oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nawet stamtąd zamawiałamDziewczyny ile placilyscie za ten termometr, u mnie w aptece gdzie zawsze kupuje leki jest za 89 zł więc cena chyba ok ? Zobacz załącznik 873457l
Ja 80 zł, ale kupowałam w punkcie u znajomej przedstawicielki handlowej[emoji4]Ja nawet stamtąd zamawiałam
Ja też mam więcej na 62 niż na 56 [emoji16] może to i dobrze, bo synek będzie raczej duży [emoji16] 68 mam kilka sztuk dosłownie. Chcę mieć przyjemność kupować na bieżąco następne ciuszki. No i wtedy też jakaś kurteczka, kombinezon na jesień i zimę [emoji7]Hahaha ja też nie dziś segregowałam wyprane ubranka rozmiarami bo prałam 56,62 i 68 do komody daję 56 i 62 a 68 schowam do szafy, niech czekają i bardzo dużo mam ubranek na 62..chyba za dużo..
Ja też mam więcej na 62 niż na 56 [emoji16] może to i dobrze, bo synek będzie raczej duży [emoji16] 68 mam kilka sztuk dosłownie. Chcę mieć przyjemność kupować na bieżąco następne ciuszki. No i wtedy też jakaś kurteczka, kombinezon na jesień i zimę [emoji7]
Oby jeszcze nie [emoji16] wstrzymajmy się jeszcze troszkę [emoji16]Ja mam już jakieś ubranka takie na 6-9 mcy czy nawet 9-12 ale jak mi w moim ulubionym lumpeksie jakaś perełka wpadła w ręce to nie mogłam nie wziąć[emoji5]
Ej smaka robicie. O tej godzinie to chyba już nie będę sobie frytek smażyć [emoji5]
Nadzieja w tym, że jak mała będzie się przesuwać w dół to może Ci ten ból ustąpi wtedy. Zejdzie ucisk z nerwu. A zastrzyków nie możesz mieć żadnych? Niech Cię Twój masuje i bierz ciepłe prysznice. Dasz radę. Kto jak nie Ty mamusiu[emoji5]
Ale pieścioch. Ciekawe czy nie będzie zazdrosny o małą. Będziecie musieli na niego uważać.
Super wieści. Te dzidziusie nasze to już takie duże w tych brzusiach naszych [emoji5]
A wózek to baby design? Bo podobny do mojego bardzo[emoji5]
Ej bo wykraczesz [emoji5]
Ja jakos 90pare zł, może niecałe 100. Nie pamiętam już [emoji16]Dziewczyny ile placilyscie za ten termometr, u mnie w aptece gdzie zawsze kupuje leki jest za 89 zł więc cena chyba ok ? Zobacz załącznik 873457l
Oj to dobrze , że nie jestem jedyną która słyszy coś takiego. ☺Ja tez tak mam. Moja teoria jest taka ze to pecherzyk powietrza ulotnil się z wód plodowych
O jak słodko. My będziemy urządzać pokój małego dopiero jak już będziemy chcieli go wyprowadzić z naszej sypialni ☺No i naklejki umiejscowione
Zdjęcia jak już prawie w 95 % pokoik gotowy. Komodę to już widziałyście ma 5 szuflad i jest biała i leżaczek z kinderkrafta też [emoji4][emoji4]
Jeszcze tylko fotel przyjdzie za ponad tydzień, zamówimy fotelik samochodowy, laktator i to wszystko.
Roleta do okna jakaś niebieska jasna albo fioletowa, biała krótka do okienka, żarówki o najmniejszej mocy do tych lampek na ścianę, żarówka do tej stojącej lampki dwie ozdobne poduszki na ten fotel i półka zwykła, biała nad komodę na jakieś książeczki albo ramkę na zdjęcie i coś i gotowe.
Teraz już leżę i odpoczywam, bo dziś chyba za dużo poszalałam i plecy czuje i tył, brzuch taki napięty, wymęczony. Jutro posprawdzam jeszcze raz torby do szpitala i dopisze na kartce już dokładnie to co mi brakuje żeby dokupić i gotowa do piątku odbiorę wyniki krwi, moczy i ten wymaz i gotowe Zobacz załącznik 873443Zobacz załącznik 873444Zobacz załącznik 873445Zobacz załącznik 873446Zobacz załącznik 873447
Ja za tyle zamówiłamDziewczyny ile placilyscie za ten termometr, u mnie w aptece gdzie zawsze kupuje leki jest za 89 zł więc cena chyba ok ? Zobacz załącznik 873457l