reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Piękne, uwielbiam ubranka ze smyka :) tak ciężko się oprzeć [emoji16] ale wiem, że to bez sensu kupować następne niestety [emoji23] spoko, za jakiś czas znowu będę kupować, rozmiary 68, 74 itd [emoji16] o ile dobrze widziałam to na majówkach jakieś dziewczyny pisały, że już przerzucają się powoli na 68 :o

Ps. Ja polowałam na wanienkę niebieską i też nigdzie nie było i zamówiłam przez smyk online. Może zobacz na stronie czy mają czerwoną :)
Na stronie jest czerwona więc klikne Przez neta :) a ubranka wzięłam większe dzis 68 i 74 :)

@Avalia 33+6 więc z om 17.08 a z USG ciągle 04.08. Byłam rozczarowana jakis czas temu jak pierwszy raz pojawił się temat cc jeśli się nie obróci. Przeżywałam i to bardzo, ale na to nie mam wpływu więc pogodziłam się z tą myślą :) hihi pytanie czy dotrwam do ustalonego terminu czy nie zacznie się wcześniej. Wszystko okaże się za dwa tygodnie na kolejnej wizycie na kiedy termin Co i jak.
A Ty kiedy masz wizytę?

To spory chlopaczek :)
Na kiedy masz termin?
Tez dostałaś Dopegyt na cisnienie ? :)
Tak dopegyt 3*1. Z om 17.08 a z USG 04.08 :) ciekawa jestem kiedy cc ustali

reklama
Ziołomiód się nie krystalizuje :)
To nie do końca to samo co miód.

Nie na łebka [emoji23] ogólnie jak się wszystkie zbierzemy na to zamówienie to 200 słoików wychodzi [emoji23] fakt faktem że jest nas trochę bab z całego osiedla [emoji23]
Dobra juz poczytalam o tym :D w sumie ciekawe dosyc :p

Na stronie jest czerwona więc klikne Przez neta :) a ubranka wzięłam większe dzis 68 i 74 :)

@Avalia 33+6 więc z om 17.08 a z USG ciągle 04.08. Byłam rozczarowana jakis czas temu jak pierwszy raz pojawił się temat cc jeśli się nie obróci. Przeżywałam i to bardzo, ale na to nie mam wpływu więc pogodziłam się z tą myślą :) hihi pytanie czy dotrwam do ustalonego terminu czy nie zacznie się wcześniej. Wszystko okaże się za dwa tygodnie na kolejnej wizycie na kiedy termin Co i jak.
A Ty kiedy masz wizytę?

Tak dopegyt 3*1. Z om 17.08 a z USG 04.08 :) ciekawa jestem kiedy cc ustali

Ja tez mam z OM 17.08 wiec tez jestem.ciekawa kiedy mi ustali :)

reklama
Bo mam rozwarcie i mi nie wolno:confused2:nie wnikam w jego tok myslenia [emoji23] mysle jednak ze chyba sie boi o wody, ze mi odejda i nic nie bede wiedziec ;)
Ewka kiedyś się w to wglebialam jak dostałam zakaz kąpieli ;)
Z tego co doczytałam chodzi o to że jak się skraca szyjka to trzeba uważać żeby nie złapać żadnej infekcji a wanna temu sprzyja. A jak już jest rozwarcie to w ogóle podczas kąpieli można zaszkodzić bo wejście jest już otwarte do bąbla [emoji14] i trza uważać żeby żadne zarazki się tam nie dostały ;)

Do góry