reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja dzisiaj już od 6 nie śpię, kot przyszedł od dziewczyny i płakał pod oknem zeby go wpuścić [emoji3] ja już chyba mam syndrom wicia gniazda, ciagle chodzę i sprzątam, teraz wzięłam sie za spiżarke, czekam na męża bo wymyśliłam ze koniecznie jeszcze trzeba jedna ścianę pomalować, już czuje jego zachwyt [emoji23]
Wczoraj po raz setny układałam rzeczy dla małej w komodzie, do szpitala ubranek nie biorę ale zastanawiałam sie co wziąć na wyjście? zakładam ze urodzę do końca lipca ([emoji120]) i ma być cieplutko, to myślicie ze body z długim czy krótkim rękawem będzie okej?
Wydaje mi się, że na pierwsze wyjście to jednak długie.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry :)
Ile wy produkujecie :p ja dopiero wstałam do dziś rano byłam na bieżąco tzn do 4, a teraz 150 wiadomosci do nadrobienia :o zjadłam dwie nektaryny i przyszedł kurier z butami dla mnie, Przynajmiej nie muszę ich zapinać, wiązać, ani się schylać do nich :p
IMG_0334.JPG

@miloscwczasachpopkultury jak dobrze pamietam to strój facet pracuje dla tej firmy, tez takie buty nosisz? :D

Załączniki

• IMG_0334.JPG
    IMG_0334.JPG
    1,4 MB · Wyświetleń: 427
Mniam, pyszna szarlotka [emoji5] ja to kurcze spie jak zabita, któraś tez tak ma? No wstaje na siku co 2 h, ale się klade i od razu spać idę, nawet dziś ta colę całą wydoilam o 4 rano i poszłam dalej spać [emoji28][emoji28][emoji28][emoji28]
Ja to wg się nie budzę nawet na siku zwykle. Chyba, ze spie jak dziś do 12.30 to wstawałam raz :D

Ja dzisiaj już od 6 nie śpię, kot przyszedł od dziewczyny i płakał pod oknem zeby go wpuścić [emoji3] ja już chyba mam syndrom wicia gniazda, ciagle chodzę i sprzątam, teraz wzięłam sie za spiżarke, czekam na męża bo wymyśliłam ze koniecznie jeszcze trzeba jedna ścianę pomalować, już czuje jego zachwyt [emoji23]
Wczoraj po raz setny układałam rzeczy dla małej w komodzie, do szpitala ubranek nie biorę ale zastanawiałam sie co wziąć na wyjście? zakładam ze urodzę do końca lipca ([emoji120]) i ma być cieplutko, to myślicie ze body z długim czy krótkim rękawem będzie okej?
Ja biorę z długim. Mi się wydaje że dla takiego maleństwa 2dniowego krótki rękaw to trochę za mało :)

Wydaje mi się, ze z krótkim i do tego możesz na wszelki wypadek wziąć jakiś sweterek lekki :)

Ja tez mam ostatnio taki power, ze ciagle coś robię. Tzn pół dnia leżę i odpoczywam i pół dnia coś wymyślam xd

Ja właśnie wyszłam z pieskiem, poodkurzalam, umylam podłogi, wstawiłam koc z łóżka naszego do prania, wyniosłam śmieci i teraz leżę, odpocznę i wezmę znowu prysznic chłodny, ogarnę sie lekko i odpoczywam. Ah, wstawię wodę na wyparzenie smoczków wszystkich, później ogarnę prasowanie, ostatnie rzeczy dopisze do listy co do torby dopakowac i już luz. U nas dziś taki upał, duchota i skwar, że szok [emoji20][emoji20]

Dzien dobry :)
Ile wy produkujecie :p ja dopiero wstałam do dziś rano byłam na bieżąco tzn do 4, a teraz 150 wiadomosci do nadrobienia :o zjadłam dwie nektaryny i przyszedł kurier z butami dla mnie, Przynajmiej nie muszę ich zapinać, wiązać, ani się schylać do nich :p
Zobacz załącznik 873955
@miloscwczasachpopkultury jak dobrze pamietam to strój facet pracuje dla tej firmy, tez takie buty nosisz? :D

Tak, on pracuje w tej wlasnei firmie, teraz od lipca na umowę już na rok ma :) łącznie 2 lata tam już jest i nie narzeka, wiaodmo nie jest to lekka praca, na hali ponad 40 stopni latem, bo te wielkie maszyny grzeją, non stop produkcja, bo wymogi maja, ale jak płaca około 1400-1500 to okej :)

Ja nie mam jeszcze swoich :D ale podobno wygodne i z dobrej jakości właśnie wykonane dla stopy :)

Po 36 to normalne , że już się obniża. Kiedyś musi :D
A ja się zastanawiam czy takie moje prawie ciągle leżenie nie opóźni mi porodu ?
Nie chciałabym urodzić w 40 TC [emoji16]
Ma to jakieś znaczenie , że leżę ?
Myślę, że to nic nie opóźnia[emoji4] Skurcze, jak mają przyjść to przyjdą[emoji16]
Ogarniesz przy córce. Ja nawet dobieranego kiedyś nie umiałam zrobić.
Ja do tej pory nie potrafię[emoji16]
Jeju, po co ja weszłam z nudów na aliexpress hah, tam są cudne te ciuszki, ale chyba po wypłacie zamówię pare, na rozmiar już 4-6 miesięcy, bo zanim one dotrą to akurat xd Zobacz załącznik 873929Zobacz załącznik 873930Zobacz załącznik 873931Zobacz załącznik 873932Zobacz załącznik 873933
18ea3dad00bd4aa5b6ec6bfedd728a99.jpg
Piękne[emoji16] na ali można znaleźć kilka fajnych perełek[emoji16] ostatnio znajoma zamawiała dla siebie i córki takie same koszulki i spódniczki- cudnie[emoji16]
Naklejki do pokojów też są super, takie duże[emoji16]
Kocyki, te same ci na allegro[emoji4] Tylko czas oczekiwania taki[emoji4]

A ja padam na twarz... umyłam lodówkę dzisiaj..i kręgosłup mi doskwiera.. zazwyczaj robię sobie przerwy, ale przy lodówce się nie dało[emoji4] Mąż mnie jeszcze opierdzielił i teraz leżę i odpoczywam.

reklama
Tak, on pracuje w tej wlasnei firmie, teraz od lipca na umowę już na rok ma :) łącznie 2 lata tam już jest i nie narzeka, wiaodmo nie jest to lekka praca, na hali ponad 40 stopni latem, bo te wielkie maszyny grzeją, non stop produkcja, bo wymogi maja, ale jak płaca około 1400-1500 to okej :)

Ja nie mam jeszcze swoich :D ale podobno wygodne i z dobrej jakości właśnie wykonane dla stopy :)
Jak to zwykle na produkcji. U mnie praca raczej lekka, ale zero klimatyzacji, latem to jest tragedia, aż współczuje im teraz ;P
A co do butow to mam nadzieje, ze wygodne, bo do najtańszych nie należą :p na wyprzedaży zapłaciłam 48€

Do góry