reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A ja pozwolę sobie zapytać..
[emoji16] Ty codziennie pijesz colę i nic Cię nie boli, np. żołądek?[emoji16] Bo ja nie raz mam straszną ochotę, ale sobie odmawiam[emoji4] ostatnio, jak się napiłam to miałam takie wzdęcia, że żałowałam cały dzień[emoji23][emoji23]
Zęby jej się psują i miała raz na tydzień jeść słodkie z tego co kojarzę . Nie pamiętasz ? [emoji39]

@Meml i @KatiNails Wasze koty tez Wam sie klada na brzuchu? Moj drugi dzien ma taka faze, a maly w brzuchu dostaje wtedy swira i sie strasznie wierci. Zaczynam sie martwic czy w przyszlosci nie bedzie chcial sie klasc na dziecko :(
Mój tak robił przy pierwszej ciąży. Potem opiekował się Martą. Teraz przytula się do mnie, ale już nie do brzucha jak kiedyś ( chyba już wie co go czeka haha).

@Meml i @KatiNails Wasze koty tez Wam sie klada na brzuchu? Moj drugi dzien ma taka faze, a maly w brzuchu dostaje wtedy swira i sie strasznie wierci. Zaczynam sie martwic czy w przyszlosci nie bedzie chcial sie klasc na dziecko :(
Na brzuchu nie bo ona nie tulaskowa. Ale w nocy śpi koło brzucha :)

Hej dziewczyny ❤
Co do arbuza to potwierdzam.. hyhy tez latalam w nocy kilkanascie razy na siku [emoji23]
Ja bym chociaz odkryla wozki na jakis czas, zeby odparowaly z tej chemii ;)
Klaudia dobra akcja z tym laktatorem i butelkami [emoji23][emoji23][emoji23]

Trzymam ksiuki za dzisiejsze wizyty ❤

Moja wizyta jutro,wymaz ,pojscie do labolatorium.. meczaco bedzie :p ale moze nie bede musiala brac tabsow i lezec :p
mowie do mojego ze chce juz urodzic bo mnie wszystko boli.. a on ze mam jeszcze poczekac,zeby wszystko bylo dobrze.. ech.. hyhy
A te bole krzyzowe to takie jakby ktos cie kopnal tam dosc mocno czy jak je mozna opisac? Pytam z ciekawosci :p

Ide cos zjesc :p
aaaa pochwale sie,jaka corcia zrobila wczoraj pyszna zupe pomidorowa ❤ no ogolnie sam rosol wyszedl jej kapitalnie ,lepszy niz moj ❤ a i maz z pracy jak wrocil zjadl dokladke ❤ u mnie nigdy nie jadl :p

Hej dziewczyny [emoji173]
Co do arbuza to potwierdzam.. hyhy tez latalam w nocy kilkanascie razy na siku [emoji23]

Trzymam ksiuki za dzisiejsze wizyty [emoji173]

Moja wizyta jutro,wymaz ,pojscie do labolatorium.. meczaco bedzie [emoji14] ale moze nie bede musiala brac tabsow i lezec [emoji14]
mowie do mojego ze chce juz urodzic bo mnie wszystko boli.. a on ze mam jeszcze poczekac,zeby wszystko bylo dobrze.. ech.. hyhy
A te bole krzyzowe to takie jakby ktos cie kopnal tam dosc mocno czy jak je mozna opisac? Pytam z ciekawosci [emoji14]

Ide cos zjesc [emoji14]
aaaa pochwale sie,jaka corcia zrobila wczoraj pyszna zupe pomidorowa [emoji173] no ogolnie sam rosol wyszedl jej kapitalnie ,lepszy niz moj [emoji173] a i maz z pracy jak wrocil zjadl dokladke [emoji173] u mnie nigdy nie jadl :p
Mój wózek się wietrzy odkąd go kupiliśmy [emoji16]

Dajcie linka z allegro do prześcieradła do gondoli :)
Bo wlasnie chyba tylko tego mi brakuje :)
Ja zamowilam 2 ze świata dziecka z allegro takie do kołyski ale one też się nadają do gondoli do wózka 40/90 cm . Jedno frotte drugie bawełniane . Dzisiaj mi przyjdą to wstawię zdjęcia jak na żywo wyglądają :)
Screenshot_20180704-103618.png Screenshot_20180704-103604.png

Załączniki

• Screenshot_20180704-103618.png
    Screenshot_20180704-103618.png
    223,7 KB · Wyświetleń: 82
  • Screenshot_20180704-103604.png
    Screenshot_20180704-103604.png
    296,7 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Hej dziewczyny [emoji173]

Trzymam ksiuki za dzisiejsze wizyty [emoji173]

Moja wizyta jutro,wymaz ,pojscie do labolatorium.. meczaco bedzie [emoji14] ale moze nie bede musiala brac tabsow i lezec [emoji14]
A te bole krzyzowe to takie jakby ktos cie kopnal tam dosc mocno czy jak je mozna opisac? Pytam z ciekawosci [emoji14]

Ide cos zjesc [emoji14]
aaaa pochwale sie,jaka corcia zrobila wczoraj pyszna zupe pomidorowa [emoji173] no ogolnie sam rosol wyszedl jej kapitalnie ,lepszy niz moj [emoji173] a i maz z pracy jak wrocil zjadl dokladke [emoji173] u mnie nigdy nie jadl :p
Zdolniacha ta Twoja córcia :) może teraz już tylko ona będzie gotować skoro takie pyszności robi [emoji16]

Do góry