reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dzień dobry :) u mnie dziś słonko świeci, wstałam wzięłam witaminki i zaraz zjem śniadanko :) później muszę się ogarnąć i jadę na pocztę i małe zakupy :D jak wrócę to muszę powynosić ostatnie rzeczy z sypialni, bo jak mąż wróci z pracy to będzie malował :) :p

Super, pochwal się później efektami malowania :)

U mnie dziś lenistwo tzn wyszedł Bartek z pieskiem, później pójdzie po zgrzewkę wody mineralnej i mąkę do sklepu obok, zrobi śniadanko na słodko, ja idę wziąć prysznic. Odpoczniemy tak do 12 i pojedziemy do teściów te wózki ogarnac także dziś na pewno wkleję w końcu zdjęcia swojego wózeczka za 350 zł [emoji5][emoji847]

@KatiNails piekny ten kocyk . Mi dzisiaj teściowa wysłała zdjęcie. Złożyłam u niej zamówienie na malutki kocyk, ale przez złamana rękę nie mogła go teraz zrobić. Za to Enno ciocia przejęła pałeczkę i zrobiły mi dzisiaj niespodziankę.
Zobacz załącznik 874595
No też piękny [emoji16]
Babyshower był super! Kompletnie nie żałuję, że się zdecydowałam na tą imprezkę :) Dostaliśmy od dziewczyn bon na sesję noworodkową. Ekstra, bo sama chciałam taką sesję kupić :) Oprócz tego były dekoracje, tort z pampersów, muffinki i mnóstwo jedzenia :) pokażę Wam kilka zdjęć, ja jestem zachwycona [emoji16]

Zobacz załącznik 874597Zobacz załącznik 874599Zobacz załącznik 874600Zobacz załącznik 874601
Wow [emoji16]super[emoji16] koleżanki się też postarały[emoji16][emoji16]
Tak. Duze ilosci prowadzą do przewodnienia i wypłukiwania sodu z organizmu a to moze szkodzic
Dlatego się powinno pić wodę mineralną z wapniem i jonami Na[emoji4] Myślę, że gorsze niż picie wody, jest jednak jej brak w organizmie[emoji16]

Babyshower był super! Kompletnie nie żałuję, że się zdecydowałam na tą imprezkę :) Dostaliśmy od dziewczyn bon na sesję noworodkową. Ekstra, bo sama chciałam taką sesję kupić :) Oprócz tego były dekoracje, tort z pampersów, muffinki i mnóstwo jedzenia :) pokażę Wam kilka zdjęć, ja jestem zachwycona [emoji16]

Zobacz załącznik 874597Zobacz załącznik 874599Zobacz załącznik 874600Zobacz załącznik 874601

Ekstra wszystko udekorowane i ten torcik z pampersow super pomysł :) też może zrobie coś takiego w 35-37 tyg w następnej ciąży, ale to tak za 4 lata, no może najszybciej za 3 :)

Super ze sie wszystko udalo i jestes zadowolona ❤❤❤❤

Dziewczyny we wtorek zamawiam już ostatnie rzeczy do wyprawki tzn fotelik, laktator, kocyk, kołderka i poduszka do łóżeczka i tyle.

Który kolor fotelika byście mi polecały dla Kornelii? ;) bo na Allegro to znalazłam za 465 zł i tylko 4 kolory, a tu jak weszłam to oczaopląsu dostałam hah :)

IMG_0723.JPG
IMG_0724.JPG
IMG_0725.JPG

Załączniki

• IMG_0723.JPG
    IMG_0723.JPG
    110,8 KB · Wyświetleń: 410
  • IMG_0724.JPG
    IMG_0724.JPG
    111,2 KB · Wyświetleń: 402
  • IMG_0725.JPG
    IMG_0725.JPG
    138,9 KB · Wyświetleń: 418
reklama
Hej dziewczyny ❤
Dzis w nocy bolalo mnie ostro podbrzusze i kosc biodrowa,do tego mala napierala na szyjke jak cholera.. cale krocze mam obolale.. czulam takie jakby skurcze z podbrzusza na dol.. niech sie juz to skonczy..dzis bolalo bardzo.. myslalam ze sie porycze.. :/
Teraz ma czkawke.. :p

Do góry