reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzień dobry :) troszkę stresa mam bo czekam na wizyte, ciekawe czy Mały sie obrócil i ile już waży. Zastanawiam się czy dziś mi da skierowanie na cc jak się nie obrócil. Ale wszystkiego dowiem się wkrótce. Miłego dnia :)
Ja też czekam na wizytę, postresuje się z Toba:) jak na złość dziś mega gorąco i czuje jakby mi wody odeszly:D lekarz przyszedł później i dużo kobiet czeka... No ale cóż...

reklama
Właśnie wczoraj rozmawiałam z K na temat amolu. Czy by pomogl, czy w ogóle wolno w ciazy. To powiem żeby mi kupił Amol i ten plaster z węgla.
Termoforu nie mam :/ myślałam o zimnych okładach. A mówisz o ciepłych ? To będę coś myślała dzisiaj. Dziękuje ;-*

Możesz nalać cieplej wody do butelki po wodzie i zawiń w pieluszkę/ręcznik zeby nie przykładać bezpośrednio na skore.

Dzień dobry

Ja dzisiaj miałam straszna noc. Na wieczór zjadlam sobie arbuza i cała noc biegałam siku, zamiast spać... Jeszcze Leo cały czas naciskał mi na pęcherz.

W końcu wybraliśmy fotelik. Padlo na Maxi Cosi Pebble z bazą Familifix. Jeszcze zaraz zadzwonię do hurtowni i dopytam się o adaptery do naszego wózka to mama w piątek może by mi je przywiozła.
Biedna. No tak , bo arbuz tyle wody ma w sobie hehe :) przynajmniej się oczyscilas ładnie :)
A wózek już macie ? Mi dzisiaj w końcu przyjdzie, bo wczoraj był problem z kurierem :)

Pierzecie nowe części wózka lub fotelika ? Chyba nie ma sensu ? :)

Nic nie pomogło wczoraj. Całą noc bolało.
Dzisiaj jeszcze do łazienki nie wstawałam ale rano jest zawsze lepiej. W południe się zacznie. Dlatego korzystam, leżę i nie myślę. Mój sobie wziął do głowy, że lekarka nie pozwoliła i się trochę bal masować, że jeszcze nie ma 37tc i masowaniem jeszcze coś narobimy. Nie przetłumaczysz. Słowo lekarza , święte. [Emoji16]
O jejku[emoji852] Ale rozumiem to... mój też jak lekarz coś powie, to już świętość.
Chciałam napisać to co, co @niemamco. Jak nie masz termoforu, to do zwykłej butelki nalej gorącej wody i owiń ręcznikiem[emoji8]

Oj to dobrze , że nie jestem jedyną która słyszy coś takiego. [emoji5]

O jak słodko. My będziemy urządzać pokój małego dopiero jak już będziemy chcieli go wyprowadzić z naszej sypialni [emoji5]
Co to za karuzela na łóżeczku?

Dziękujemy :3 my nie mieliśmy wyjścia skoro mamy mieszkanie teraz 30 m i ten pokój był wcześniej nasza sypialna tzn szafa była i łóżko i tyle. A teraz śpimy w salonie, bo mamy duży i wygodny narożnik :)
Fisher price z projektorem, ale ja kupiłam za 80 zł używaną [emoji5][emoji4]

Załapaliśmy się dziś na ostatni dzien takiego jakby kiermaszu z straganami i karuzelami na naszej dzielnicy. Dopiero dziś zmotywowałam się, żeby tam pójść, bo to tylko raz w roku i szkoda mi było nawet nie pójść zobaczyć :p Kupilismy wielkie pudełko waty cukrowej i mąż wyciągnął dla naszej Lenki dwa pluszaki flaminga i jednorożca [emoji173]️ Na koniec byl pokaz fajerwerkow :D Zrobiłam troszkę zdjec, żeby Wam pokazać, a teraz idę się myc i spac ;) Dobranoc ;*
Zobacz załącznik 873469
Zobacz załącznik 873470
Zobacz załącznik 873472
Zobacz załącznik 873471

Wow, ale kolorowo i fajnie :) az sama bym poszła na takie rozrywki hah :3

Biedna. No tak , bo arbuz tyle wody ma w sobie hehe :) przynajmniej się oczyscilas ładnie :)
A wózek już macie ? Mi dzisiaj w końcu przyjdzie, bo wczoraj był problem z kurierem :)

Pierzecie nowe części wózka lub fotelika ? Chyba nie ma sensu ? :)
Z wózka nie, ale z fotelika uprałam te co przylegają do ciała. Wkładkę niemowlęcą i te naremienniki na pasy[emoji4]

reklama
Do góry