To faktycznie dobra cena, bo tak regularnie powyżej 14 zł kosztują. No to polujemyRzeczywiście zaczynają się na 3m, ale nie wypadają aż tak wielkie choć na pewno nie będą dobre poniżej myślę 4miesaca Chyba, że ktoś ma naprawdę duże wzdęcia. Sama ich jeszcze nie nosiłam, ale kilka moich koleżanek brało ślub cywilny w ciąży i sobie je chwaliły. Ja poczekam aż będą w dobrej cenie, (ostatnio była promocja z kartą rossne! gdzie przy zakupie dwóch par, jedną wychodziła chyba za 8zl.) I od razu zakupie by mieć w pogotowiu.
reklama
sorenlorenson
Fanka BB :)
Co do tych rajstop ja kupiłam sobie z gatty rozmiar 3, u mnie wzrost 170 ale jestem dość szczupła bardziej chodziło mi o to żeby nie uciskały mi brzucha bo jakoś mi to strasznie przeszkadza jak coś mi się wbija w brzuch i są idealne cena też przystępna
To jest akurat żel przeznaczony do skóry atopowej i ekspremalnie wysuszonej ale ok każdy wie co ja jego skóry jest najlepszeMam wrażliwą skórę, na szczęście nie atopowa i odpadają u mnie kosmetyki, które zawierają najtańsze substancje myjące i inne syfki, dlatego jestem nijako zmuszona do poznania składu przed zakupem. Na szczęście w Polsce jest już dostępnych coraz więcej kosmetyków dobrych składowo.
No właśnie w rajstopach ważne żeby nie uciskały brzucha ale też żeby nie były za długie bo jak mi się będą rolowały w kostkach, kolanach i poniżej pachwin to oszaleję!
Jak tylko będzie ciepło to ja stawiam na pończochy. Zawsze mi w nich wygodniej niż w rajstopach.
Jak tylko będzie ciepło to ja stawiam na pończochy. Zawsze mi w nich wygodniej niż w rajstopach.
Gatta ma chyba fajne rajstopy ciążowe o ile dobrze kojarzęNo właśnie w rajstopach ważne żeby nie uciskały brzucha ale też żeby nie były za długie bo jak mi się będą rolowały w kostkach, kolanach i poniżej pachwin to oszaleję!
D
Deleted member 178340
Gość
O to doskonały pomysł!No właśnie w rajstopach ważne żeby nie uciskały brzucha ale też żeby nie były za długie bo jak mi się będą rolowały w kostkach, kolanach i poniżej pachwin to oszaleję!
monika121326
wolkowska
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny! Zastanawiam się nad zakupem segregatora ciążowego, czy którąś z Was taki posiada i odradza? To moja druga ciąża, w pierwszej jeszcze nie było takiego produktu i jakoś sie obylam, teraz sie zastanawiam nad zakupem - czy wydawać kase czy nie. Link poniżej, doradzcie coś! :-)
Link do: Segregator #jestem w ciaży niebiesko-różowy - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: Segregator #jestem w ciaży niebiesko-różowy - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
Hej, zbiegiem okoliczności akurat dziś dostałam dokładnie ten organizer od mojej przyjaciółki. Przejrzałam go i wydaje się być całkiem w porządku do uporządkowania wszystkich wyników, skierowań, zdjęć USG itp. Zdążyłam już wcześniej kupić taki zwykły album ofertowy (taki co ma określoną ilość koszulek) ale przeprowadzę się do organizera. Bardzo fajny gadżet, ale na pewno nie niezbędnyHej dziewczyny! Zastanawiam się nad zakupem segregatora ciążowego, czy którąś z Was taki posiada i odradza? To moja druga ciąża, w pierwszej jeszcze nie było takiego produktu i jakoś sie obylam, teraz sie zastanawiam nad zakupem - czy wydawać kase czy nie. Link poniżej, doradzcie coś! :-)
reklama
sorenlorenson
Ja dostałam od lekarza taki organizer z trzema przegródkami na badania, zalecenia lekarza recepty, karta ciąży i jest to wystarczające jak na moje potrzeby wszystko w jednym miejscu, wygodne mieści się w torebce, oczywiście na okładce jest reklamowany produkt dla mam ciężarnych