Anulaa88
Fanka BB :)
Żebym nie była gołosłowna.. @Karokao na stronie www.megaurwis.pl możesz to nawet sprawdzić[emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz co... myśle ze lepiej na odwrot stopy mieć zrobione, ale rece nie. W zasadzie to najlepiej jakbyś się w swoim szpitalu dowiedziała czy wg można. Moja kosmetyczka mowila, ze miała wg tu i tu, nikt jej nic nie powiedział, ale dziwnie się patrzyliPiszecie o paznokciach i tak się zastanawiam czy nie mogą być u dłoni nawet te hybrydy czy żel , a po prostu u stóp nie pomalowane?
Żebym nie była gołosłowna.. @Karokao na stronie www.megaurwis.pl możesz to nawet sprawdzić[emoji4]
Zaczelam przeglądać strony i chyba rzeczywiście tak jest. Wyglada na to, ze tylko po Aton M i bazie M można kupić fotelik następny, który będzie pasował do tej samej bazy. Pytaliśmy o to w sklepie i powiedział, ze można kupić fotelik następny, teraz tylko nie wiem czy to pytanie padło ogolnie przy cybexach czy już po wyborze konkretnego modelu. No nic jak to mówią mądry człowiek po szkodzie :/ My tez planujemy raczej dużo jezdzic chociażby do polski i na miejscu tez zależało nam na tym, żeby była możliwość łatwego wypięcia i wpięcia na stelaz wozka, bez wypinania z pasów itd. Wiec może nie będzie aż tak szkoda wydanych pieniędzy.Sprawdzone w kilku miejscach, niestety ta seria Q, cloud Q ma tylko bazę do nich i pózniej nie jest do wykorzystania. Wiem ze inne modele posiadają taka możliwość ale wcześniej nie myśleliśmy o bazie i ten Q nam zachwalali i wzięliśmy :/
Miałaś juz odpoczywać dzisiaj [emoji14] ale słodki ten zestaw dla córeczki [emoji7] Już ostatnie ubranko co nie? [emoji23]Ja wróciłam ze spaceru do apteki po maść, byłam w rossmanie po pare kosmetyków tez do szpitala takich mniejszych, bo w dobrych cenach tzn mały balsam do ciała, oliwka dla małej, żel do higieny intymnej, chusteczki 15 szt do pipki tez jakbym nie miała siły się myć tam 3 razy dziennie jak coś wycieknie i takie do rąk antybakteryjne żeby mieć koło łóżka. I zwykła herbatkę ziołowa do pobudzania laktacji dla mnie.
Kupiłam w h&m taki słodki zestaw dla małej za 30 zł i bluzę dla siebie.
I przeszłam może z 4 km łącznie, ale przy końcówce już masakra, padam na twarz. Teraz prysznic, myje włosy, odprężenie z pellingiem i odpoczywam. Zobacz załącznik 876385Zobacz załącznik 876386Zobacz załącznik 876388
Miałaś juz odpoczywać dzisiaj [emoji14] ale słodki ten zestaw dla córeczki [emoji7] Już ostatnie ubranko co nie? [emoji23]
Śliczny ten arbuzikJa wróciłam ze spaceru do apteki po maść, byłam w rossmanie po pare kosmetyków tez do szpitala takich mniejszych, bo w dobrych cenach tzn mały balsam do ciała, oliwka dla małej, żel do higieny intymnej, chusteczki 15 szt do pipki tez jakbym nie miała siły się myć tam 3 razy dziennie jak coś wycieknie i takie do rąk antybakteryjne żeby mieć koło łóżka. I zwykła herbatkę ziołowa do pobudzania laktacji dla mnie.
Kupiłam w h&m taki słodki zestaw dla małej za 30 zł i bluzę dla siebie.
I przeszłam może z 4 km łącznie, ale przy końcówce już masakra, padam na twarz. Teraz prysznic, myje włosy, odprężenie z pellingiem i odpoczywam. Zobacz załącznik 876385Zobacz załącznik 876386Zobacz załącznik 876388