reklama
karkula309
Fanka BB :)
U mnie też nutella świeciła w lodówce.. mówiła nawet " weź mnie "Mąż wieczorem pojechał znów do Włoch wiec całe lozko dla mnie [emoji873]️ zrobiłam sobie kanapeczki z nutella [emoji7] zjem i leze dalej [emoji3]
Tylko że byłam rozsądna bo jeśli zjadłabym nutelle to byłoby polezane .. miałabym zgagę [emoji39]
U mnie też nutella świeciła w lodówce.. mówiła nawet " weź mnie "
Tylko że byłam rozsądna bo jeśli zjadłabym nutelle to byłoby polezane .. miałabym zgagę [emoji39]
Ja na szczęście nie wiem co to zgaga, nigdy nie miałam. Ciekawe czy to znaczy że moja mała będzie bez włosów?[emoji23]
W ogole kot mi gdzieś zaginął.. szukam szukam i znalazłam łobuza.. [emoji85]
Załączniki
karkula309
Ja na szczęście nie wierzę w przesady o tym że jak zgaga to włosy czy swedzacy brzuch to też włosy .. bo to też słyszałam [emoji16] moje dziecko wtedy powinno mieć włosy łonowe [emoji23][emoji23] u mnie nasiliła się zgaga dość niedawno i męczy szczególnie a nocyJa na szczęście nie wiem co to zgaga, nigdy nie miałam. Ciekawe czy to znaczy że moja mała będzie bez włosów?[emoji23]
W ogole kot mi gdzieś zaginął.. szukam szukam i znalazłam łobuza.. [emoji85]Zobacz załącznik 876970
Kotek chce sobie zająć miejscówkę .. może wie co go czeka [emoji16]
Ankan
A ja już w szpitalu wody mi odeszły, po przyjęciu podali mi antybiotyk bo gbs mi pobrał gin i wyników jeszcze nie miałam. Leżę pod KTG skurczy nie ma. lekarz zbadal i potwierdził, że wody odeszły. Czekam na rozwój sytuacji ale mam stresa. I zobaczcie całą ciążę latalam
Gienio
Ooo czyli zmienili i teraz trzeba spełniać warunki dochodowe - słabo ..nam dali 5 lat temu na każde z bliźniąt bez pytania o dochody . To w sumie powinno sie należeć z automatu każdej mamie na nowonarodzone dziecko a nie ze tylko jak nie zarabiasz więcej niz ... czyli rozumiem ze panstwo wspiera przyrost naturalny ale tylko u tych co zarabiają mniej nizJak są promocje to dłuzej się czeka na odbior nawet w sklepie a kartę naprawdę warto mieć bo dużo się oszczędzi
Tez się boję burzy hormonów po porodzie. Do tego boję się, że ciężko mi będzie zaakceptować swoje ciało w pierwszym okresie po cc.
Nie. Ja będę mieć macierzyński czy tam rodzicielski pol roku bo mam umowę o pracę na stałe i biorę półroczny. Ale chodziło mi, że ani 500+ ani becikowe itp nie dostanę
Becikowe tak jak pisała @KatiNails nie może przekraczać dochód 1922zl
Gienio
Mam przyjść dopiero za 3 tyg , ale pójdę wcześniej , bo to kawał czasu.Śliczne
Ha ha bogatym na papierze
Dokładnie tak jak piszesz jak mają możliwość to niech korzystają
Cały czas super wszystko i non stop w ruchu jestem wiec niestety nie pomogę. A kiedy masz wizytę?
Bardzo ładna fura
Poproszę zjadlabym chętnie
Dokładnie też bym na ich miejscu zrobiła tak jak napisałaś
Gienio
Czesc o rany , to dzieje sie!!! Który masz tydzień obecnie ? Powodzenia kochana i pisz na bierzaco co tamA ja już w szpitalu wody mi odeszły, po przyjęciu podali mi antybiotyk bo gbs mi pobrał gin i wyników jeszcze nie miałam. Leżę pod KTG skurczy nie ma. lekarz zbadal i potwierdził, że wody odeszły. Czekam na rozwój sytuacji ale mam stresa. I zobaczcie całą ciążę latalam
reklama
Ankan
Wczoraj pisałam, że nic się nie dzieje i masz tu plum 35+1 zaczęłam 36.Czesc o rany , to dzieje sie!!! Który masz tydzień obecnie ? Powodzenia kochana i pisz na bierzaco co tam