reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny ile placilyscie za ten termometr, u mnie w aptece gdzie zawsze kupuje leki jest za 89 zł więc cena chyba ok ? :) Screenshot_20180427-132043.pngl

Załączniki

• Screenshot_20180427-132043.png
    Screenshot_20180427-132043.png
    133,8 KB · Wyświetleń: 88
reklama
Hahaha :D ja też nie :D dziś segregowałam wyprane ubranka rozmiarami :D bo prałam 56,62 i 68:) do komody daję 56 i 62 :) a 68 schowam do szafy, niech czekają :D i bardzo dużo mam ubranek na 62..chyba za dużo.. :D
Ja też mam więcej na 62 niż na 56 [emoji16] może to i dobrze, bo synek będzie raczej duży [emoji16] 68 mam kilka sztuk dosłownie. Chcę mieć przyjemność kupować na bieżąco następne ciuszki. No i wtedy też jakaś kurteczka, kombinezon na jesień i zimę [emoji7]

Ja też mam więcej na 62 niż na 56 [emoji16] może to i dobrze, bo synek będzie raczej duży [emoji16] 68 mam kilka sztuk dosłownie. Chcę mieć przyjemność kupować na bieżąco następne ciuszki. No i wtedy też jakaś kurteczka, kombinezon na jesień i zimę [emoji7]

Myślę, że 56 nie ma co też dużo kupować..dłużej pochodzą w rozmiarze 62, tak mi się wydaje :D

Ja mam już jakieś ubranka takie na 6-9 mcy czy nawet 9-12 ale jak mi w moim ulubionym lumpeksie jakaś perełka wpadła w ręce to nie mogłam nie wziąć[emoji5]

Ej smaka robicie. O tej godzinie to chyba już nie będę sobie frytek smażyć [emoji5]

Nadzieja w tym, że jak mała będzie się przesuwać w dół to może Ci ten ból ustąpi wtedy. Zejdzie ucisk z nerwu. A zastrzyków nie możesz mieć żadnych? Niech Cię Twój masuje i bierz ciepłe prysznice. Dasz radę. Kto jak nie Ty mamusiu[emoji5]

Ale pieścioch. Ciekawe czy nie będzie zazdrosny o małą. Będziecie musieli na niego uważać.

Super wieści. Te dzidziusie nasze to już takie duże w tych brzusiach naszych [emoji5]
A wózek to baby design? Bo podobny do mojego bardzo[emoji5]

Ej bo wykraczesz [emoji5]
Oby jeszcze nie [emoji16] wstrzymajmy się jeszcze troszkę [emoji16]

Ja tez tak mam. Moja teoria jest taka ze to pecherzyk powietrza ulotnil się z wód plodowych
Oj to dobrze , że nie jestem jedyną która słyszy coś takiego. ☺
No i naklejki umiejscowione ;)

Zdjęcia jak już prawie w 95 % pokoik gotowy. Komodę to już widziałyście ma 5 szuflad i jest biała i leżaczek z kinderkrafta też [emoji4][emoji4]

Jeszcze tylko fotel przyjdzie za ponad tydzień, zamówimy fotelik samochodowy, laktator i to wszystko.
Roleta do okna jakaś niebieska jasna albo fioletowa, biała krótka do okienka, żarówki o najmniejszej mocy do tych lampek na ścianę, żarówka do tej stojącej lampki dwie ozdobne poduszki na ten fotel i półka zwykła, biała nad komodę na jakieś książeczki albo ramkę na zdjęcie i coś :) i gotowe.

Teraz już leżę i odpoczywam, bo dziś chyba za dużo poszalałam i plecy czuje i tył, brzuch taki napięty, wymęczony. Jutro posprawdzam jeszcze raz torby do szpitala i dopisze na kartce już dokładnie to co mi brakuje żeby dokupić i gotowa :) do piątku odbiorę wyniki krwi, moczy i ten wymaz i gotowe :) Zobacz załącznik 873443Zobacz załącznik 873444Zobacz załącznik 873445Zobacz załącznik 873446Zobacz załącznik 873447
9eb28a07b3394dd26c55acd0a2d46516.jpg
89c9318f0fc1ea680efe4f4f39647196.jpg
O jak słodko. My będziemy urządzać pokój małego dopiero jak już będziemy chcieli go wyprowadzić z naszej sypialni ☺
Co to za karuzela na łóżeczku?

reklama
Do góry