miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Odebrałam wyniki Gbs - wynik nie wyhodowano wiec zakładam ze ujemny [emoji3]
To super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odebrałam wyniki Gbs - wynik nie wyhodowano wiec zakładam ze ujemny [emoji3]
Dziewczyny boli mnie pipka w środku i jakby miednica. A najbardziej jak mała się rusza. Macie tak ? ??
Nie nastawiaj sie tak negatywnie [emoji8] jestes pod opieka lekarza, dostalas leki i powinnas mu zaufac a nie sie martwic " co jesli...?"Byłam właśnie u ginekologa, bo dzwoniłam i kazał przyjść. Dzisiaj nie był zadowolony, widziałam , że nie było do śmiechu. Więc spytałam czy groźna ta bakteria jest. Powiedział, że gdyby dziecko ja dostało to nie było by zbyt fajnie. Nie chciał więcej nic mówić zebym nie myślała i się nie stresowała. Przepisał gynalgin i coś jeszcze , globulki dopochwowe na zmianę mam brać. Nie spytałam go tylko, ile takie leczenie potrwa. Żebym zdążyła usunąć tą bakterie zanim urodzę :/
Będzie dobrze, nie martw się ;* Najwazniejsze, ze bakteria została wykryta i zostało podjęte leczenie.Byłam właśnie u ginekologa, bo dzwoniłam i kazał przyjść. Dzisiaj nie był zadowolony, widziałam , że nie było do śmiechu. Więc spytałam czy groźna ta bakteria jest. Powiedział, że gdyby dziecko ja dostało to nie było by zbyt fajnie. Nie chciał więcej nic mówić zebym nie myślała i się nie stresowała. Przepisał gynalgin i coś jeszcze , globulki dopochwowe na zmianę mam brać. Nie spytałam go tylko, ile takie leczenie potrwa. Żebym zdążyła usunąć tą bakterie zanim urodzę :/
Ty masz babo wiecznie pod górkę.Byłam właśnie u ginekologa, bo dzwoniłam i kazał przyjść. Dzisiaj nie był zadowolony, widziałam , że nie było do śmiechu. Więc spytałam czy groźna ta bakteria jest. Powiedział, że gdyby dziecko ja dostało to nie było by zbyt fajnie. Nie chciał więcej nic mówić zebym nie myślała i się nie stresowała. Przepisał gynalgin i coś jeszcze , globulki dopochwowe na zmianę mam brać. Nie spytałam go tylko, ile takie leczenie potrwa. Żebym zdążyła usunąć tą bakterie zanim urodzę :/
Kochana ciśnienieja jestem u mamy i zaraz idę sobie kawę robić. Bo oczy mi się kleja i ziewam tylko