reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tego co u nas za 75 zł? Ja nadal nie wiem co kupić od synka dla corci...w smyku nic nie wybrał, pokazywałam mu w necie te misie szumisie buźki śpiąca,ale nie wiem czy to dobry pomysł. Bo wolałabym żeby to była jakaś taka pamiątka,np mis Przytulanka,żeby ona wiedziała,że dostała od starszego brata i może akurat będzie to jej ulubiony.... Nie wiem, kolejna mega trudna decyzja przede mna:D

IMG_0800.JPG

Załączniki

• IMG_0800.JPG
    IMG_0800.JPG
    240,1 KB · Wyświetleń: 279
reklama
Taaa cos bylo.. pare pchniec i wysiadka [emoji23][emoji23]
Ah te nasze facety .. swoją drogą to śmieszne to wszystko [emoji16]
Kurde jak my nie mamy ochoty i nas głowa boli to problem i jak można nie mieć ochoty.. a oni teraz co wyprawiają .. mój to już kilka miesięcy ' nie ma ochoty ' bo się boi [emoji16][emoji16]

Zobacz załącznik 875993

Ona bardzo cieszy się na swojego braciszka. Codziennie przytula się do brzucha, na dobranoc zawsze daje buziaka w brzuch. Czeka na niego z wytęsknieniem. Ale cały czas się zastanawiam jak to będzie jak już naprawdę brata przywieziemy do domu.
Pewnie będzie Kochana siostrzyczka i będzie dbała o braciszka :) To takie słodkie ❤️

Zobacz załącznik 875993

Ona bardzo cieszy się na swojego braciszka. Codziennie przytula się do brzucha, na dobranoc zawsze daje buziaka w brzuch. Czeka na niego z wytęsknieniem. Ale cały czas się zastanawiam jak to będzie jak już naprawdę brata przywieziemy do domu.

Super kolorek ;)

Jaki urocze. Na pewno będzie dobrze, wiadomo będę tez i gorsze momenty, ale musi być czasami burza żeby wyszło słoneczko i tęcza jak to w życiu bywa ;)

Ah te nasze facety .. swoją drogą to śmieszne to wszystko [emoji16]
Kurde jak my nie mamy ochoty i nas głowa boli to problem i jak można nie mieć ochoty.. a oni teraz co wyprawiają .. mój to już kilka miesięcy ' nie ma ochoty ' bo się boi [emoji16][emoji16]
Mi teraz pod koniec popęd wrocil.. i co.. i dupa.. bo sie boi.. jak mu tlumacze ze nic sie nie stanie,to i tak on wie lepiej.. [emoji23]

reklama
Do góry