reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Nie zauważyłam u mnie :)

Bardzo dobrze jest zadowolony o dziwo ma lepszy kontakt z 4 niż 14 latka:) Starsze rodzeństwo stwierdziło że mała będzie miała kogoś młodszego i super....ale zobaczymy jak to będzie bo u mnie żadnych objawów ciąży i może do nich nie dotarło;))
U mnie też się bardzo ucieszył,nawet się nie spodziewałam.

Według kalkulatora na 11 sierpnia :) Mieszkam w UK wiec jeszcze nie miałam wizyty.
Gratuluję :-)
Do mnie też jeszcze nie do końca dociera ze będę miała dzidzie, już drugą. Tez jeszcze nie miałam pierwszej wizyty u lekarza, dopiero w piątek. Pewnie wszystko dotrze do mnie po pierwszym usg jak zobaczę bijące serduszko :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jeszcze nie byłam u lekarza a już mnie kusi żeby coś kupić dla maluszka :-)chciałabym być tez na etapie kiedy zacznę juz czuć pierwsze ruchy dzidzi to jest takie super uczucie

Ja jeszcze nie byłam u lekarza a już mnie kusi żeby coś kupić dla maluszka :-)chciałabym być tez na etapie kiedy zacznę juz czuć pierwsze ruchy dzidzi to jest takie super uczucie

Ja już kupiłam skarpetki [emoji23][emoji23] nie mogę się już doczekać. Oglądam już nosidełka, wózki itp a dopiero wiem tydzień :D już bym chciała wiedzieć co będzie żeby więcej kupować

Ja już kupiłam skarpetki [emoji23][emoji23] nie mogę się już doczekać. Oglądam już nosidełka, wózki itp a dopiero wiem tydzień :D już bym chciała wiedzieć co będzie żeby więcej kupować

To tak samo jak ja :-D Lubie wszystko mieć odrazu i wogole. Po pierwszej wizycie usg zacznę kupować jakieś ciuszki w takich neutralnych kolorach pasujących i dla chłopca i dziewczynki :-)kupowanie i oglądanie takich dziecięcych rzeczy jesr bardzo uzależniają. :p

reklama
To tak samo jak ja :-D Lubie wszystko mieć odrazu i wogole. Po pierwszej wizycie usg zacznę kupować jakieś ciuszki w takich neutralnych kolorach pasujących i dla chłopca i dziewczynki :-)kupowanie i oglądanie takich dziecięcych rzeczy jesr bardzo uzależniają. :p

Tez właśnie patrzę na takie unisex :D szkoda, ze czasu nie można przyspieszyć :)

Do góry