reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 232
Hejka[emoji846] ja po wizycie, dzisiaj 34+6, mała wazy 2480g, miałam pobrany Gbs, szyjka trzyma co mnie w sumie dziwi po moim przygodach, także wszystko w porzadeczku [emoji4] już nie mogę sie doczekać tego bąbla małego [emoji7] odebrałam wózek, mam fotelik, odebrałam dzisiaj ostatnią paczkę z ubrankami z reserved i jak na razie kończę shoppingi[emoji3]
Z mniej przyjemnych rzeczy to jutro bedą mi usuwać 8ke, myślałam ze dentysta mnie ominie ale jednak nie [emoji20]
Co do sluzu to ja mam tez taki wodnisty a czasami takie ciągnące sie gluty ble. Już myślałam ze czop, ale skoro wszystko trzyma to jednak śluz.
Biorę sie za jedzonko i kończę literki które wycinałam ze styropianu, muszę je pomalować i przystroić [emoji3] Zobacz załącznik 873346Zobacz załącznik 873347Zobacz załącznik 873348
Piękne ❤️ Jak takie rzeczy potrafią cieszyc człowieka [emoji7]

Hejka[emoji846] ja po wizycie, dzisiaj 34+6, mała wazy 2480g, miałam pobrany Gbs, szyjka trzyma co mnie w sumie dziwi po moim przygodach, także wszystko w porzadeczku [emoji4] już nie mogę sie doczekać tego bąbla małego [emoji7] odebrałam wózek, mam fotelik, odebrałam dzisiaj ostatnią paczkę z ubrankami z reserved i jak na razie kończę shoppingi[emoji3]
Z mniej przyjemnych rzeczy to jutro bedą mi usuwać 8ke, myślałam ze dentysta mnie ominie ale jednak nie [emoji20]
Co do sluzu to ja mam tez taki wodnisty a czasami takie ciągnące sie gluty ble. Już myślałam ze czop, ale skoro wszystko trzyma to jednak śluz.
Biorę sie za jedzonko i kończę literki które wycinałam ze styropianu, muszę je pomalować i przystroić [emoji3] Zobacz załącznik 873346Zobacz załącznik 873347Zobacz załącznik 873348
Super wieści :)

Załączniki

• IMG_20180703_153028.jpg
    IMG_20180703_153028.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 97
Narazie :) nie znamy dnia ani godziny i nie wiemy na która z nas padnie :) nie żebym wywoływała wilka z lasu, ale no ciąża to taki stan, że z godziny na godzinę może się nagle wszystko zmienić ;)
E tam, jakoś nie wydaje mi się żeby któraś z nas była już na wylocie [emoji14] no może tylko Klaudia, bo ma najwcześniej termin i bóle wszystkie jakie można mieć. Na lipcówkach to wcześniej coś się chyba działo, były czopy, wody, jakieś przypuszczenia, że zaraz któraś urodzi [emoji14]

reklama
Do góry