reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Klaudia mi lekarz taki młody , rodzinny jak mnie właśnie wtedy bolały plecy to powiedział żeby mi nie przyszło do głowy smarować amolem bo to tak jakbym go wypiła, że przez skórę też przenika. Ale wtedy była rozmowa o tym na forum i okazuje się że zależy od lekarza. Jak zwykle każdy mówi co innego . Ja nie smarowalam :) Także lepiej zapytaj swojego :)
Dziekii :) spytam w takim razie. A coś ci doradzał wtedy żeby ulżyć ?

reklama
A ja wstałam po 9, wyszłam z pieskiem i pognałam do żabki oczywiście po butelkę coli i już się mrozi hah i owocki na śniadanie tzn czerwona porzeczka, maliny i truskawki ;) bo moja córcia ostatnio ma zachcianki na owocowe śniadania, nic innego nie chce. Przez te upały tez nie mam większej ochoty na jedzenie i takie mi idealnie wchodzi i smakuje. Teraz prysznic, umyć włosy, ogolić nogi i lezing z gazetkami i książka :)

Dzień dobry:) ja wstałam dziś przed 9, właśnie zjadłam śniadanie :) U mnie dziś upał się szykuje..wczoraj mój mąż zaczął rozkręcać półki i szafę w sypialni..dziś pewnie ją przeniesie do salonu, a w sobotę planuje pomalować sypialnię :D w końcu później złoży komodę i będę mogła prasować ubranka :D :)
Fajne zajęcie Ci się szykuje ❤️
Sama chętnie bym poprasowala jeszcze raz :D

Dokładnie tak. Ciuszki przecież nowe kupując w pepco czy gdziekolwiek, ręczniki, kocyki i pościel pierzemy także wózek jakbym miała nowy to i tak bym go przeprala lekko gąbeczką na dworze i niech się suszy, skoro takie upały. My w sobotę będziemy nasz prac, ale mamy używany. 2 gondole będą do ogarnięcia [emoji5][emoji16]
Mi się wydaje, że gondoli nie trzeba, dziecko nie ma przecież bezpośredniego kontaktu do skóry z tym materiałem. Tzn oprócz materacyka właśnie, na którym będzie prześcieradełko :)

Dziekii :) spytam w takim razie. A coś ci doradzał wtedy żeby ulżyć ?
Każdy lekarz tylko ten masaż zalecal i rehabilitacje z masażami. Ja mam prywatny pakiet medyczny więc na drugi dzień zaczęłam rehabilitację . Pani świetnie maskowala trochę wszystko rozciągała a jak w domu bolało to mąż masował [emoji39] nie faszerowalam się niczym [emoji39] mnie w nocy bardzo bolało nie mogłam spać to pomagało leżenie na lewym boku ( bolał mnie prawy poślad ) z wielką ilością poduszek między nogami. Jakoś wtedy odciazalo mi dupę

@Meml i @KatiNails Wasze koty tez Wam sie klada na brzuchu? Moj drugi dzien ma taka faze, a maly w brzuchu dostaje wtedy swira i sie strasznie wierci. Zaczynam sie martwic czy w przyszlosci nie bedzie chcial sie klasc na dziecko :(

reklama
A ja wstałam po 9, wyszłam z pieskiem i pognałam do żabki oczywiście po butelkę coli i już się mrozi hah i owocki na śniadanie tzn czerwona porzeczka, maliny i truskawki ;) bo moja córcia ostatnio ma zachcianki na owocowe śniadania, nic innego nie chce. Przez te upały tez nie mam większej ochoty na jedzenie i takie mi idealnie wchodzi i smakuje. Teraz prysznic, umyć włosy, ogolić nogi i lezing z gazetkami i książka :)
A ja pozwolę sobie zapytać..
[emoji16] Ty codziennie pijesz colę i nic Cię nie boli, np. żołądek?[emoji16] Bo ja nie raz mam straszną ochotę, ale sobie odmawiam[emoji4] ostatnio, jak się napiłam to miałam takie wzdęcia, że żałowałam cały dzień[emoji23][emoji23]

Do góry