reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

I przełamałam się tzn w h&m była kolejka z 15 osób i stanęłam w niej, poczekałem 5 min na cud, ze może ktoś się zlituje i przepuści, ale oczywiście nikt nie widzi. To stanęłam przy drugiej kasie i spytałam Pani czy mogę poza kolejka wejść, bo już nie dam rady, a ta nie zauważyła mojego brzucha i pyta „dlaczego” to połowa w kolejce się śmiała. Co za downy. Oczywiście udało się i weszłam poza kolejnością, bo dłużej bym już tam nie wysyłała..
I dobrze zrobiłaś[emoji4]
A komplecik słodki[emoji16]

reklama
A ja jutro jade autobusem do gin z corcia.. hyhy moze mi wody nie odejda :D moj pracuje od 8 ,a tak, ma w tym tyg popoludniowki.. i akurat jutro na 8 rano.. :confused2: no nic.. moze dojdziemy.. mam godzine czasu na dojscie do gina :confused2:
Jestem jakas zrezygnowana,obojetna,wkurzona.. nie wiem..:dry:
@miloscwczasachpopkultury fajny ten komplecik ;)
Nie mam nawet weny pisac.. :confused2:

A ja jutro jade autobusem do gin z corcia.. hyhy moze mi wody nie odejda :D moj pracuje od 8 ,a tak, ma w tym tyg popoludniowki.. i akurat jutro na 8 rano.. :confused2: no nic.. moze dojdziemy.. mam godzine czasu na dojscie do gina :confused2:
Biedna :( daleko masz tym autobusem? Miejmy nadzieje, ze jakos tam dojedziesz bez przygód. Mnie dziś od rana tak kręgosłup boli, ze odechciewa mi się wszystkiego... zjem leczo, umyje się i pojde spac, bo samo leżenie nawet nie pomaga :( chyba organizm domaga się większej ilości snu

A nie może mąż ci auta zostawić, żebyś się nie tłukła autobusem? [emoji4]

Biedna :( daleko masz tym autobusem? Miejmy nadzieje, ze jakos tam dojedziesz bez przygód. Mnie dziś od rana tak kręgosłup boli, ze odechciewa mi się wszystkiego... zjem leczo, umyje się i pojde spac, bo samo leżenie nawet nie pomaga :( chyba organizm domaga się większej ilości snu
15 km i pozniej chyba 3 pieszo.. ;)
A nie może mąż ci auta zostawić, żebyś się nie tłukła autobusem? [emoji4]
Hyhy nie mam prawka ;)

Czy wy też się tak pocicie? :/
Mi jest ciągle duszno i gorąco :(
Masakra mam dziś dość :(
Współczuję :( bo mi nic nie jest nawet zadyszki nie mam jak wejdę na 3 piętro. Gdyby nie brzuch, ktory czuc przy schylaniu to bym nie wiedziała, że w ciazy jestem.
Połóż się i odpocznij albo chłodny prysznic wez

Współczuję :( bo mi nic nie jest nawet zadyszki nie mam jak wejdę na 3 piętro. Gdyby nie brzuch, ktory czuc przy schylaniu to bym nie wiedziała, że w ciazy jestem.
Połóż się i odpocznij albo chłodny prysznic wez

Moze za dużo dziś chodziłam, w.ciagu dnia ani chwili nie leżałam masakra :(
Jutro pierdziele nic nie robie :)

reklama
Do góry