reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mąż wieczorem pojechał znów do Włoch wiec całe lozko dla mnie ❣️ zrobiłam sobie kanapeczki z nutella [emoji7] zjem i leze dalej [emoji3]

Mąż wieczorem pojechał znów do Włoch wiec całe lozko dla mnie [emoji873]️ zrobiłam sobie kanapeczki z nutella [emoji7] zjem i leze dalej [emoji3]
U mnie też nutella świeciła w lodówce.. mówiła nawet " weź mnie "
Tylko że byłam rozsądna bo jeśli zjadłabym nutelle to byłoby polezane .. miałabym zgagę [emoji39]

U mnie też nutella świeciła w lodówce.. mówiła nawet " weź mnie "
Tylko że byłam rozsądna bo jeśli zjadłabym nutelle to byłoby polezane .. miałabym zgagę [emoji39]

Ja na szczęście nie wiem co to zgaga, nigdy nie miałam. Ciekawe czy to znaczy że moja mała będzie bez włosów?[emoji23]

W ogole kot mi gdzieś zaginął.. szukam szukam i znalazłam łobuza.. [emoji85]
IMG_4381.JPG

Załączniki

• IMG_4381.JPG
    IMG_4381.JPG
    375,7 KB · Wyświetleń: 304
Ja na szczęście nie wiem co to zgaga, nigdy nie miałam. Ciekawe czy to znaczy że moja mała będzie bez włosów?[emoji23]

W ogole kot mi gdzieś zaginął.. szukam szukam i znalazłam łobuza.. [emoji85]Zobacz załącznik 876970
Ja na szczęście nie wierzę w przesady o tym że jak zgaga to włosy czy swedzacy brzuch to też włosy .. bo to też słyszałam [emoji16] moje dziecko wtedy powinno mieć włosy łonowe [emoji23][emoji23] u mnie nasiliła się zgaga dość niedawno i męczy szczególnie a nocy :(

Kotek chce sobie zająć miejscówkę .. może wie co go czeka [emoji16]

A ja już w szpitalu :) wody mi odeszły, po przyjęciu podali mi antybiotyk bo gbs mi pobrał gin i wyników jeszcze nie miałam. Leżę pod KTG skurczy nie ma. lekarz zbadal i potwierdził, że wody odeszły. Czekam na rozwój sytuacji :) ale mam stresa. I zobaczcie całą ciążę latalam

Jak są promocje to dłuzej się czeka na odbior nawet w sklepie :( a kartę naprawdę warto mieć bo dużo się oszczędzi

Tez się boję burzy hormonów po porodzie. Do tego boję się, że ciężko mi będzie zaakceptować swoje ciało w pierwszym okresie po cc.

Nie. Ja będę mieć macierzyński czy tam rodzicielski pol roku bo mam umowę o pracę na stałe i biorę półroczny. Ale chodziło mi, że ani 500+ ani becikowe itp nie dostanę

Becikowe tak jak pisała @KatiNails nie może przekraczać dochód 1922zl
Ooo czyli zmienili i teraz trzeba spełniać warunki dochodowe - słabo ..nam dali 5 lat temu na każde z bliźniąt bez pytania o dochody . To w sumie powinno sie należeć z automatu każdej mamie na nowonarodzone dziecko a nie ze tylko jak nie zarabiasz więcej niz ... czyli rozumiem ze panstwo wspiera przyrost naturalny ale tylko u tych co zarabiają mniej niz :)

Śliczne :)

Ha ha bogatym na papierze

Dokładnie tak jak piszesz jak mają możliwość to niech korzystają

Cały czas super wszystko i non stop w ruchu jestem wiec niestety nie pomogę. A kiedy masz wizytę?

Bardzo ładna fura :)

Poproszę :) zjadlabym chętnie

Dokładnie też bym na ich miejscu zrobiła tak jak napisałaś
Mam przyjść dopiero za 3 tyg , ale pójdę wcześniej , bo to kawał czasu.

A ja już w szpitalu :) wody mi odeszły, po przyjęciu podali mi antybiotyk bo gbs mi pobrał gin i wyników jeszcze nie miałam. Leżę pod KTG skurczy nie ma. lekarz zbadal i potwierdził, że wody odeszły. Czekam na rozwój sytuacji :) ale mam stresa. I zobaczcie całą ciążę latalam
Czesc o rany , to dzieje sie!!! Który masz tydzień obecnie ? Powodzenia kochana i pisz na bierzaco co tam

reklama
Do góry