Aegi
Zaangażowana w BB
Aegi jaki jesteś rocznik? Ja w tym roku 33, pierwsza ciąża
1984 :-))
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aegi jaki jesteś rocznik? Ja w tym roku 33, pierwsza ciąża
Niestety ja też....a szczegolnie o poronieniach. Moja ostatnia wizyta u endo w grudniu zakończyła się stwierdzeniem: jeszcze niech Państwo odłożą starania .....wizyta była 4.12 a ja 21.12 dowiedzialam sie jestem w 5 tyg. Wierzę, że tak miało być i będzie dobrzeOd kilku lat leczę się na Niedoczynność, mam też Hashimoto. Biorę eutyrox 37,5. Lepszego niż teraz wyniku tsh nie miałam od kilku dobrych lat. Lekarz nie kazał zwiększać dawki leków tylko monitorować samopoczucie i często robić wyniki. Oczywiście naczytałam się jakie te choroby są nie fajne w ciąży
Ja czasami żałuję, że tak długi zwlekaliśmy z dzieckiem. Jesteśmy ze sobą 9 lat, oboje po 30. No widocznie tak było nam pisaneHejj. Ale duzo napisalyscie !
To ja powiem wam o sobie. Mam 27 lat. W pierwsza ciaze zaszlam w wieku 19 nastepna w wieku 23. I nie zaluje
Tez jestem mega ciapowata jak ktoras z was pisala. I opowiem wam wczoraj co zrobilam. Pojechalam z malzonkiem do sklepu.. wysiedlismy z samochodu.. wyciagnelam torebke i poszlismy sobie do galerii.. nagle mojemu mezowi dzwoni telefon i on patrzy na ekran i mowi czemu do mnie dzwonisz a ja wtedy szybko zagladam do torebki a tam telefonu nie ma.. i odrazu panika ze zgubilam telefon.. znalazla go dziewczyna ktora byla ze swpim tata i ten tata zadzwonil do mojego meza ze znalezli go.. i mowie jak moglam go zgubic.. ktos czuwal nademna ze znalezli go dobrzy ludzie.. bo moj telefon uzywany wart jest kolo 1500 wiec ktos inny by go sprzedal i zarobil.. to swiadczy o mojej ciapowosci w tej ciazy.. poprostu ciaza mi na mozg padla )
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem, że to też objawy ciążowe....a w połaczeniu z tarczycą mam podwójną dawkę. W zeszłym tygodniu po prostu zostawiłam gdzieś moją kare z bankomatu a byłam tylko na chwilę w Lidlu...przepadła. Zostawiałam auto na światłach na parkingu....mimo ze piszczy jak szalone gdy otwieram drzwi, widać do mojego mózgu to nie dociera. Nie mówię już o takich codziennych rzeczach: a ro zapomne tel do pracy, a to zabrać śniadania. W pracy sklecenie krótkiego maila zajmuje mi pół godziny. Troche samolubnie ale cieszę się ze nie jestem sama...
Ja chyba troche żałuje, ze o drugie nie starałam sie wcześniej, a wrecz wiedziałam na 100 %, ze nie chce miec kategorycznie drugiego dziecka. Widac kobieta zmiennna jest, gdzies od roku zaczełam o tym myslec, od pol roku mowic, no i udało sie za pierwszym razem...może i dobrze, bo jeszcze by nam sie odmieniło.Ja czasami żałuję, że tak długi zwlekaliśmy z dzieckiem. Jesteśmy ze sobą 9 lat, oboje po 30. No widocznie tak było nam pisane
Ja chyba troche żałuje, ze o drugie nie starałam sie wcześniej, a wrecz wiedziałam na 100 %, ze nie chce miec kategorycznie drugiego dziecka. Widac kobieta zmiennna jest, gdzies od roku zaczełam o tym myslec, od pol roku mowic, no i udało sie za pierwszym razem...może i dobrze, bo jeszcze by nam sie odmieniło.