reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tak to ten, 16x15cm, jest do tego aplikacja która trzeba ściągnąć i sparować :) ale jeszcze tego nie robiliśmy. Te droższe są bardziej wypasione, z czujnikami itp, ale mnie wystarczy taki normalny :) ma przylepiec z tylu, można przypiąć do
lozeczka czy do wózka :)Zobacz załącznik 874297
Te zapięcie jest właśnie fajne, bo wszędzie można przyczepić, te inne to chyba tylko takie zwykle pluszaki jakby do postawienia :) w sumie to ja nie wiem po co ta aplikacja, bez niej tez chyba działa?

reklama
Kochane jak czuc czkawke malenstwa?
Bo chyba pierwszy raz czuje..przełożyłam rękę do brzucha i czuje takie stukniecia w równych odstępach czasu :D to jest to ?
Tylko dziwne ze z boku brzucha
Ja jestem w 3 ciąży a dopiero teraz pierwszy raz czuję czkawkę tzn czułam kilka razy takie rytmiczne leciutkie pukania. Ja czuję na dole brzucha lekko po lewej stronie

Ja jestem w 3 ciąży a dopiero teraz pierwszy raz czuję czkawkę tzn czułam kilka razy takie rytmiczne leciutkie pukania. Ja czuję na dole brzucha lekko po lewej stronie
Ja czułam w poprzedniej i teraz też bardzo często. Cały czas mniej więcej w tym samym miejscu chociaż Młody się obracał z położenia pośladkowego na główkowe. Takze by się zgadzało że to całe ciałko uderza. Ja osobiście nie lubię tego uczucia denerwuje mnie jak za długo trwa.

Dzień dobry bo się nie przywitałam.

Ja dziś pierwszy raz w ciąży mam taką niemoc, że szok. Tylko śniadanie zrobiłam, na obiad mam z wczoraj gołąbki także luz. Dałam dzieciom tablety, pozwoliłam na konsolę a ja leżę bo nie mam siły wyjść z nimi na dwór. Podniesienie się z łóżka mnie męczy. Mam nadzieję, ze to tylko chwilowy spadek formy bo nie wiem jak ja dam radę od srody jeszcze na te 3tyg wrócić o pracy.

Te zapięcie jest właśnie fajne, bo wszędzie można przyczepić, te inne to chyba tylko takie zwykle pluszaki jakby do postawienia :) w sumie to ja nie wiem po co ta aplikacja, bez niej tez chyba działa?

Tak jasne że działa, aplikacja chyba tak bardziej dla ułatwienia żeby włączyć albo zmienić szum nie podchodząc do misia :)

Doczekalam się mojego ochraniacza i organizera:):):):) to się pochwale;) już w pralce. Jutro zamierzam podjechać do smyka żeby synek wybrał zabawkę dla siostry, myślałam nad szumisiem...Ale nie wiem...

Załączniki

• 20180706_123853.jpg
    20180706_123853.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 76
Czkawka, czkawka :D

Dlatego kocham zakupy w lumpeksach, szczególnie jak się ma taki "swój" dobrej jakości, można trafić na mega perełki, ja tak kupowałam sobie spodnie Diesel.

Tak mi się chce do tego szpitala iść... od rana już kombinuję co by tu wymyślić, żeby nie iść... całą ja :/
Ale wybierasz się dzis?
Dzień dobry :)

Mnie dzisiaj też na pewno będzie mniej, więc nie piszcie za dużo [emoji16]

Na 12.45 mam wizytę u ginka, później zjemy coś chyba na mieście, później sprzątanie, a wieczorem mąż wybywa, a ja mam gości, bo mam dzisiaj ten baby shower [emoji16] nie wiem czy będę miała okazję coś tu pisać dzisiaj :)

Miłego dnia laseczki :)
Bawcie się dobrze:)

reklama
Pisalyscie o obniżeniu brzuchow... m0j chyba jeszcze wysoko. Mimo,że lekarz kazał jeszcze 2 tyg polwgiwac, mnie już nosi... jutro chce do smyka i obowiązkowo do McDonalda jechaaaaaac spełnić moje marzenie o big Macu i frytach:):):)

Załączniki

• 20180704_121003(0).jpg
    20180704_121003(0).jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 107
Do góry