czarna_jagoda
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj się bardzo współczujęU mnie niestety beta spadla, juz dostalam tabletki dopochwowo wiec teraz tylko czekam na najgorsze. Trzymajcie za mnie kciuki zebym to przeszla. Zycze wam powodzenia, malo klopotow i zdrowych fasolek a w sierpniu zebyscie wszystkie tulily malenstwa.
U mnie niestety beta spadla, juz dostalam tabletki dopochwowo wiec teraz tylko czekam na najgorsze. Trzymajcie za mnie kciuki zebym to przeszla. Zycze wam powodzenia, malo klopotow i zdrowych fasolek a w sierpniu zebyscie wszystkie tulily malenstwa.
Ja całą ciążę chodziłam z synem w koszulkach bokserkach i legginsach. Termin miałam na lipiec więc ciepło i się nie bawiłam w ciążowe ciuchyAnet23 bądź silna!
KatiNails zamówię i wypróbuję bo mnie trafi z tym swędzeniem wydaje mi się że przed ciążą tego nie miałam
A jeszcze jedno pytanko mam zamawiałyście jakieś ubranka ciążowe? z jakiego sklepu? ja dzisiaj patrzyłam w h&m i c&a ale wybór niewielki, happymum mają zawrotne ceny i jakoś mnie nie przekonują żeby wydać kupę kasy na ciuszek w którym pochodzę kilka miesięcy, pomijając to że tych ubrań kilka będę musiała kupić, teraz poluję w szczególności na spodnie bo to najbardziej mnie uwiera
Trzymam kciuki i ściskam.U mnie niestety beta spadla, juz dostalam tabletki dopochwowo wiec teraz tylko czekam na najgorsze. Trzymajcie za mnie kciuki zebym to przeszla. Zycze wam powodzenia, malo klopotow i zdrowych fasolek a w sierpniu zebyscie wszystkie tulily malenstwa.
Też mam ten problem. Smaruje się naturalnymi kosmetykami po kąpieli, a od kilku dni jestem tak sucha, że aż boli. Od czego może to być? D:Dziewczyny mam problem po kąpieli mam bardzo sucha skórę normalnie mnie swędzi smaruje balsamem ale wolałabym coś nawilżającego do mycia polecicie coś?
No ja niestety będę musiała się w coś zaopatrzyć bo pracuję w urzędzie więc muszę jakoś się ubrać żeby ludzi nie odstraszaćJa całą ciążę chodziłam z synem w koszulkach bokserkach i legginsach. Termin miałam na lipiec więc ciepło i się nie bawiłam w ciążowe ciuchy
Też by mi się nie chciało bawić w legginsy i szukanie długich bluzek by zakryć pupę, dlatego ja polecam sukienki. Jedno ubranie i nie trzeba myśleć czy coś do siebie pasuje. A kupno ciazowych rajstop nie jest wcale trudne. Nawet i w drogeriach Rossmann są bardzo fajne i wytrzymałe jak za ta cenę.No ja niestety będę musiała się w coś zaopatrzyć bo pracuję w urzędzie więc muszę jakoś się ubrać żeby ludzi nie odstraszać
Masz może skład tego żelu? Bo w linku nie znalazłamLink do: MadRic.pl - CLARENA - LAFAYETTE SHOWER GEL
To jest profesjonalna firma używana w salonach kosmetycznych.
Polecam sama używam bo inaczej jak wychodzę z wanny tylko się drapie