miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Sliczne te naklejkitez mam lampke z ikei ale chmurke
![]()
Dziękuje :3 i za 45 zł z wysyłką i różne są rodzaje takich i wzory kolory, chyba z 10
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sliczne te naklejkitez mam lampke z ikei ale chmurke
![]()
TakTwój tata jest niewidomy?
Tak pierwsza propozycja u mnie była dokładnie tydzień przed terminem z om .Hm to ciekawe na kiedy mnie umowi na cesarketermin mam na 17.08, zawsze jakos tydzien wczesniej umawiaja?
jej przyklejała na bokach brzuszka zeby podciągnąć brzuch troche do góry , zeby mięśnie dobrze trzymały ( tak to zrozumiałam).Moj tato z kolei nie do konca przekonany jest do tejpowania.
Jest delikatnie i dziewczęco [emoji16] i naprawdę ślicznie[emoji16]Dziękuje, starałam się żeby było niezaduzo i żeby nie było jakiś pstrokato, tak bardziej właśnie delikatnie, ale dziewczęco [emoji5] za 38 zł z Allegro, są różne zwierzaki i wzory chyba [emoji5][emoji1362]
Tym bardziej respekt[emoji4]i jeszcze wykonuje taki zawód. Podziwiam!!!!!Taktzn na jedno oko nie widzi wcale. Na drugie ma poczucie światło cienia więc porusza się bez Laski. Wzrok całkowicie stracił jeszcze przed podstawówka więc już nauczył się z tym żyć i samodzielnie funkcjonować
![]()
Ja mam już jakieś ubranka takie na 6-9 mcy czy nawet 9-12 ale jak mi w moim ulubionym lumpeksie jakaś perełka wpadła w ręce to nie mogłam nie wziąć☺Ja jeszcze nie mam nic kupione na 74. Mam tylko parę rzeczy na 68.
Ej smaka robicie. O tej godzinie to chyba już nie będę sobie frytek smażyć ☺Podejrzewam ze do sierpnia będzie trzeba poszerzyć futryny hahahaha![]()
Nadzieja w tym, że jak mała będzie się przesuwać w dół to może Ci ten ból ustąpi wtedy. Zejdzie ucisk z nerwu. A zastrzyków nie możesz mieć żadnych? Niech Cię Twój masuje i bierz ciepłe prysznice. Dasz radę. Kto jak nie Ty mamusiu☺Zaawansowana Rwa kulszowa. Nic mi nikt na to nie pomoże. Mogę się polozyc tydzień/dwa przed terminem porodu w szpitalu jeśli do tej pory nie urodzę. Gdyby coś się działo podczas porodu, nie dałabym rady rodzić to odrazu CC. 15ego mam wizytę u ginekologa, to będzie skończony 38tc. Póki co , muszę się tak męczyć..![]()
Ale pieścioch. Ciekawe czy nie będzie zazdrosny o małą. Będziecie musieli na niego uważać.
Super wieści. Te dzidziusie nasze to już takie duże w tych brzusiach naszych ☺Hejka[emoji846] ja po wizycie, dzisiaj 34+6, mała wazy 2480g, miałam pobrany Gbs, szyjka trzyma co mnie w sumie dziwi po moim przygodach, także wszystko w porzadeczku [emoji4] już nie mogę sie doczekać tego bąbla małego [emoji7] odebrałam wózek, mam fotelik, odebrałam dzisiaj ostatnią paczkę z ubrankami z reserved i jak na razie kończę shoppingi[emoji3]
Z mniej przyjemnych rzeczy to jutro bedą mi usuwać 8ke, myślałam ze dentysta mnie ominie ale jednak nie [emoji20]
Co do sluzu to ja mam tez taki wodnisty a czasami takie ciągnące sie gluty ble. Już myślałam ze czop, ale skoro wszystko trzyma to jednak śluz.
Biorę sie za jedzonko i kończę literki które wycinałam ze styropianu, muszę je pomalować i przystroić [emoji3] Zobacz załącznik 873346Zobacz załącznik 873347Zobacz załącznik 873348
Ej bo wykraczesz ☺Ale na tym naszym forum tutaj spokojniutko jeśli chodzi o porody![]()
Nie to nie miało nic wspólnego , bo rwę miała jakos w 30 tygodniu ciąży a urodziła naturalnie tydzień przed terminem .Ale chyba szybkość porodu nie miała nic do masażu ? Przeszło jej dzięki tej masażystce ? Ja chyba nie będę nikogo zamawiać, pewnie sporo to kosztuje :/ mam nadzieję , że poród przebiegnie u mnie bez komplikacji , że dam radę się w ogóle ruszać , bo jednak podczas porodu nie jest się ciągle w bezruchu :/ a może ten ból nie będzie tak odczuwalny.. nie wiem.. byle bym dziecku nie zaszkodziła ://
Ja na lutyckiejCzy któraś będzie rodzić w Poznaniu na Raszei?![]()
![]()
![]()
Mnie również bardzo się podoba. W ogóle urzekają mnie szare pomieszczenia z dodatkami w wyraźnym kolorze. Może być pastelowy kolorek byle z gustem. Będzie miała Kornelia przytulnieDziękuje, starałam się żeby było niezaduzo i żeby nie było jakiś pstrokato, tak bardziej właśnie delikatnie, ale dziewczęco [emoji5] za 38 zł z Allegro, są różne zwierzaki i wzory chyba [emoji5][emoji1362]
Wow. Mam wielki szacunek dla takich ludzi.na pewno nie jest mu łatwo ale odnalazł się w świecie A nie siedzi i uzala się nad sobą jak postępuje masa pelnosprawnych osób.brawo!Taktzn na jedno oko nie widzi wcale. Na drugie ma poczucie światło cienia więc porusza się bez Laski. Wzrok całkowicie stracił jeszcze przed podstawówka więc już nauczył się z tym żyć i samodzielnie funkcjonować
![]()
Jeśli chodzi o masażyste to jest zaleta można powiedziećJest delikatnie i dziewczęco [emoji16] i naprawdę ślicznie[emoji16]
Tym bardziej respekt[emoji4]i jeszcze wykonuje taki zawód. Podziwiam!!!!!
Wzruszyłam się tym, co napisałaś[emoji4] masz wspaniałych rodziców[emoji8] i tym bardziej podziw dla taty!Jeśli chodzi o masażyste to jest zaleta można powiedziećbo takie osoby mają wyczulone inne zmysły a w szczególności dotyk
I przede wszystkim jest dla mnie mega wzorem. Kilka ładnych lat moja mama nie pracowała, siedziała z nami w domu, a on zasuwal na półtora etatu. Nigdy nam nic nie brakowało. Osoba niewiadoma, niepełnosprawna. Więc z rodzeństwem doceniamy to że jesteśmy zdrowi i uważamy że nie ma rzeczy niemożliwych. Trzeba tylko chcieć i do tego dążyć. Tato też jest bardzo wymagający bo wie że skoro on dał radę to my tym bardziej. Najpierw jako dzieci się burzylismy ale teraz świetnie rozumiemy![]()
A to moja chmurka chyba 20zl w sklepieDziękuje :3 i za 45 zł z wysyłką i różne są rodzaje takich i wzory kolory, chyba z 10a te lampki na ścianie to udało mi się chwycić na Allegro łącznie z wysyłką używane i dwie za 25 zł razem
ta stojąca tez z Allegro, za 50 zl chyba i ma fajne takie przytłumione, ciemniejsze światło, żeby dziecka nie drażnić
![]()