reklama
GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Skoro lekarz wydal takie zalecenia to pewnie wie co robiNie zastanawiałam się nigdy nad tym żeby picie dużej ilości wody miało jakiś negatywny wpływ. Zostały mi niecałe 4 tyg do terminu, a możliwe, że urodzę wcześniej, więc teraz najważniejszy jest bąbel w brzuchu i jego tętno
miloscwczasachpopkultury
Chyba powinnyscie się o nie upomnieć. Do szpitala powinno się je mieć ze sobą.
Dokładnie tak. Nawet jest, że trzeba mieć takie podstawowe wyniki, kartę ciąży, plan porodu, dowód osobisty itd
miloscwczasachpopkultury
Dzień dobry u mnie dziś słonko świeci, wstałam wzięłam witaminki i zaraz zjem śniadanko później muszę się ogarnąć i jadę na pocztę i małe zakupy jak wrócę to muszę powynosić ostatnie rzeczy z sypialni, bo jak mąż wróci z pracy to będzie malował
Super, pochwal się później efektami malowania
U mnie dziś lenistwo tzn wyszedł Bartek z pieskiem, później pójdzie po zgrzewkę wody mineralnej i mąkę do sklepu obok, zrobi śniadanko na słodko, ja idę wziąć prysznic. Odpoczniemy tak do 12 i pojedziemy do teściów te wózki ogarnac także dziś na pewno wkleję w końcu zdjęcia swojego wózeczka za 350 zł [emoji5][emoji847]
Anulaa88
No też piękny [emoji16]@KatiNails piekny ten kocyk . Mi dzisiaj teściowa wysłała zdjęcie. Złożyłam u niej zamówienie na malutki kocyk, ale przez złamana rękę nie mogła go teraz zrobić. Za to Enno ciocia przejęła pałeczkę i zrobiły mi dzisiaj niespodziankę.
Zobacz załącznik 874595
Wow [emoji16]super[emoji16] koleżanki się też postarały[emoji16][emoji16]Babyshower był super! Kompletnie nie żałuję, że się zdecydowałam na tą imprezkę Dostaliśmy od dziewczyn bon na sesję noworodkową. Ekstra, bo sama chciałam taką sesję kupić Oprócz tego były dekoracje, tort z pampersów, muffinki i mnóstwo jedzenia pokażę Wam kilka zdjęć, ja jestem zachwycona [emoji16]
Zobacz załącznik 874597Zobacz załącznik 874599Zobacz załącznik 874600Zobacz załącznik 874601
Dlatego się powinno pić wodę mineralną z wapniem i jonami Na[emoji4] Myślę, że gorsze niż picie wody, jest jednak jej brak w organizmie[emoji16]Tak. Duze ilosci prowadzą do przewodnienia i wypłukiwania sodu z organizmu a to moze szkodzic
miloscwczasachpopkultury
Babyshower był super! Kompletnie nie żałuję, że się zdecydowałam na tą imprezkę Dostaliśmy od dziewczyn bon na sesję noworodkową. Ekstra, bo sama chciałam taką sesję kupić Oprócz tego były dekoracje, tort z pampersów, muffinki i mnóstwo jedzenia pokażę Wam kilka zdjęć, ja jestem zachwycona [emoji16]
Zobacz załącznik 874597Zobacz załącznik 874599Zobacz załącznik 874600Zobacz załącznik 874601
Ekstra wszystko udekorowane i ten torcik z pampersow super pomysł też może zrobie coś takiego w 35-37 tyg w następnej ciąży, ale to tak za 4 lata, no może najszybciej za 3
Angelika22
enterococcus faecalis
Z wyniku posiewu tego gbs.
Klaudia ja mam ta sama bakterie ale w moczu i mój lekarz przepisał mi tylko antybiotyk . Nie straszył ani nic . Nie wiem ci mam o tym myśleć ...
E
Ewka34
Gość
Super ze sie wszystko udalo i jestes zadowolona ❤❤❤❤Babyshower był super! Kompletnie nie żałuję, że się zdecydowałam na tą imprezkę Dostaliśmy od dziewczyn bon na sesję noworodkową. Ekstra, bo sama chciałam taką sesję kupić Oprócz tego były dekoracje, tort z pampersów, muffinki i mnóstwo jedzenia pokażę Wam kilka zdjęć, ja jestem zachwycona [emoji16]
miloscwczasachpopkultury
Dziewczyny we wtorek zamawiam już ostatnie rzeczy do wyprawki tzn fotelik, laktator, kocyk, kołderka i poduszka do łóżeczka i tyle.
Który kolor fotelika byście mi polecały dla Kornelii? bo na Allegro to znalazłam za 465 zł i tylko 4 kolory, a tu jak weszłam to oczaopląsu dostałam hah
Który kolor fotelika byście mi polecały dla Kornelii? bo na Allegro to znalazłam za 465 zł i tylko 4 kolory, a tu jak weszłam to oczaopląsu dostałam hah
Załączniki
reklama
E
Ewka34
Gość
Hej dziewczyny ❤
Dzis w nocy bolalo mnie ostro podbrzusze i kosc biodrowa,do tego mala napierala na szyjke jak cholera.. cale krocze mam obolale.. czulam takie jakby skurcze z podbrzusza na dol.. niech sie juz to skonczy..dzis bolalo bardzo.. myslalam ze sie porycze.. :/
Teraz ma czkawke..
Dzis w nocy bolalo mnie ostro podbrzusze i kosc biodrowa,do tego mala napierala na szyjke jak cholera.. cale krocze mam obolale.. czulam takie jakby skurcze z podbrzusza na dol.. niech sie juz to skonczy..dzis bolalo bardzo.. myslalam ze sie porycze.. :/
Teraz ma czkawke..