dobry dziewczynki ale wiadomości od samego rana zaczęło się u nas hehe dobrze, że spakowałam już torby dziś zabieram się za prasowanie pozostałych ubranek