reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Daj znać po wizycie, bo jesteśmy tez ciekawe jak u Was ;) również miłego :3

Dam znac :) póki co ma małe opóźnienie :)

Daj znać po wizycie :)
Dam :)
Dziękuję :)
Ja też czekam na wizytę, postresuje się z Toba:) jak na złość dziś mega gorąco i czuje jakby mi wody odeszly:D lekarz przyszedł później i dużo kobiet czeka... No ale cóż...
To trzymam kciuki za Twoją wizytę też :) u mnie też gorąco i niestety też ma opóźnienie

Biedna. No tak , bo arbuz tyle wody ma w sobie hehe :) przynajmniej się oczyscilas ładnie :)
A wózek już macie ? Mi dzisiaj w końcu przyjdzie, bo wczoraj był problem z kurierem :)

Pierzecie nowe części wózka lub fotelika ? Chyba nie ma sensu ? :)
Wozek mam jeszcze po córce. Stwierdziłam, że na nowy szkoda kasy, bo jej wozek bardzo lubiłam. Później tylko dokupię nowa spacerówkę. Mamy Jedo Bartatina.

Mam nadzieje, ze przyniesie ci to ulgę. Wiem, ze basen i ogólnie woda pomaga na takie bóle, ale pewno nie jesteś wstanie nawet tam dojechać. Dobrze ze juz niedaleko do terminu.
Pochwal sie wózkiem koniecznie:)

Oj nie.. ciężko za przeproszeniem na toalecie cię podetrzeć. Robię siku, podpieram się z dwóch stron , wstaje i dopiero się ubieram. Już się przyzwyczajam do tego stanu. Byle by od czasu do czasu nie paraliżowało i nie łamało to jeszcze bym przeżyła. No ale nic. Już bliżej niż dalej do porodu. Wytrzymam [emoji5]
Wstawię zdjęcie odrazu jak złożymy :) czekam na niego od stycznia, cieszę się jak dziecko, mój z resztą też doczekać się nie może. Będzie się Alicja wyróżniała. W całym mieście nie ma jednego wózka z akcentem różowego. Więc będzie się rzucał w oczy :):)

Ja już za Wami nie nadążam :)

Właśnie wstałam i zjadłam śniadanie. Lecę z psami na spacer, później do położnej po numerek do kolejki do ginekologa , który będzie dopiero o 14:00 U nas niestety takie rzeczy się dzieją :) ale jak mam później siedzieć godzinami nto wolę z rana uderzyć po ten numerek.
Mam wrażenie że brzuch mi się obniżył bo żołądek jakoś tak mniej ściśnięty jest i zgagi tak często nie mam. Chociaż tak na prawdę ja tego nie widzę jak tak patrzę.
Miłego dnia Laski :D

reklama
Do góry