Bajunia
Fanka BB :)
Dziewczyny, a torby pakowalyscie na przed porodem i po porodzie czy osobno dla siebie, osobno dla maluszka? A moze w jedna torbe? Ja zamierzam w tym tygodniu sie spakowac, dzisiaj przychodzi mi ostatnie zamowienie z gemini i zostana mi chyba doslownie 2 rzeczy do kupienia
Ja mam dwie torby. W jednej wszystko dla mnie na przed i po porodzie a w drugiej wszystko dla syna oprócz ubranek na wyjście które mąż przywiezie jak już będziemy wychodzić
A ja dzisiaj wizytuję u gina po 4 tyg. Mam na 17:45. Trzymajcie kciuki. ☺Jak zwykle się denerwuję i boli mnie brzuch z nerwów..
Wczoraj w związku z wizytą wygoliłam się tam na dole i nawet sprawnie poszło ale z lusterkiem. I śmiejcie się ze mnie ale jak popatrzyłam na moją małą dziurkę między nogami to mnie taka panika ogarnęła że zaraz tamtędy dzidzia będzie wychodzić. Aż mi się słabo zrobiło. A przecież już raz rodziłam. Teraz bardziej analizuję wszystko i stresuję się.. z córką to na luzie poszłam do porodu a teraz jak sobie pomyślę to mi się nogi z waty robią..