reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Anet23 przykro mi [emoji52] trzymaj się tam.

Katinails muszę zobaczy, czy w Irlandii w aptekach jest ta firma [emoji4] domyślam, że faberlic to co innego [emoji6]

reklama
Masz może skład tego żelu? Bo w linku nie znalazłam :(

f2w3flw1cbdbspns.png
Lepiej mi się nie udało zrobić.
1515928179-3ec7e6083c5534a3-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Jak tam przy niedzieli dziewczyny? Ja dzisiaj odpoczywam i czytam poleconą przez siostre książkę...sama też polecam :)
Ja po kąpieli cala smaruje sie oliwką, też mam bardzo swędząca skóre za każdym razem jak wyjdę z wanny. Bez oliwki zadrapałabym się na śmierć.

Udało się....
topowa pozycja dla przyszłych rodziców :) Czytałam dwa razy będąc jeszcze daleko, daleeeko przed decyzją o dziecku. Teraz chętnie bym wróciła do lektury.

@ciichosza - masz sprawdzone te rajstopy z rossmanna, jak rozmiary? Obczajałam je w piątek ale nie było rozmiaru mniejszego od 3, a to mi się wydaje za duże z racji wzrostu 158, więc odpuściłam. Będę polować dalej, a jak się nie uda to na allegro kupie bo tam nie brakuje :)

Jak chodzi o ciążowe ciuchy to ostatnio internetowo kupiłam z h&m 2 sukienki i jedną basicowa bluzkę z długim rękawem, wszystko ciążowe. O dziwo wszystko pasuje i niczego nie muszę zwracać. Wydałam 110 zł, a dzięki sukienkom mam praktycznie dwa gotowe outfity, plus mega komfortową bluzkę. Co prawda jeszcze nie muszę przyodziewać ciążowych stoi ale chciałam skorzystać z wyprzedaży.

SLS wysoko w składzie, tylko o to w sumie mi chodziło. Odpada w przedbiegach. Zwykły rypacz z marnym składem, a szkoda, bo cenowo wychodzi nieźle, bo podobnie jak żele z Petal Fresh. :(
W każdym razie dziękuję za fatyge [emoji173]

f2w3flw1cbdbspns.png
Ja nie sprawdzam 'obsesyjnie' składów :)
Szefowa moja pracowała na tej firmie,.pracuje ja , pracuje mój tato i wiele wiele salonów kosmetycznych :)
Jeszcze żadna pacjentka taty czy klientki się nie skarżyły :)
Polecam ze względu na efekty :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

topowa pozycja dla przyszłych rodziców :) Czytałam dwa razy będąc jeszcze daleko, daleeeko przed decyzją o dziecku. Teraz chętnie bym wróciła do lektury.

@ciichosza - masz sprawdzone te rajstopy z rossmanna, jak rozmiary? Obczajałam je w piątek ale nie było rozmiaru mniejszego od 3, a to mi się wydaje za duże z racji wzrostu 158, więc odpuściłam. Będę polować dalej, a jak się nie uda to na allegro kupie bo tam nie brakuje :)

Jak chodzi o ciążowe ciuchy to ostatnio internetowo kupiłam z h&m 2 sukienki i jedną basicowa bluzkę z długim rękawem, wszystko ciążowe. O dziwo wszystko pasuje i niczego nie muszę zwracać. Wydałam 110 zł, a dzięki sukienkom mam praktycznie dwa gotowe outfity, plus mega komfortową bluzkę. Co prawda jeszcze nie muszę przyodziewać ciążowych stoi ale chciałam skorzystać z wyprzedaży.
Rzeczywiście zaczynają się na 3m, ale nie wypadają aż tak wielkie choć na pewno nie będą dobre poniżej myślę 4miesaca Chyba, że ktoś ma naprawdę duże wzdęcia. ;) Sama ich jeszcze nie nosiłam, ale kilka moich koleżanek brało ślub cywilny w ciąży i sobie je chwaliły. Ja poczekam aż będą w dobrej cenie, (ostatnio była promocja z kartą rossne! gdzie przy zakupie dwóch par, jedną wychodziła chyba za 8zl.) I od razu zakupie by mieć w pogotowiu.

f2w3flw1cbdbspns.png

reklama
Ja nie sprawdzam 'obsesyjnie' składów :)
Szefowa moja pracowała na tej firmie,.pracuje ja , pracuje mój tato i wiele wiele salonów kosmetycznych :)
Jeszcze żadna pacjentka taty czy klientki się nie skarżyły :)
Polecam ze względu na efekty :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Mam wrażliwą skórę, na szczęście nie atopowa i odpadają u mnie kosmetyki, które zawierają najtańsze substancje myjące i inne syfki, dlatego jestem nijako zmuszona do poznania składu przed zakupem. Na szczęście w Polsce jest już dostępnych coraz więcej kosmetyków dobrych składowo. :) :)

f2w3flw1cbdbspns.png

Do góry