reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

O jak miło ;) dziękujemy i zapraszamy do czesciejszego udzielania się :)

Na kiedy masz termin? :)
Miło:-):-) He he ja już po terminie, urodziłam Amelke 01.12.2017 więc mam już w domu swojego małego nicponia:-):-) ale nie wykluczam,że jak troszkę odetchnę to będę mogła pochwalić się nowym terminem:-)

reklama
Dziś szybki obiad zrobiłam tzn ziemniaki, kalafior i kotlety z piersi z kurczaka, właśnie zjedliśmy to wyciągam mojego faceta i psa na spacer. Pójdziemy do rodziców na kawę i ciasto. Czasem myślę, że mój zamiast mnie jest w ciąży bo jemu się pieszo nie chce chodzić, najchętniej wszędzie autem by jechał :) a i nie wspomnę, że on +10 kg też :rofl2: hihi on nawet lody w nocy zamiast mnie je

Dziś szybki obiad zrobiłam tzn ziemniaki, kalafior i kotlety z piersi z kurczaka, właśnie zjedliśmy to wyciągam mojego faceta i psa na spacer. Pójdziemy do rodziców na kawę i ciasto. Czasem myślę, że mój zamiast mnie jest w ciąży bo jemu się pieszo nie chce chodzić, najchętniej wszędzie autem by jechał :) a i nie wspomnę, że on +10 kg też :rofl2: hihi on nawet lody w nocy zamiast mnie je

Mniam, pyszny taki obiadek. Aż mi zrobiłaś smaka na kalafiora, w przyszłym tygodniu zrobie z bułeczka tarta, fasolkę szparagowa do tego i jakieś mięsko i ziemniaczki :)

My już po spacerku tzn chciałam lecieć na taka fajna ścieżkę koło rzeki taki fajny szlak gdzie piesek by się wybiegał, ale to łącznie w jedna stronę na pewno z 4 km, wiec mój mi wybił od razu ten pomysł z głowy, na początku byłam zła na niego, ale poszliśmy koło domku do takiego pareczku z super stawem i piesek sobie pobiegał, my się przeszliśmy i na ławce siedzieliśmy, bo jednak takie eskapady już nie dla mnie. Coraz ciężej z tym brzuszkiem.

A ważyłam się wczoraj i waga od 2 tyg pokazuje 62 kg także już chyba nie przybierzemy :D tak czuje.

Hah oj tam ;) macie razem ciąże. A nam się auto nagle popsuło pare dni temu tak nagle i wcześniej nic nie dawało znaków, że cokolwiek nie tak.. to się przestraszyliśmy i złość, ale już wisodmo co to i we wtorek oddamy auto do naprawy to od razu nabije klimatyzacje i odgrzybi tam wszystko w środku, bo się syfu zbiera, a przed porodem musi być zrobione :)

Wiec spacerki.

Moj zrobił
IMG_0757.JPG
pizzę przepyszna [emoji5][emoji5][emoji5] oglądamy 2 Gwiezdne Wojny, a po 18:30 jedziemy na boisko i on będzie grał w rugby jakieś z kolegami, a ja sobie 2 h na powietrzu posiedzę i wezmę chyba książkę „Pierwszy rok życia dziecka” żeby już poczytać.

Później odpoczynek w domku, a Bartek po 22 do pracy na nockę i zleciał weekend nie wiem kiedy [emoji57][emoji57][emoji57]

Załączniki

• IMG_0757.JPG
    IMG_0757.JPG
    604,9 KB · Wyświetleń: 385
reklama
Do góry