reklama
Lepiej mi się nie udało zrobić.Masz może skład tego żelu? Bo w linku nie znalazłam
Wiola1985
Fanka BB :)
Jak tam przy niedzieli dziewczyny? Ja dzisiaj odpoczywam i czytam poleconą przez siostre książkę...sama też polecam
Ja po kąpieli cala smaruje sie oliwką, też mam bardzo swędząca skóre za każdym razem jak wyjdę z wanny. Bez oliwki zadrapałabym się na śmierć.
Ja po kąpieli cala smaruje sie oliwką, też mam bardzo swędząca skóre za każdym razem jak wyjdę z wanny. Bez oliwki zadrapałabym się na śmierć.
D
Deleted member 178340
Gość
SLS wysoko w składzie, tylko o to w sumie mi chodziło. Odpada w przedbiegach. Zwykły rypacz z marnym składem, a szkoda, bo cenowo wychodzi nieźle, bo podobnie jak żele z Petal Fresh.Lepiej mi się nie udało zrobić.
W każdym razie dziękuję za fatyge [emoji173]
topowa pozycja dla przyszłych rodziców Czytałam dwa razy będąc jeszcze daleko, daleeeko przed decyzją o dziecku. Teraz chętnie bym wróciła do lektury.Udało się....
@ciichosza - masz sprawdzone te rajstopy z rossmanna, jak rozmiary? Obczajałam je w piątek ale nie było rozmiaru mniejszego od 3, a to mi się wydaje za duże z racji wzrostu 158, więc odpuściłam. Będę polować dalej, a jak się nie uda to na allegro kupie bo tam nie brakuje
Jak chodzi o ciążowe ciuchy to ostatnio internetowo kupiłam z h&m 2 sukienki i jedną basicowa bluzkę z długim rękawem, wszystko ciążowe. O dziwo wszystko pasuje i niczego nie muszę zwracać. Wydałam 110 zł, a dzięki sukienkom mam praktycznie dwa gotowe outfity, plus mega komfortową bluzkę. Co prawda jeszcze nie muszę przyodziewać ciążowych stoi ale chciałam skorzystać z wyprzedaży.
Ja nie sprawdzam 'obsesyjnie' składówSLS wysoko w składzie, tylko o to w sumie mi chodziło. Odpada w przedbiegach. Zwykły rypacz z marnym składem, a szkoda, bo cenowo wychodzi nieźle, bo podobnie jak żele z Petal Fresh.
W każdym razie dziękuję za fatyge [emoji173]
Szefowa moja pracowała na tej firmie,.pracuje ja , pracuje mój tato i wiele wiele salonów kosmetycznych
Jeszcze żadna pacjentka taty czy klientki się nie skarżyły
Polecam ze względu na efekty
D
Deleted member 178340
Gość
Rzeczywiście zaczynają się na 3m, ale nie wypadają aż tak wielkie choć na pewno nie będą dobre poniżej myślę 4miesaca Chyba, że ktoś ma naprawdę duże wzdęcia. Sama ich jeszcze nie nosiłam, ale kilka moich koleżanek brało ślub cywilny w ciąży i sobie je chwaliły. Ja poczekam aż będą w dobrej cenie, (ostatnio była promocja z kartą rossne! gdzie przy zakupie dwóch par, jedną wychodziła chyba za 8zl.) I od razu zakupie by mieć w pogotowiu.topowa pozycja dla przyszłych rodziców Czytałam dwa razy będąc jeszcze daleko, daleeeko przed decyzją o dziecku. Teraz chętnie bym wróciła do lektury.
@ciichosza - masz sprawdzone te rajstopy z rossmanna, jak rozmiary? Obczajałam je w piątek ale nie było rozmiaru mniejszego od 3, a to mi się wydaje za duże z racji wzrostu 158, więc odpuściłam. Będę polować dalej, a jak się nie uda to na allegro kupie bo tam nie brakuje
Jak chodzi o ciążowe ciuchy to ostatnio internetowo kupiłam z h&m 2 sukienki i jedną basicowa bluzkę z długim rękawem, wszystko ciążowe. O dziwo wszystko pasuje i niczego nie muszę zwracać. Wydałam 110 zł, a dzięki sukienkom mam praktycznie dwa gotowe outfity, plus mega komfortową bluzkę. Co prawda jeszcze nie muszę przyodziewać ciążowych stoi ale chciałam skorzystać z wyprzedaży.
reklama
D
Deleted member 178340
Gość
Mam wrażliwą skórę, na szczęście nie atopowa i odpadają u mnie kosmetyki, które zawierają najtańsze substancje myjące i inne syfki, dlatego jestem nijako zmuszona do poznania składu przed zakupem. Na szczęście w Polsce jest już dostępnych coraz więcej kosmetyków dobrych składowo.Ja nie sprawdzam 'obsesyjnie' składów
Szefowa moja pracowała na tej firmie,.pracuje ja , pracuje mój tato i wiele wiele salonów kosmetycznych
Jeszcze żadna pacjentka taty czy klientki się nie skarżyły
Polecam ze względu na efekty