reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Próbuje was podczytywac ale to graniczy z cudem tak dużo piszecie.

Popieram wniosek o założenie osobnego wątku gdzie będziecie się chwalić jak już urodzicie:)

@klaudiaa975 strasznie cię dopadło . Ja miałam rwę kulszowa koło 24 TC też taka że ledwo się ruszałam. Robiłam sobie okłady ciepłe i zimne w tym miejscu i prysznic też pomagał no i masaż.

Ja dziewczyny na Mazurach i pogoda bardzo średnia ale od jutra ma być coraz lepiej. Wracamy dopiero 15 lipca więc jeszcze jest szansa na lepszą pogodę i korzystanie z niej:) czuje się ogólnie dobrze chociaż mam słabsze momenty. Brzuszek ćwiczy do porodu ale narazie na spokojnie:)
Udanego pobytu[emoji16]
Hejka[emoji846] ja po wizycie, dzisiaj 34+6, mała wazy 2480g, miałam pobrany Gbs, szyjka trzyma co mnie w sumie dziwi po moim przygodach, także wszystko w porzadeczku [emoji4] już nie mogę sie doczekać tego bąbla małego [emoji7] odebrałam wózek, mam fotelik, odebrałam dzisiaj ostatnią paczkę z ubrankami z reserved i jak na razie kończę shoppingi[emoji3]
Z mniej przyjemnych rzeczy to jutro bedą mi usuwać 8ke, myślałam ze dentysta mnie ominie ale jednak nie [emoji20]
Co do sluzu to ja mam tez taki wodnisty a czasami takie ciągnące sie gluty ble. Już myślałam ze czop, ale skoro wszystko trzyma to jednak śluz.
Biorę sie za jedzonko i kończę literki które wycinałam ze styropianu, muszę je pomalować i przystroić [emoji3] Zobacz załącznik 873346Zobacz załącznik 873347Zobacz załącznik 873348
Super wieści[emoji16]

Wózek baby design husky, czy dotty?[emoji16]

reklama
E tam, jakoś nie wydaje mi się żeby któraś z nas była już na wylocie [emoji14] no może tylko Klaudia, bo ma najwcześniej termin i bóle wszystkie jakie można mieć. Na lipcówkach to wcześniej coś się chyba działo, były czopy, wody, jakieś przypuszczenia, że zaraz któraś urodzi [emoji14]
No i fajnie[emoji4] Jak dzisiaj przeczytałam, że to dzieciątko urodziło się z wagą 1860 g i w 34 tc, to mi się gorąco zrobiło[emoji852] Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze[emoji16]

No to waga idealna ;) super wieści. To świetnie, ze już tak przygotowana :) nam tylko został fotelik i laktator do kupienia za tydzień i koniec ;)

A znieczulenie daje ten dentysta? Bardzo polecam, bo pomaga dużo ;)

Tak daje, musiałam wziąć dzisiaj zgodę od lekarza prowadzącego i nawet on mi tam napisał ze można użyć znieczulenia. Bez chyba bym uciekła z fotela[emoji3]

E tam, jakoś nie wydaje mi się żeby któraś z nas była już na wylocie [emoji14] no może tylko Klaudia, bo ma najwcześniej termin i bóle wszystkie jakie można mieć. Na lipcówkach to wcześniej coś się chyba działo, były czopy, wody, jakieś przypuszczenia, że zaraz któraś urodzi [emoji14]

Może i tak :) mi lekarz mówi, ze z ciąża to różnie bywa. Naprawdę zdarzają się porody nagłe tzn bez objawów i ja rozumiem, ze ktoś kto ma objawy raczej pierwszy na logikę urodzi, ale ja tam sama już nie wiem :) różnie to bywa. Ja mam nadzieje, ze 15-20 lipca mojej się tez zachce przewietrzyć na dworek :3

;-) ;)A mój kot dalej pilnuje kartonu
6E1896C7-AA5C-47D7-9C07-2A84E4F30201.jpeg

Załączniki

• 6E1896C7-AA5C-47D7-9C07-2A84E4F30201.jpeg
    6E1896C7-AA5C-47D7-9C07-2A84E4F30201.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 427
reklama
Do góry