reklama
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny
przekaże mojemu Bartkowi, że następnym razem musi zrobić z 10 szt akurat dla nas na forum hah [emoji5][emoji28]
G
gosc12
Gość
Hehe smiechowemoja mi strasznie dokucza
jak jej coś nie wygodnie to takie sadzi kopniaki, ze czasem az krzyknę ;P
Cieszę się , że mam łożysko z przodu
Augusta89
No właśnie my coś mamy problem z wyborem imienia :O, są tu mamy Córeczek o imieniu Laura, nie? Powiedzcie proszę czy nie denerwuje Was zdrobnienie Laurka? kurcze, b podobało mi się to imię, ale coraz częściej spotykam się z negatywnym odbiorem :/, dodatkowo zupełnie pewnie niepotrzebnie pogrzebalam po internetach na temat tego imienia i aż nie chce mi się wierzyć, że niektóre posiadaczki tego imienia nienawidzą go:O- a bo zdrobnienie, bo ciężka wymowa itd itd, nie powinnam się tym przejmować, jednak było by mi miło jak imię by się większości podobało :O chyba za bardzo to rozkminiam, ale b bym chciała, żeby córa była zadowolona ze swojego imienia!Nie no , ja lubię swoje imię![]()
Uważam że każde imię ma w sobie jakieś piękno , dlatego też tak ciężko wybrać dziecku imię i wiadomo jednemu się podoba, drugiemu nie![]()
Augusta89
Hej ja jestem Paulina, i mój tato też zrobił taką akcję mojej mamie, bo miałam być Monika :O zabilabym chyba swojego męża za taką akcję! Mama opowiada, że chyba miesiąc czasu nie powiedziała do mnie po imieniu.Siostra bedzie miała swoj kącik typowo dziewczęcy - mam nadzieje , ze tez bedzie zadowolona , u niej bedzie więcej dodatków.
A ja miałam byc Martyna , ale moj tata pojechał zarejestrować i przemyślał , ze Magdalena mu sie lepiej podoba i tak mnie zarejestrował , domyślacie sie miny i reakcji mojej mamy jak wrócił i ja powiadomił ?![]()
Mikasa7
Wam się ma podobać to imie:-) w moim otoczeniu jest jedna mała Laura, pociesza dziewczynka:-) ja do niej mówię LaurencjaNo właśnie my coś mamy problem z wyborem imienia :O, są tu mamy Córeczek o imieniu Laura, nie? Powiedzcie proszę czy nie denerwuje Was zdrobnienie Laurka? kurcze, b podobało mi się to imię, ale coraz częściej spotykam się z negatywnym odbiorem :/, dodatkowo zupełnie pewnie niepotrzebnie pogrzebalam po internetach na temat tego imienia i aż nie chce mi się wierzyć, że niektóre posiadaczki tego imienia nienawidzą go:O- a bo zdrobnienie, bo ciężka wymowa itd itd, nie powinnam się tym przejmować, jednak było by mi miło jak imię by się większości podobało :O chyba za bardzo to rozkminiam, ale b bym chciała, żeby córa była zadowolona ze swojego imienia!
Moja córcia to będzie Weronika:-)
Co do przerwy na forum, byłam u siostry na gościnie na szczescie
No właśnie my coś mamy problem z wyborem imienia :O, są tu mamy Córeczek o imieniu Laura, nie? Powiedzcie proszę czy nie denerwuje Was zdrobnienie Laurka? kurcze, b podobało mi się to imię, ale coraz częściej spotykam się z negatywnym odbiorem :/, dodatkowo zupełnie pewnie niepotrzebnie pogrzebalam po internetach na temat tego imienia i aż nie chce mi się wierzyć, że niektóre posiadaczki tego imienia nienawidzą go:O- a bo zdrobnienie, bo ciężka wymowa itd itd, nie powinnam się tym przejmować, jednak było by mi miło jak imię by się większości podobało :O chyba za bardzo to rozkminiam, ale b bym chciała, żeby córa była zadowolona ze swojego imienia!
Ja chce córeczce dać Laura na imię, nie znam żadnej dziewczyny o takim imieniu i wydaje mi sie takie wyjątkowe, co najważniejsze z nikim mi sie nie kojarzy. Co do zdrobnienia, mój mąż cały czas mówi do brzucha Laurka, na początku mi sie nie podobało a teraz nawet sie przyzwyczaiłam, mam nadzieje ze córce sie spodoba w przyszłości [emoji3]
GorzkaPomarańcza
Jak dla mnie Laura sliczne imieNo właśnie my coś mamy problem z wyborem imienia :O, są tu mamy Córeczek o imieniu Laura, nie? Powiedzcie proszę czy nie denerwuje Was zdrobnienie Laurka? kurcze, b podobało mi się to imię, ale coraz częściej spotykam się z negatywnym odbiorem :/, dodatkowo zupełnie pewnie niepotrzebnie pogrzebalam po internetach na temat tego imienia i aż nie chce mi się wierzyć, że niektóre posiadaczki tego imienia nienawidzą go:O- a bo zdrobnienie, bo ciężka wymowa itd itd, nie powinnam się tym przejmować, jednak było by mi miło jak imię by się większości podobało :O chyba za bardzo to rozkminiam, ale b bym chciała, żeby córa była zadowolona ze swojego imienia!
My dopiero wróciliśmy do domu
cały bagażnik jabłek [emoji50][emoji50] a jeszcze tyle na drzewach zostało, że płakać mi się chce ile się zmarnuje.. A za tydzień już będą papierówki a tych to cztery razy więcej niż czerwonych...
Młody się wyszlał, moja mama mu do miski nalała wody i się taplał. Polatał po 17 arach i padł w aucie [emoji23]
Po drodze wstapilismt do teściowej i mam z nią rozmowę za sobą odnośnie jej opieki nad Mają od października jak pójdzie na emeryturę i bez problemu bardzo chętnie
więc cieszę się że szybko będę mogła wrócić do pracy przedpołudniami
a jednocześnie będę miała ją w domu koło siebie
Młody się wyszlał, moja mama mu do miski nalała wody i się taplał. Polatał po 17 arach i padł w aucie [emoji23]
Po drodze wstapilismt do teściowej i mam z nią rozmowę za sobą odnośnie jej opieki nad Mają od października jak pójdzie na emeryturę i bez problemu bardzo chętnie
Załączniki
reklama
Jako mama laury się wypowiemNo właśnie my coś mamy problem z wyborem imienia :O, są tu mamy Córeczek o imieniu Laura, nie? Powiedzcie proszę czy nie denerwuje Was zdrobnienie Laurka? kurcze, b podobało mi się to imię, ale coraz częściej spotykam się z negatywnym odbiorem :/, dodatkowo zupełnie pewnie niepotrzebnie pogrzebalam po internetach na temat tego imienia i aż nie chce mi się wierzyć, że niektóre posiadaczki tego imienia nienawidzą go:O- a bo zdrobnienie, bo ciężka wymowa itd itd, nie powinnam się tym przejmować, jednak było by mi miło jak imię by się większości podobało :O chyba za bardzo to rozkminiam, ale b bym chciała, żeby córa była zadowolona ze swojego imienia!
Mój tato też do mojej laury mówi LaurencjaWam się ma podobać to imie:-) w moim otoczeniu jest jedna mała Laura, pociesza dziewczynka:-) ja do niej mówię Laurencja
Moja córcia to będzie Weronika:-)
Co do przerwy na forum, byłam u siostry na gościnie na szczescieto jakoś przezylam
ale 2 razy zajrzałam,żeby nie mieć za dużo zaleglosci
i strasznie się zdziwiłam,że taka cisza;-)
Wyglądają cudnie te jabłuszka. A jak miło że masz dobrą teściowaMy dopiero wróciliśmy do domucały bagażnik jabłek [emoji50][emoji50] a jeszcze tyle na drzewach zostało, że płakać mi się chce ile się zmarnuje.. A za tydzień już będą papierówki a tych to cztery razy więcej niż czerwonych...
Po drodze wstapilismt do teściowej i mam z nią rozmowę za sobą odnośnie jej opieki nad Mają od października jak pójdzie na emeryturę i bez problemu bardzo chętniewięc cieszę się że szybko będę mogła wrócić do pracy przedpołudniami
a jednocześnie będę miała ją w domu koło siebie
Zobacz załącznik 875156Zobacz załącznik 875157Zobacz załącznik 875158