reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny we wtorek zamawiam już ostatnie rzeczy do wyprawki tzn fotelik, laktator, kocyk, kołderka i poduszka do łóżeczka i tyle.

Który kolor fotelika byście mi polecały dla Kornelii? ;) bo na Allegro to znalazłam za 465 zł i tylko 4 kolory, a tu jak weszłam to oczaopląsu dostałam hah :)

Zobacz załącznik 874644Zobacz załącznik 874645Zobacz załącznik 874646
Ja wybrałabym jakieś szarości albo granat[emoji4]Ale to ja [emoji4]

reklama
Hej dziewczyny [emoji173]
Dzis w nocy bolalo mnie ostro podbrzusze i kosc biodrowa,do tego mala napierala na szyjke jak cholera.. cale krocze mam obolale.. czulam takie jakby skurcze z podbrzusza na dol.. niech sie juz to skonczy..dzis bolalo bardzo.. myslalam ze sie porycze.. :/
Teraz ma czkawke.. :p
Ale teraz już jest lepiej, czy nadal cię trzyma?[emoji4]

Mnie strasznie boli brzuch miesiączkowo od dwóch dni , oby tam się nic nie zaczynało bo nie mam spakowanych toreb ani nie mam co tam włożyć

Hej dziewczyny [emoji173]
Dzis w nocy bolalo mnie ostro podbrzusze i kosc biodrowa,do tego mala napierala na szyjke jak cholera.. cale krocze mam obolale.. czulam takie jakby skurcze z podbrzusza na dol.. niech sie juz to skonczy..
Teraz ma czkawke.. :p

Oj biedna :( ja to się boje, że nie zauważę kiedy mnie coś tak na serio boli, bo w ogóle nie mam żadnych bóli i objawów takich typowych jak wy. Tylko czuje już, że brzuch mam o wiele niżej, częściej chce mi się siku nawet jak 5 min wcześniej zrobiłam. Mam takie uczucie czasami, że chciałabym nr 2 w wc, a jednak jak siadam to nic i czuje jakby moja pipka była taka już ogromna i niżej córkę jakby szyjka się skróciła. A byłoby fajnie z tych moich 4 cm żeby zeszła już. No i często robię w ciągu dnia nr 2 tzn nawet i 4-5 razy dziennie a tak dużo nie jem to pewnie już organizm mi się powoli oczyszcza.

Oj biedna :( ja to się boje, że nie zauważę kiedy mnie coś tak na serio boli, bo w ogóle nie mam żadnych bóli i objawów takich typowych jak wy. Tylko czuje już, że brzuch mam o wiele niżej, częściej chce mi się siku nawet jak 5 min wcześniej zrobiłam. Mam takie uczucie czasami, że chciałabym nr 2 w wc, a jednak jak siadam to nic i czuje jakby moja pipka była taka już ogromna i niżej córkę jakby szyjka się skróciła. A byłoby fajnie z tych moich 4 cm żeby zeszła już. No i często robię w ciągu dnia nr 2 tzn nawet i 4-5 razy dziennie a tak dużo nie jem to pewnie już organizm mi się powoli oczyszcza.
Z 1 i 2 mam to samo.. usiade na ubikacji i dupa.. a nieraz latam z 2-ka 3-5 razy.. z siku tez co 5 minut..
Ale ten bol bioder ,miednicy wszystkiego.. to jest okropne :(

reklama
Do góry