reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny mam pytanie. Czy słyszycie nieraz ruchy dziecka? Tak tak. Nie czy czujecie tylko czy słyszycie? Ja albo mam jakieś schizy albo słyszę co innego. Już parę razy słyszałam takie chlupnięcie, plusknięcie, jakby rybka ogonkiem w wodzie machnęła taki dźwięk pojedynczy. To wtedy kiedy mały mi się wierci. Czy to możliwe w ogóle że jak dziecko się poruszy w tych wodach to tak może być słychać? No ja ten dźwięk przypisuje do małego, ale może to z mojego żołądka, jelit.. nie wiem.. z Natalką w ciąży nie zauważyłam czegoś takiego. Dziwne bardzo..

reklama
Nie wiem czy widzialyscie, ze w 5 10 15 jest -60% na bluzki, bluzy, dresy, spodnie, kurtki :D w sumie nie zamawialam jeszcze nic u nich a hajsu trochę przyoszczedzone mam ;)
Ja dla małej ostatnio zamawiałam z 5.10.15 czapeczkę na jesień i apaszkę , i dla synka :)czapeczka chyba za 9.90 taka miś z uszkami różowa to się opłacało bo jak będzie już sezon to raczej się nie kupi już w tej cenie :)

IMG_5389.JPG
IMG_5390.JPG
IMG_5391.JPG

Od poniedziałku w lidlu :)

Załączniki

• IMG_5389.JPG
    IMG_5389.JPG
    325,5 KB · Wyświetleń: 362
  • IMG_5390.JPG
    IMG_5390.JPG
    328,4 KB · Wyświetleń: 363
  • IMG_5391.JPG
    IMG_5391.JPG
    368 KB · Wyświetleń: 366
Dziewczyny mam pytanie. Czy słyszycie nieraz ruchy dziecka? Tak tak. Nie czy czujecie tylko czy słyszycie? Ja albo mam jakieś schizy albo słyszę co innego. Już parę razy słyszałam takie chlupnięcie, plusknięcie, jakby rybka ogonkiem w wodzie machnęła taki dźwięk pojedynczy. To wtedy kiedy mały mi się wierci. Czy to możliwe w ogóle że jak dziecko się poruszy w tych wodach to tak może być słychać? No ja ten dźwięk przypisuje do małego, ale może to z mojego żołądka, jelit.. nie wiem.. z Natalką w ciąży nie zauważyłam czegoś takiego. Dziwne bardzo..
Ja nie słyszałam.

Ja tez tak mam. Moja teoria jest taka ze to pecherzyk powietrza ulotnil się z wód plodowych

reklama
Do góry