reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ale pizza [emoji173]️ za mną chodzi ostatnio, ale tutaj ciężko coś dobrego znaleźć. Może dziś wieczorem gdzieś pojedziemy zjeść, ale nie wiem czy to będzie pizza, zależy czy mnie urzeknie :p marzy mi się taka z mojego rodzinnego miasta z grubego benka (sieciówka), ale tam robia naprawdę dobra :D

Oj pyszna była, mój Bartek robi cudowna pizzę [emoji5][emoji5][emoji170]

reklama
Oj pyszna była, mój Bartek robi cudowna pizzę [emoji5][emoji5][emoji170]
No powiem ci że wygląda obłędnie. Chyba nigdy nie widziałam tak ładnej pizzy domowej roboty [emoji41]
Jakbyście byli na Podkarpaciu gdzieś kiedyś to proszę , niech zrobi dla mnie taka pizze [emoji4][emoji4] aż mojemu pokazałam jaki facet może mieć talent [emoji23]

Mniam, pyszny taki obiadek. Aż mi zrobiłaś smaka na kalafiora, w przyszłym tygodniu zrobie z bułeczka tarta, fasolkę szparagowa do tego i jakieś mięsko i ziemniaczki :)

My już po spacerku tzn chciałam lecieć na taka fajna ścieżkę koło rzeki taki fajny szlak gdzie piesek by się wybiegał, ale to łącznie w jedna stronę na pewno z 4 km, wiec mój mi wybił od razu ten pomysł z głowy, na początku byłam zła na niego, ale poszliśmy koło domku do takiego pareczku z super stawem i piesek sobie pobiegał, my się przeszliśmy i na ławce siedzieliśmy, bo jednak takie eskapady już nie dla mnie. Coraz ciężej z tym brzuszkiem.

A ważyłam się wczoraj i waga od 2 tyg pokazuje 62 kg także już chyba nie przybierzemy :D tak czuje.

Hah oj tam ;) macie razem ciąże. A nam się auto nagle popsuło pare dni temu tak nagle i wcześniej nic nie dawało znaków, że cokolwiek nie tak.. to się przestraszyliśmy i złość, ale już wisodmo co to i we wtorek oddamy auto do naprawy to od razu nabije klimatyzacje i odgrzybi tam wszystko w środku, bo się syfu zbiera, a przed porodem musi być zrobione :)

Wiec spacerki.

Moj zrobił Zobacz załącznik 875124pizzę przepyszna [emoji5][emoji5][emoji5] oglądamy 2 Gwiezdne Wojny, a po 18:30 jedziemy na boisko i on będzie grał w rugby jakieś z kolegami, a ja sobie 2 h na powietrzu posiedzę i wezmę chyba książkę „Pierwszy rok życia dziecka” żeby już poczytać.

Później odpoczynek w domku, a Bartek po 22 do pracy na nockę i zleciał weekend nie wiem kiedy [emoji57][emoji57][emoji57]
Mój dzisiaj cały dzień chce mnie wyciągnąć na pizze a ja o dziwo nie mam ochoty [emoji16] a wasza wygląda tak ładnie ❤️

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Haha zabawnie to wyglada :D jakby Ci się brzuch tam zapadł ;O

Wogole cały dzień się nie rusza, ciągle śpi. A z brzuchem robi mi tak dziwne rzeczy , że się boje bluzkę odsłaniać :D
IMG_20180708_180719.jpg

Załączniki

• IMG_20180708_180719.jpg
    IMG_20180708_180719.jpg
    628,9 KB · Wyświetleń: 144
Mniam, pyszny taki obiadek. Aż mi zrobiłaś smaka na kalafiora, w przyszłym tygodniu zrobie z bułeczka tarta, fasolkę szparagowa do tego i jakieś mięsko i ziemniaczki :)

My już po spacerku tzn chciałam lecieć na taka fajna ścieżkę koło rzeki taki fajny szlak gdzie piesek by się wybiegał, ale to łącznie w jedna stronę na pewno z 4 km, wiec mój mi wybił od razu ten pomysł z głowy, na początku byłam zła na niego, ale poszliśmy koło domku do takiego pareczku z super stawem i piesek sobie pobiegał, my się przeszliśmy i na ławce siedzieliśmy, bo jednak takie eskapady już nie dla mnie. Coraz ciężej z tym brzuszkiem.

A ważyłam się wczoraj i waga od 2 tyg pokazuje 62 kg także już chyba nie przybierzemy :D tak czuje.

Hah oj tam ;) macie razem ciąże. A nam się auto nagle popsuło pare dni temu tak nagle i wcześniej nic nie dawało znaków, że cokolwiek nie tak.. to się przestraszyliśmy i złość, ale już wisodmo co to i we wtorek oddamy auto do naprawy to od razu nabije klimatyzacje i odgrzybi tam wszystko w środku, bo się syfu zbiera, a przed porodem musi być zrobione :)

Wiec spacerki.

Moj zrobił Zobacz załącznik 875124pizzę przepyszna [emoji5][emoji5][emoji5] oglądamy 2 Gwiezdne Wojny, a po 18:30 jedziemy na boisko i on będzie grał w rugby jakieś z kolegami, a ja sobie 2 h na powietrzu posiedzę i wezmę chyba książkę „Pierwszy rok życia dziecka” żeby już poczytać.

Później odpoczynek w domku, a Bartek po 22 do pracy na nockę i zleciał weekend nie wiem kiedy [emoji57][emoji57][emoji57]
Jak ładnie ta pizza wygląda [emoji7]

reklama
Do góry