reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja też nie czuję się gotowa. Zatrzymałam się na tym etapie :p
IMAG0644.jpg

Załączniki

• IMAG0644.jpg
    IMAG0644.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 313
reklama
Dziewczyny są też tu na bb, ale nie udzielają się bardzo często. Tak, na fb jest zdecydowanie mniej niż tu. Ale ta grupa nie jest w żaden sposób już zamknięta przez nas, kto ma ochotę to zapraszamy oczywiście :)
Wolę tylko bb :) zresztą mi się tam nie opłaca dołączać jak i tak niedługo rodzę do 2 tyg max pewnie :)

Dziewczyny są też tu na bb, ale nie udzielają się bardzo często. Tak, na fb jest zdecydowanie mniej niż tu. Ale ta grupa nie jest w żaden sposób już zamknięta przez nas, kto ma ochotę to zapraszamy oczywiście :)
Ja pierwsze słyszę że mamy jeszcze forum na fb ☺ ja jestem w grupie sierpniowe mamy 2018 na fb ale tam jest milion dziewczyn ☺ nie tylko te co tu na bb

Ja pierwsze słyszę że mamy jeszcze forum na fb [emoji5] ja jestem w grupie sierpniowe mamy 2018 na fb ale tam jest milion dziewczyn [emoji5] nie tylko te co tu na bb
Oj tam, już wiele razy o tej grupie wspominałyśmy [emoji16] podobnie jak napisałam przed chwilą Lustysii, odezwij się na priv to Cię dołącze do tej grupy jak masz ochotę :)

O matko. Zasnęłam tylko na 4 godziny a tu tyle wydarzeń [emoji33]
To ja cos przeoczyłam - kto był pierwszy i drugi ?
Dla mnie nasza Ankan jest pierwsza. Co z tego że tamte dziewczyny urodziły jak tutaj chyba nie piszą .. a na pewno nie pochwaliły się porodem. Ja ich nie kojarzę z tego forum :)
Nie będę wymieniać jak dziewczyny będą chciały to same napiszą :) info było u nas na naszej grupie na fb ":)
One już chyba długo nic nie pisały tutaj
Dziękuję...Ja nie wiem czemu widzę to tak czarno... miałam już wcześniej takie przeczucia skoro 2 miesiące potrafiliśmy żyć obok siebie.;(;(;( nie potrafię myśleć już pozytywnie po tym co wczoraj usłyszałam...
O kurcze czytam czytam i tak mi strasznie przykro :( nie wiem dlaczego ale jakoś zawsze miałam w głowie zakodowane że tak kończy się przesadna zazdrość. Ale może nie poddawaj się bez walki ? Jesteś piękna kobietą , macie już dziecko teraz będzie drugie któro mogłoby podkręcić wasz związek. Pisałaś o terapi. To jest bardzo dobre wyjście . Tam dowiedzielibyscie sie co oboje naprawdę czujecie i czego od siebie oczekujecie, ty może przestałbyś być mniej zazdrosna a mąż by zrozumiał czego potrzebujesz.
Szkoda przekreślić tyle lat z powodu braku rozmów , zaufania i nieporozumien .
Trzymaj się :* i pisz śmiało jeśli coś cię trapi .. może chociaż trochę będzie ci lzej jak się wygadasz [emoji8]

reklama
dzień dobry dziewczynki :) ale wiadomości od samego rana ;) zaczęło się u nas hehe :) dobrze, że spakowałam już torby :D dziś zabieram się za prasowanie pozostałych ubranek :D

Do góry