G
gosc12
Gość
To nie wiem czemu tak powiedziała ..Przecież nie masujesz brzucha.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie wiem czemu tak powiedziała ..Przecież nie masujesz brzucha.
Bo co lekarz to opinia [emoji39][emoji39] może bała się że potem przyjdziesz do niej i powiesz że przez nią urodziłaś ? [emoji23]To nie wiem czemu tak powiedziała ..
Boli mnie lewy pośladek. Więc leżę na prawym i w takim razie zaraz mi będzie masował, nie powinno to wywołać skurczy skoro tak mówisz. wczoraj było mi lepiej dzięki temu. Niech tylko się mecz skończy [emoji23]Jeśli masuje odcinek kręgosłupa tam skąd promieniuje, posladek, kość ogonowa, delikatnie nic Ci nie będzie. Ty albo musisz siedzieć albo leżeć na lewym boku.
Nie masuje Ci brzucha czy brodawek żeby wywołać akcje skurczowa.
Ojej współczuję!Dzisiaj jak byłam to dentystka powiedziała ze będzie trzeba wyrwać bo nie przestanie bolec, ale chirurga nie było i mam przyjść jutro rano. Ból znikąd ale bardzo dający w kosc :/ jak sie rozkręci to pol twarzy nie czuje, jeść sie nie da bo jak dotknę to masakra [emoji22]
Klaudia moja koleżanka miała rwę kulszowa w ciąży i przyjeżdżała do niej specjalna masażystka specjalizująca sie w kobietach w ciąży i naprawdę pomogło ! Przyklejala jej tez takie taśmy oprócz masażu. Urodziła w terminie w ciagu 30 minut Jak dojechała do szpitala na kozetce do KTG nawet nie zdążyli ja przełożyć na fotel porodowy , wiec szybka akcja .Zaawansowana Rwa kulszowa. Nic mi nikt na to nie pomoże. Mogę się polozyc tydzień/dwa przed terminem porodu w szpitalu jeśli do tej pory nie urodzę. Gdyby coś się działo podczas porodu, nie dałabym rady rodzić to odrazu CC. 15ego mam wizytę u ginekologa, to będzie skończony 38tc. Póki co , muszę się tak męczyć..
Moj tato z kolei nie do konca przekonany jest do tejpowania.Klaudia moja koleżanka miała rwę kulszowa w ciąży i przyjeżdżała do niej specjalna masażystka specjalizująca sie w kobietach w ciąży i naprawdę pomogło ! Przyklejala jej tez takie taśmy oprócz masażu. Urodziła w terminie w ciagu 30 minut Jak dojechała do szpitala na kozetce do KTG nawet nie zdążyli ja przełożyć na fotel porodowy , wiec szybka akcja .
Pięknie wszystko wygląda! I jaki śliczny przewijak .No i naklejki umiejscowione
Zdjęcia jak już prawie w 95 % pokoik gotowy. Komodę to już widziałyście ma 5 szuflad i jest biała i leżaczek z kinderkrafta też [emoji4][emoji4]
Jeszcze tylko fotel przyjdzie za ponad tydzień, zamówimy fotelik samochodowy, laktator i to wszystko.
Roleta do okna jakaś niebieska jasna albo fioletowa, biała krótka do okienka, żarówki o najmniejszej mocy do tych lampek na ścianę, żarówka do tej stojącej lampki dwie ozdobne poduszki na ten fotel i półka zwykła, biała nad komodę na jakieś książeczki albo ramkę na zdjęcie i coś i gotowe.
Teraz już leżę i odpoczywam, bo dziś chyba za dużo poszalałam i plecy czuje i tył, brzuch taki napięty, wymęczony. Jutro posprawdzam jeszcze raz torby do szpitala i dopisze na kartce już dokładnie to co mi brakuje żeby dokupić i gotowa do piątku odbiorę wyniki krwi, moczy i ten wymaz i gotowe Zobacz załącznik 873443Zobacz załącznik 873444Zobacz załącznik 873445Zobacz załącznik 873446Zobacz załącznik 873447
Sliczne te naklejki tez mam lampke z ikei ale chmurkeNo i naklejki umiejscowione
Zdjęcia jak już prawie w 95 % pokoik gotowy. Komodę to już widziałyście ma 5 szuflad i jest biała i leżaczek z kinderkrafta też [emoji4][emoji4]
Jeszcze tylko fotel przyjdzie za ponad tydzień, zamówimy fotelik samochodowy, laktator i to wszystko.
Roleta do okna jakaś niebieska jasna albo fioletowa, biała krótka do okienka, żarówki o najmniejszej mocy do tych lampek na ścianę, żarówka do tej stojącej lampki dwie ozdobne poduszki na ten fotel i półka zwykła, biała nad komodę na jakieś książeczki albo ramkę na zdjęcie i coś i gotowe.
Teraz już leżę i odpoczywam, bo dziś chyba za dużo poszalałam i plecy czuje i tył, brzuch taki napięty, wymęczony. Jutro posprawdzam jeszcze raz torby do szpitala i dopisze na kartce już dokładnie to co mi brakuje żeby dokupić i gotowa do piątku odbiorę wyniki krwi, moczy i ten wymaz i gotowe Zobacz załącznik 873443Zobacz załącznik 873444Zobacz załącznik 873445Zobacz załącznik 873446Zobacz załącznik 873447