reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Super !❤️ Pierwsze cztery kółka niuni :D

Fajna :) a smoczek już leży na kolderce ?:D

Chyba nie będę umiała online :( ale spróbuję , bo nie stresowała bym się tak jak na żywo twarzą w twarz.

Tam też nie. Ale mój ciągle mówił , że szef im rozliczenie zabiera, sam rozlicza i kasa w kieszeń. Może tak robić ? Czy po prostu nie rozlicza bo nie ma umowy ?

Mam nadzieję , że tak po tygodniu się w któreś wcisnę [emoji23] chociaż tyłek urósł z dwa rozmiary .. musiałam ostatnio majtki kupić większe bo nie wchodziły [emoji16] ale to też widać po rozstepach [emoji16] mój zadowolony , ja nie bardzo haha :p

Mamy tylko jakieś papierek z tamtego roku ile zarobił co miesiąc. Ale to nie jest raczej żadne rozliczenie.
Zobacz załącznik 876923 Zobacz załącznik 876924
Jaka spostrzegawcza :D byl przy misiu ale spadl :p

reklama
A oto mój wymarzony fotel, o którym wczoraj pisałam [emoji16]
20180712_220713.jpg

Załączniki

• 20180712_220713.jpg
    20180712_220713.jpg
    47,1 KB · Wyświetleń: 330
Jeśli dostał od tego pracodawcy pit albo rozliczał się rocznie za granicą to dochód legalny. Jeśli te dochody nie były uwzględniane w rozliczeniu rocznym to tak jakby ich nie było.
Pracodawca jego to firma polska czy zagraniczna?

Mój mąż jak pracował na kontraktach za granicą to zawsze dostawał pita i każda wypłata wliczona była w dochód do rozliczenia.
Mój nie dostał żadnego pitu. Firma zagraniczna

Ja to mam szczęście, mój lekarz 24go idzie na urlop, 2tyg. Termin na 8.08 chociaż raczej nie dociągnę [emoji33] tak wiec dziewczyny, od 18go (ciąża donoszona) będę zapraszać małą do wyjścia [emoji23] zaplanowałam wykorzystywać męża ❣️ posprzątać generalnie dom [emoji536][emoji1323][emoji1323][emoji1323] umyć okna sztuk dwie [emoji91][emoji91][emoji91] co jeszcze proponujecie?[emoji3]
Ja polecam tą piłkę która wstawiłam [emoji23] chociaż sama nie wiem czy to nie zbieg okoliczności tylko. Bo strasznie mi zaczęło biodra rozpierać boleśnie, aż mi nogi dretwieja, skurcze od podbrzusza w dół , czasem twardnienie brzucha, rzadko boleśnie jak na okres. Więc wszystko naraz. Ale nie wiem czy piłka po prostu sobie nie wzmoglam tych objawów. Bo po kochaniu się rano z moim, sprzątaniu mieszkania i kilku spacerach w ciągu dnia miałam tylko te uczucie kopania prądem w podbrzuszu. Od pół godziny kręcę się na piłce i jest coraz ciezej. Jak pomyślę , że miałabym dzisiaj urodzić to się jednak boje i nie czuję się gotowa haha [emoji23]

Moja ginekolog mówi, że prawdopodobne, że urodzę przed czasem. Natomiast ja myślę, że jednak bliżej terminu [emoji14] Mimo drobnych bóli, ciągnięć, skurczy [emoji14]
No ja wlasnie czułam sie wspaniale do 30 tyg i potem klops , teraz to jest dzień dwa ze moge nawet cos porobić a sa dni jak teraz , ze nie jestem w stanie - musze leżeć , brzuch sie stawia , czuje ciężar na dole , kucia i jest to dosc silne az boje sie gdzies wyjsć . To moja druga ciąża i mimo, ze pojedyncza to w tym 3 trymestrze czuje sie duzo gozej niz poprzednio :( lekarz kwalifikująca do porodu tez mówiła , ze raczej nie dotrwam do terminu .

reklama
Do góry