Maljan
Fanka BB :)
My też nie [emoji14] może może becikowe ale i tak nie jestem pewnaNie jesteś sama, my tez nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My też nie [emoji14] może może becikowe ale i tak nie jestem pewnaNie jesteś sama, my tez nie
Klaudia na pewno ma ta umowę?No właśnie tu jest sytuacja do D. Bo niby umowa zlecenie , na oczy nie widzial ale niby jakaś tam jest .. nie wiem kurcze.. i właśnie ze skarbówka żeby nie było problemu. Nie wiem co powiedzieć w opiece , bo już nawet nie o ten tysiąc chodzi. Tylko o to , że powiem , że pracuje, to będą chcieli potwierdzenie , powiem , że nie pracuje to będą chcieli dać 500plis , rodzinne itp a jak zaczną dochodzić to jeszcze wyjdzie , że jednak ta umowa jest i problem. Chyba powiemy , że nie chcemy nic. Tak dla świętego spokoju :/
Co szkodzi złożyć papiery [emoji14] najwyżej nie decyzja będzie odmownaMy też nie [emoji14] może może becikowe ale i tak nie jestem pewna
Jaka ładna piłeczka [emoji7]Chyba za dużo leżałam i się obijalam ostatnio wyszliśmy z K z samego rana na zakupy , spacer a później w poszukiwaniu kartonów uporządkowaliśmy wszystko w mieszkaniu, pososrtowalam rzeczy, K wymalował balkon, zawiesił sznurki. Umyliśmy podłogi i zapomnialam zrobić zdjęcia jak ładnie już jest w salonie. Dosunal meble pod ścianę, brakuje tylko stolu i narożnika. Moich pierdolek, dekoracji i pokój gotowy naszykowalam sobie w pudełko swoje spodnie. Chyba z 40 par tam jest, już zapomniałam jak to jest założyć coś wygodnego , normalnego na tyłek zaraz po porodzie mój mi przywiezie, upiore i na spacery będą jak znalazł
Trochę się naschylalam i ledwo doszłam do domu. Ciągle kłuje mnie w pochwie, czuję od czasu do czasu jak by mnie prąd tam kopał od środka. @Ewka34 ty miałaś chyba takie uczucie przez ostatnie dnie, czy coś pomyliłam ?
Teraz obiad i odpoczywamy
37+5
Zobacz załącznik 876719
Zobacz załącznik 876721
Ja tak samo jak ty, ani nie robię ani mnie do tego nie ciągnie [emoji16] Ja biorę tylko to co zrobi moja mama i dziadek [emoji16] Dzisiaj właśnie przywiozłam od nich ogórki kiszone, wiśnie w słoikach, a ostatnio truskawki w słoikach [emoji16]Może i tak hah ale szczerze to ja nie jestem sloikowa tzn rzadko kiedy jemy jakieś dżemy, przetwory itd
Krótko zdecydowanie krócej niż w h&m [emoji14]Już sobie właśnie zalozylam , szkoda że dopiero teraz , parę kliknięć żeby założyć aa par groszy zawsze taniej . Złożyłam małe zamówienie z odbiorem w sklepie a długo czekacie jak zamówicie na odbiór ?
DokladnieCzyli wszystko w każdej chwili może się zadziać ☺