reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja się wyłożyłam [emoji23]
Hehe
IMG_20180705_135936.jpg

Załączniki

• IMG_20180705_135936.jpg
    IMG_20180705_135936.jpg
    100 KB · Wyświetleń: 355
Jeju ale się dziś wyczekałam na wizytę godzina spóźnienia no ale nic mloda ok wazy 2100 - 32.4tc, przepływy dobre, szyjka długa, zamknięta, gbs pobrany. Następna wizyta 26.07. Myślałam, że umowi mi dziś termin cc a on do mnie, że nie pracuje od miesiąca juz w szpitalu bo na problemy z synem ciągle jakieś rehabilitacje, turnusy i zrezygnował ze szpitala na rok. Najpierw się wkurzyłam ale teraz sobie myślę, że wszystko mi jedno. Wytłumaczył mi co i jak do którego szpitala jechać bo tylko jeden u nas umawia planowane cc. Dał mi skierowanie i w następnym tyg pojadę się umówić ba termin cc. Jedyne co mnie martwi to to, że w tym szpitalu nie ma odwiedzin. Nawet ojca dziecka nie wpuszczają podobno tylko te 2godziny kangurowania może byc a tak to przez szybę. Muszę o to jeszcze dopytać bo to opowieści z serii, ze ktoś tak mówił więc nie jestem pewna

Mamy z Niemiec!!!
Pytanie za sto punktów. Elternzeit należy zgłosić w pracy 7 tyg przed urodzeniem dziecka czy 7 tyg przed rozpoczęciem? Bo ja już głupia jestem... Gdzieś o tym czytałam, Ze przed rozpoczęciem, czyli by to było najpóźniej tydzień po urodzeniu dziecka. Ale mój mi mówi, ze już muszę i ja nie wiem... Jak to w końcu jest?

Jeju ale się dziś wyczekałam na wizytę godzina spóźnienia no ale nic mloda ok wazy 2100 - 32.4tc, przepływy dobre, szyjka długa, zamknięta, gbs pobrany. Następna wizyta 26.07. Myślałam, że umowi mi dziś termin cc a on do mnie, że nie pracuje od miesiąca juz w szpitalu bo na problemy z synem ciągle jakieś rehabilitacje, turnusy i zrezygnował ze szpitala na rok. Najpierw się wkurzyłam ale teraz sobie myślę, że wszystko mi jedno. Wytłumaczył mi co i jak do którego szpitala jechać bo tylko jeden u nas umawia planowane cc. Dał mi skierowanie i w następnym tyg pojadę się umówić ba termin cc. Jedyne co mnie martwi to to, że w tym szpitalu nie ma odwiedzin. Nawet ojca dziecka nie wpuszczają podobno tylko te 2godziny kangurowania może byc a tak to przez szybę. Muszę o to jeszcze dopytać bo to opowieści z serii, ze ktoś tak mówił więc nie jestem pewna

To podobnej wielkości są nasze dziewczyny :)
Moja 32+6 miala 2100 :)

Dobrze, że z małą wszystko ok. Myślałam, że w każdym szpitalu można się umówić na planowane cc.

reklama
No pewnie, że adaptery się przydadzą :)
Mój jest zauroczony wózkiem ale nosidełko powiedział , jest jego. Będzie dumnie woził córkę w wózku ale częściej by chcial zabierać w foteliku [emoji23]

To tylko sen. Nie dobieraj sobie do głowy :*
Za duzO myślisz i to stąd. O której masz wizytę ?

Też swojej jestem ciekawa. Oboje jesteśmy blondynami to może nie mieć włosków lub mieć malutko jasnych. W ogóle ciekawa jestem jak będzie wyglądała , bo to jednak pierwsze dziecko. Ty możesz odwzorować się mniej więcej na dwóch pierwszych ❤️
Chociaż wiadomo, każde dziecko inne.
Jeszcze troszkę i zasypiemy się zdjęciami ❤️ tylko fajnie jak by był jeszcze jeden osobny wątek na dzień w którym urodzilysmy, wagę i zdjęcia :)
Patrząc na zdjęcia z usg to maleństwo bedzie podobne do Laurki czyli mojego męża . Bynajmniej dół - usta , broda, poliki , nos chyba tez . Tylko , ze Laura jest jasna dziewczynka z niebieskimi oczami i jasna karnacja jak ja a moj maź ciemny brunet z brązowymi oczami . No zobaczymy ... dobrze jakby Astrid po nim ciemna była , bo mnie pytają czasami ludzie czy Piotr jest ojcem bliźniąt :))) bo on taki ciemny i ciemne oczy a oni oboje jasni jasne oczy a ze sa dwujajowi to szanse odziedziczenia jakichś cech były jak u rodzeństwa z różnica wieku.

Do góry