reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Nic nie mówił. A jak na własną rękę ? Musiałabym sama sobie pobrać ? Za tydzień jak nie urodzę to mamy się umówić na wizytę. Czyli pewnie w przyszły poniedziałek w 38+2. To wtedy by mi pobrał wymaz , ale znowu czekać kolejny tydzień na wynik. A ciekawe czy ja wytrzymam do 39+2. :/
Karolina sama sobie pobrala.. ;)

reklama
Dzień dobry.
U nas nadal gorąco. Jemy śniadanko i zaraz wyjeżdżamy do bratanka na 5te urodziny. Mamy 120km ok 2godz jazdy bo dupowatymi drogami. Nic mu nie kupiłam bo nie miałam siły na chodzenie po sklepach ostatnio. Dam mu pieniądze i niech mu bratowa kupi co chce.
Później pojedziemy do moich rodziców i zostawiamy dzieci u nich na min. tydzień a ja mam zamiar w poniedziałek, wtorek wziąć się za pranie, prasowanie rzeczy dla małej. Torby też jeszcze nie mam spakowanej.

Maljan, super że imprezka udana:) też bym chciała taką imprezę ale nikt się nie kwapił żeby takową zrobić.
Dziewczyny we wtorek zamawiam już ostatnie rzeczy do wyprawki tzn fotelik, laktator, kocyk, kołderka i poduszka do łóżeczka i tyle.

Który kolor fotelika byście mi polecały dla Kornelii? ;) bo na Allegro to znalazłam za 465 zł i tylko 4 kolory, a tu jak weszłam to oczaopląsu dostałam hah :)

Zobacz załącznik 874644Zobacz załącznik 874645Zobacz załącznik 874646
Ja bym wzięła ciemny: Spatkling Grey, Total Black, nomad Blue, nomad black. Nieraz dziecko uleje, starsze rzygnie. Pamiętam, że często prałam bo się brudził nawet od rąk a miałam beżowy. Teraz mam w kolorze wózka czyli ciemny

Dzień dobry.
Mnie też dalej boli w dole. Co prawda rano nie miewam skurczy ani zgagi więc poranki są przyjemne.
Dziś ma mnie odwiedzić przyjaciółką więc mam nadzieję na miły dzień. Zwłaszcza że z obowiązków nie mam za dużo roboty. Już poodkurzane, podłogi umyte A obiadek szybko się zrobi.
Oby mnie dziś pies nie wnerwil...
Ty to się nasz z tum psem.
Fajnie, że przyjaciółka cię odwiedzi:) miłego dnia:)

reklama
Dziewczyny urodzila nasza kolezanka o nicku niemamco ;) podgladnijcie lipcowki ;) z jej paska wynika na 37+3
Ooo, zaczyna się:) tyle, że ona miała tp na lipiec.

Zapomniałabym, że sąsiadka zostawiła mi klucze do mieszkania, żebym nakarmiła jej kota i podlała pomidory na balkonie. Muszę jeszcze zajść do niej...

Do góry