reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja dzisiaj już od 6 nie śpię, kot przyszedł od dziewczyny i płakał pod oknem zeby go wpuścić [emoji3] ja już chyba mam syndrom wicia gniazda, ciagle chodzę i sprzątam, teraz wzięłam sie za spiżarke, czekam na męża bo wymyśliłam ze koniecznie jeszcze trzeba jedna ścianę pomalować, już czuje jego zachwyt [emoji23]
Wczoraj po raz setny układałam rzeczy dla małej w komodzie, do szpitala ubranek nie biorę ale zastanawiałam sie co wziąć na wyjście? zakładam ze urodzę do końca lipca ([emoji120]) i ma być cieplutko, to myślicie ze body z długim czy krótkim rękawem będzie okej?
Wydaje mi się, że na pierwsze wyjście to jednak długie.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry :)
Ile wy produkujecie :p ja dopiero wstałam do dziś rano byłam na bieżąco tzn do 4, a teraz 150 wiadomosci do nadrobienia :o zjadłam dwie nektaryny i przyszedł kurier z butami dla mnie, Przynajmiej nie muszę ich zapinać, wiązać, ani się schylać do nich :p
IMG_0334.JPG

@miloscwczasachpopkultury jak dobrze pamietam to strój facet pracuje dla tej firmy, tez takie buty nosisz? :D

Załączniki

• IMG_0334.JPG
    IMG_0334.JPG
    1,4 MB · Wyświetleń: 423
Mniam, pyszna szarlotka [emoji5] ja to kurcze spie jak zabita, któraś tez tak ma? No wstaje na siku co 2 h, ale się klade i od razu spać idę, nawet dziś ta colę całą wydoilam o 4 rano i poszłam dalej spać [emoji28][emoji28][emoji28][emoji28]
Ja to wg się nie budzę nawet na siku zwykle. Chyba, ze spie jak dziś do 12.30 to wstawałam raz :D

Ja dzisiaj już od 6 nie śpię, kot przyszedł od dziewczyny i płakał pod oknem zeby go wpuścić [emoji3] ja już chyba mam syndrom wicia gniazda, ciagle chodzę i sprzątam, teraz wzięłam sie za spiżarke, czekam na męża bo wymyśliłam ze koniecznie jeszcze trzeba jedna ścianę pomalować, już czuje jego zachwyt [emoji23]
Wczoraj po raz setny układałam rzeczy dla małej w komodzie, do szpitala ubranek nie biorę ale zastanawiałam sie co wziąć na wyjście? zakładam ze urodzę do końca lipca ([emoji120]) i ma być cieplutko, to myślicie ze body z długim czy krótkim rękawem będzie okej?
Ja biorę z długim. Mi się wydaje że dla takiego maleństwa 2dniowego krótki rękaw to trochę za mało :)

Wydaje mi się, ze z krótkim i do tego możesz na wszelki wypadek wziąć jakiś sweterek lekki :)

Ja tez mam ostatnio taki power, ze ciagle coś robię. Tzn pół dnia leżę i odpoczywam i pół dnia coś wymyślam xd

Ja właśnie wyszłam z pieskiem, poodkurzalam, umylam podłogi, wstawiłam koc z łóżka naszego do prania, wyniosłam śmieci i teraz leżę, odpocznę i wezmę znowu prysznic chłodny, ogarnę sie lekko i odpoczywam. Ah, wstawię wodę na wyparzenie smoczków wszystkich, później ogarnę prasowanie, ostatnie rzeczy dopisze do listy co do torby dopakowac i już luz. U nas dziś taki upał, duchota i skwar, że szok [emoji20][emoji20]

Dzien dobry :)
Ile wy produkujecie :p ja dopiero wstałam do dziś rano byłam na bieżąco tzn do 4, a teraz 150 wiadomosci do nadrobienia :o zjadłam dwie nektaryny i przyszedł kurier z butami dla mnie, Przynajmiej nie muszę ich zapinać, wiązać, ani się schylać do nich :p
Zobacz załącznik 873955
@miloscwczasachpopkultury jak dobrze pamietam to strój facet pracuje dla tej firmy, tez takie buty nosisz? :D

Tak, on pracuje w tej wlasnei firmie, teraz od lipca na umowę już na rok ma :) łącznie 2 lata tam już jest i nie narzeka, wiaodmo nie jest to lekka praca, na hali ponad 40 stopni latem, bo te wielkie maszyny grzeją, non stop produkcja, bo wymogi maja, ale jak płaca około 1400-1500 to okej :)

Ja nie mam jeszcze swoich :D ale podobno wygodne i z dobrej jakości właśnie wykonane dla stopy :)

Po 36 to normalne , że już się obniża. Kiedyś musi :D
A ja się zastanawiam czy takie moje prawie ciągle leżenie nie opóźni mi porodu ?
Nie chciałabym urodzić w 40 TC [emoji16]
Ma to jakieś znaczenie , że leżę ?
Myślę, że to nic nie opóźnia[emoji4] Skurcze, jak mają przyjść to przyjdą[emoji16]
Ogarniesz przy córce. Ja nawet dobieranego kiedyś nie umiałam zrobić.
Ja do tej pory nie potrafię[emoji16]
Jeju, po co ja weszłam z nudów na aliexpress hah, tam są cudne te ciuszki, ale chyba po wypłacie zamówię pare, na rozmiar już 4-6 miesięcy, bo zanim one dotrą to akurat xd Zobacz załącznik 873929Zobacz załącznik 873930Zobacz załącznik 873931Zobacz załącznik 873932Zobacz załącznik 873933
18ea3dad00bd4aa5b6ec6bfedd728a99.jpg
Piękne[emoji16] na ali można znaleźć kilka fajnych perełek[emoji16] ostatnio znajoma zamawiała dla siebie i córki takie same koszulki i spódniczki- cudnie[emoji16]
Naklejki do pokojów też są super, takie duże[emoji16]
Kocyki, te same ci na allegro[emoji4] Tylko czas oczekiwania taki[emoji4]

A ja padam na twarz... umyłam lodówkę dzisiaj..i kręgosłup mi doskwiera.. zazwyczaj robię sobie przerwy, ale przy lodówce się nie dało[emoji4] Mąż mnie jeszcze opierdzielił i teraz leżę i odpoczywam.

reklama
Tak, on pracuje w tej wlasnei firmie, teraz od lipca na umowę już na rok ma :) łącznie 2 lata tam już jest i nie narzeka, wiaodmo nie jest to lekka praca, na hali ponad 40 stopni latem, bo te wielkie maszyny grzeją, non stop produkcja, bo wymogi maja, ale jak płaca około 1400-1500 to okej :)

Ja nie mam jeszcze swoich :D ale podobno wygodne i z dobrej jakości właśnie wykonane dla stopy :)
Jak to zwykle na produkcji. U mnie praca raczej lekka, ale zero klimatyzacji, latem to jest tragedia, aż współczuje im teraz ;P
A co do butow to mam nadzieje, ze wygodne, bo do najtańszych nie należą :p na wyprzedaży zapłaciłam 48€

Do góry