reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Klaudia głowa do góry, na pewno wszystko będzie dobrze, tabletki na pewno szybko zadziałają. Myśl pozytywnie:)

Dziewczyny wzięłam sie za malowanie paznokci u nóg, No dramat, dysze jakbym maraton przebiegła, ledwo dosiegłam [emoji23] chyba brzuch mi sie obniżył bo większy ciężar nogach czuje [emoji3]
A ja dzisiaj właśnie zmyłam lakier z paznokci u stóp bo coraz większy mi problem sprawia ich malowanie. I już do porodu nie zamierzam malować.

reklama
Dziękuje dziewczyny za odpowiedzi i miłe słowa otuchy. :( :-*
Klaudia nie martw się na zapas. A nie mówił gin o powtórzeniu posiewu za jakiś czas? Np po tygodniu? Ja bym chyba nawet na własną rękę powtórzyła , żeby upewnić się czy bakterii już nie ma.
I lepiej zawiesić broń w związku. Lepiej teraz być razem i odłożyć inne sprawy na bok. A tym bardziej jak przeżywasz wszystko sama to tylko swoich myśli słuchasz. Facet pewnie inaczej na to spojrzy, na pewno wesprze Cię i uspokoi. Będzie dobrze ☺

To witam już tak sobotnio [emoji119][emoji85]
IMG_0721.JPG

Załączniki

• IMG_0721.JPG
    IMG_0721.JPG
    127,5 KB · Wyświetleń: 388
Bo doszłam do wniosku dzisiaj , że szybciej wyparze czy podgrzeje w garnuszku na gazie. :) Znaczy sterylizator jest zbędny, ale ciekawi mnie jeszcze podgrzewacz. Przydaje się ? Czy lepiej na kuchni ?

Śliczne [emoji173]️

Bardzo ładnie wyglądasz :)

Słodko *.*
Nie wiem czy podgrzewacz się przydaje, okaże się w praniu [emoji14] Sugerowałam się opiniami mojej mamy i szwagierki, bo używały. Szwagierka dużo odciągała pokarmu więc jej się przydał :)

Nie zapłaciłam za wizytę bo nie mial wydać i powiedział , że przy okazji. Ale ja nie chciałam mieć tego na głowie i po wyjściu z apteki wróciłam się do niego. Zapłaciłam i spytałam odrazu, że skoro zostało mi 20 dni do terminu porodu a mam przepisane 22 tabletki to chyba nie zdążę wyleczyć tej bakterii. Powiedział , że to wtedy dadzą mi antybiotyk w szpitalu tylko muszę wynik pokazać na izbie odrazu bo to bardzo ważne. Spytałam jakie jest zagrożenie dla dziecka i czy coś może się stać. Powiedział żebym się nie denerwowala ale nie powie mi co może się stać lub co mogło. Lepiej gdyby do dziecka ta bakteria nie dotarla, nie miałam rozwarcia ostatnio więc minimalna szansa , że się dotarło coś do płodu. Ale nastraszył mnie jednak tym , że jak by dziecko ja miało to było by nie za fajnie.. :(:( boje się bardzo :(:(:(
Nie martw się na zapas :*

@klaudiaa975 dobrze, że pojechałaś do lekarza. Kobiecy instykt idealnie zadziałał.
Pamiętaj, że raz z górki, raz pod górkę i niestety tak ten świat jest ułożony. Mam nadzieję, że jak najszybciej przyjdą do Was te lepsze chwile!

reklama
Do góry