reklama
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny przekaże mojemu Bartkowi, że następnym razem musi zrobić z 10 szt akurat dla nas na forum hah [emoji5][emoji28]
G
gosc12
Gość
Hehe smiechowe moja mi strasznie dokucza jak jej coś nie wygodnie to takie sadzi kopniaki, ze czasem az krzyknę ;P
Cieszę się , że mam łożysko z przodu mam przyciszone te kopniaczki a w sumie moja to i tak częściej się wypina niż kopie. Chyba już za duża jest rano mój się przytulał i podobno kołdra aż podskakiwała. I obserwował sobie jak mała tańczy, dziwne , że tego nie czułam i spałam w najlepsze [emoji23]
Augusta89
No właśnie my coś mamy problem z wyborem imienia :O, są tu mamy Córeczek o imieniu Laura, nie? Powiedzcie proszę czy nie denerwuje Was zdrobnienie Laurka? kurcze, b podobało mi się to imię, ale coraz częściej spotykam się z negatywnym odbiorem :/, dodatkowo zupełnie pewnie niepotrzebnie pogrzebalam po internetach na temat tego imienia i aż nie chce mi się wierzyć, że niektóre posiadaczki tego imienia nienawidzą go:O- a bo zdrobnienie, bo ciężka wymowa itd itd, nie powinnam się tym przejmować, jednak było by mi miło jak imię by się większości podobało :O chyba za bardzo to rozkminiam, ale b bym chciała, żeby córa była zadowolona ze swojego imienia!Nie no , ja lubię swoje imię
Uważam że każde imię ma w sobie jakieś piękno , dlatego też tak ciężko wybrać dziecku imię i wiadomo jednemu się podoba, drugiemu nie
Augusta89
Hej ja jestem Paulina, i mój tato też zrobił taką akcję mojej mamie, bo miałam być Monika :O zabilabym chyba swojego męża za taką akcję! Mama opowiada, że chyba miesiąc czasu nie powiedziała do mnie po imieniu.Siostra bedzie miała swoj kącik typowo dziewczęcy - mam nadzieje , ze tez bedzie zadowolona , u niej bedzie więcej dodatków.
A ja miałam byc Martyna , ale moj tata pojechał zarejestrować i przemyślał , ze Magdalena mu sie lepiej podoba i tak mnie zarejestrował , domyślacie sie miny i reakcji mojej mamy jak wrócił i ja powiadomił ?
Mikasa7
Wam się ma podobać to imie:-) w moim otoczeniu jest jedna mała Laura, pociesza dziewczynka:-) ja do niej mówię LaurencjaNo właśnie my coś mamy problem z wyborem imienia :O, są tu mamy Córeczek o imieniu Laura, nie? Powiedzcie proszę czy nie denerwuje Was zdrobnienie Laurka? kurcze, b podobało mi się to imię, ale coraz częściej spotykam się z negatywnym odbiorem :/, dodatkowo zupełnie pewnie niepotrzebnie pogrzebalam po internetach na temat tego imienia i aż nie chce mi się wierzyć, że niektóre posiadaczki tego imienia nienawidzą go:O- a bo zdrobnienie, bo ciężka wymowa itd itd, nie powinnam się tym przejmować, jednak było by mi miło jak imię by się większości podobało :O chyba za bardzo to rozkminiam, ale b bym chciała, żeby córa była zadowolona ze swojego imienia!
Moja córcia to będzie Weronika:-)
Co do przerwy na forum, byłam u siostry na gościnie na szczescie to jakoś przezylam ale 2 razy zajrzałam,żeby nie mieć za dużo zaleglosci i strasznie się zdziwiłam,że taka cisza;-)
No właśnie my coś mamy problem z wyborem imienia :O, są tu mamy Córeczek o imieniu Laura, nie? Powiedzcie proszę czy nie denerwuje Was zdrobnienie Laurka? kurcze, b podobało mi się to imię, ale coraz częściej spotykam się z negatywnym odbiorem :/, dodatkowo zupełnie pewnie niepotrzebnie pogrzebalam po internetach na temat tego imienia i aż nie chce mi się wierzyć, że niektóre posiadaczki tego imienia nienawidzą go:O- a bo zdrobnienie, bo ciężka wymowa itd itd, nie powinnam się tym przejmować, jednak było by mi miło jak imię by się większości podobało :O chyba za bardzo to rozkminiam, ale b bym chciała, żeby córa była zadowolona ze swojego imienia!
Ja chce córeczce dać Laura na imię, nie znam żadnej dziewczyny o takim imieniu i wydaje mi sie takie wyjątkowe, co najważniejsze z nikim mi sie nie kojarzy. Co do zdrobnienia, mój mąż cały czas mówi do brzucha Laurka, na początku mi sie nie podobało a teraz nawet sie przyzwyczaiłam, mam nadzieje ze córce sie spodoba w przyszłości [emoji3]
GorzkaPomarańcza
Jak dla mnie Laura sliczne imie sama bralam je pod uwage zanim poznalam plecNo właśnie my coś mamy problem z wyborem imienia :O, są tu mamy Córeczek o imieniu Laura, nie? Powiedzcie proszę czy nie denerwuje Was zdrobnienie Laurka? kurcze, b podobało mi się to imię, ale coraz częściej spotykam się z negatywnym odbiorem :/, dodatkowo zupełnie pewnie niepotrzebnie pogrzebalam po internetach na temat tego imienia i aż nie chce mi się wierzyć, że niektóre posiadaczki tego imienia nienawidzą go:O- a bo zdrobnienie, bo ciężka wymowa itd itd, nie powinnam się tym przejmować, jednak było by mi miło jak imię by się większości podobało :O chyba za bardzo to rozkminiam, ale b bym chciała, żeby córa była zadowolona ze swojego imienia!
My dopiero wróciliśmy do domu cały bagażnik jabłek [emoji50][emoji50] a jeszcze tyle na drzewach zostało, że płakać mi się chce ile się zmarnuje.. A za tydzień już będą papierówki a tych to cztery razy więcej niż czerwonych...
Młody się wyszlał, moja mama mu do miski nalała wody i się taplał. Polatał po 17 arach i padł w aucie [emoji23]
Po drodze wstapilismt do teściowej i mam z nią rozmowę za sobą odnośnie jej opieki nad Mają od października jak pójdzie na emeryturę i bez problemu bardzo chętnie więc cieszę się że szybko będę mogła wrócić do pracy przedpołudniami a jednocześnie będę miała ją w domu koło siebie
Młody się wyszlał, moja mama mu do miski nalała wody i się taplał. Polatał po 17 arach i padł w aucie [emoji23]
Po drodze wstapilismt do teściowej i mam z nią rozmowę za sobą odnośnie jej opieki nad Mają od października jak pójdzie na emeryturę i bez problemu bardzo chętnie więc cieszę się że szybko będę mogła wrócić do pracy przedpołudniami a jednocześnie będę miała ją w domu koło siebie
Załączniki
reklama
Jako mama laury się wypowiem nie znoszę wersji laurka i wszyscy o tym już wiedzą i tak nie mówią. A gdy mówili to kwitowałam stwierdzeniem ze to "nie kartka pocztowa A ojciec nie listonosz" oduczylam wszystkich sama nazywam swoje dziecko Lalka lub Adin. Choć oczywiście nie zawsze. Najczęściej zwracam się do niej po imieniu. Jednak jej ksywki bardzo lubięNo właśnie my coś mamy problem z wyborem imienia :O, są tu mamy Córeczek o imieniu Laura, nie? Powiedzcie proszę czy nie denerwuje Was zdrobnienie Laurka? kurcze, b podobało mi się to imię, ale coraz częściej spotykam się z negatywnym odbiorem :/, dodatkowo zupełnie pewnie niepotrzebnie pogrzebalam po internetach na temat tego imienia i aż nie chce mi się wierzyć, że niektóre posiadaczki tego imienia nienawidzą go:O- a bo zdrobnienie, bo ciężka wymowa itd itd, nie powinnam się tym przejmować, jednak było by mi miło jak imię by się większości podobało :O chyba za bardzo to rozkminiam, ale b bym chciała, żeby córa była zadowolona ze swojego imienia!
Mój tato też do mojej laury mówi LaurencjaWam się ma podobać to imie:-) w moim otoczeniu jest jedna mała Laura, pociesza dziewczynka:-) ja do niej mówię Laurencja
Moja córcia to będzie Weronika:-)
Co do przerwy na forum, byłam u siostry na gościnie na szczescie to jakoś przezylam ale 2 razy zajrzałam,żeby nie mieć za dużo zaleglosci i strasznie się zdziwiłam,że taka cisza;-)
Wyglądają cudnie te jabłuszka. A jak miło że masz dobrą teściowaMy dopiero wróciliśmy do domu cały bagażnik jabłek [emoji50][emoji50] a jeszcze tyle na drzewach zostało, że płakać mi się chce ile się zmarnuje.. A za tydzień już będą papierówki a tych to cztery razy więcej niż czerwonych...
Po drodze wstapilismt do teściowej i mam z nią rozmowę za sobą odnośnie jej opieki nad Mają od października jak pójdzie na emeryturę i bez problemu bardzo chętnie więc cieszę się że szybko będę mogła wrócić do pracy przedpołudniami a jednocześnie będę miała ją w domu koło siebie Zobacz załącznik 875156Zobacz załącznik 875157Zobacz załącznik 875158