reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dzień dobry :) u mnie dziś słonko świeci, wstałam wzięłam witaminki i zaraz zjem śniadanko :) później muszę się ogarnąć i jadę na pocztę i małe zakupy :D jak wrócę to muszę powynosić ostatnie rzeczy z sypialni, bo jak mąż wróci z pracy to będzie malował :) :p

Super, pochwal się później efektami malowania :)

U mnie dziś lenistwo tzn wyszedł Bartek z pieskiem, później pójdzie po zgrzewkę wody mineralnej i mąkę do sklepu obok, zrobi śniadanko na słodko, ja idę wziąć prysznic. Odpoczniemy tak do 12 i pojedziemy do teściów te wózki ogarnac także dziś na pewno wkleję w końcu zdjęcia swojego wózeczka za 350 zł [emoji5][emoji847]

@KatiNails piekny ten kocyk . Mi dzisiaj teściowa wysłała zdjęcie. Złożyłam u niej zamówienie na malutki kocyk, ale przez złamana rękę nie mogła go teraz zrobić. Za to Enno ciocia przejęła pałeczkę i zrobiły mi dzisiaj niespodziankę.
Zobacz załącznik 874595
No też piękny [emoji16]
Babyshower był super! Kompletnie nie żałuję, że się zdecydowałam na tą imprezkę :) Dostaliśmy od dziewczyn bon na sesję noworodkową. Ekstra, bo sama chciałam taką sesję kupić :) Oprócz tego były dekoracje, tort z pampersów, muffinki i mnóstwo jedzenia :) pokażę Wam kilka zdjęć, ja jestem zachwycona [emoji16]

Zobacz załącznik 874597Zobacz załącznik 874599Zobacz załącznik 874600Zobacz załącznik 874601
Wow [emoji16]super[emoji16] koleżanki się też postarały[emoji16][emoji16]
Tak. Duze ilosci prowadzą do przewodnienia i wypłukiwania sodu z organizmu a to moze szkodzic
Dlatego się powinno pić wodę mineralną z wapniem i jonami Na[emoji4] Myślę, że gorsze niż picie wody, jest jednak jej brak w organizmie[emoji16]

Babyshower był super! Kompletnie nie żałuję, że się zdecydowałam na tą imprezkę :) Dostaliśmy od dziewczyn bon na sesję noworodkową. Ekstra, bo sama chciałam taką sesję kupić :) Oprócz tego były dekoracje, tort z pampersów, muffinki i mnóstwo jedzenia :) pokażę Wam kilka zdjęć, ja jestem zachwycona [emoji16]

Zobacz załącznik 874597Zobacz załącznik 874599Zobacz załącznik 874600Zobacz załącznik 874601

Ekstra wszystko udekorowane i ten torcik z pampersow super pomysł :) też może zrobie coś takiego w 35-37 tyg w następnej ciąży, ale to tak za 4 lata, no może najszybciej za 3 :)

Super ze sie wszystko udalo i jestes zadowolona ❤❤❤❤

Dziewczyny we wtorek zamawiam już ostatnie rzeczy do wyprawki tzn fotelik, laktator, kocyk, kołderka i poduszka do łóżeczka i tyle.

Który kolor fotelika byście mi polecały dla Kornelii? ;) bo na Allegro to znalazłam za 465 zł i tylko 4 kolory, a tu jak weszłam to oczaopląsu dostałam hah :)

IMG_0723.JPG
IMG_0724.JPG
IMG_0725.JPG

Załączniki

• IMG_0723.JPG
    IMG_0723.JPG
    110,8 KB · Wyświetleń: 403
  • IMG_0724.JPG
    IMG_0724.JPG
    111,2 KB · Wyświetleń: 397
  • IMG_0725.JPG
    IMG_0725.JPG
    138,9 KB · Wyświetleń: 409
reklama
Hej dziewczyny ❤
Dzis w nocy bolalo mnie ostro podbrzusze i kosc biodrowa,do tego mala napierala na szyjke jak cholera.. cale krocze mam obolale.. czulam takie jakby skurcze z podbrzusza na dol.. niech sie juz to skonczy..dzis bolalo bardzo.. myslalam ze sie porycze.. :/
Teraz ma czkawke.. :p

Do góry