Kasiula8989
Fanka BB :)
Nawet nie wiesz o czym pomyslalam [emoji23][emoji23][emoji23]
O Matko ja tez hahahah
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet nie wiesz o czym pomyslalam [emoji23][emoji23][emoji23]
Kolejna sierpniowka urodziła. Dzisiaj. Mała ma 1820g. 34+6
Podejrzewam ze do sierpnia będzie trzeba poszerzyć futryny hahahaha
No to jednak to samo co miałam na początku więc pewnie ból podobny i te same zalecenia, czyli żadne [emoji53] u mnie to trwało z 2 tygodnie.. oby u ciebie szybciej poszło . Mnie jak łapał ten ból że nie mogłam się ruszyć czy przekręcić to pomagało rozmasowywanie przez męża. Tylko że mi lekarz pokazywał jak to robić by pomogłoZaawansowana Rwa kulszowa. Nic mi nikt na to nie pomoże. Mogę się polozyc tydzień/dwa przed terminem porodu w szpitalu jeśli do tej pory nie urodzę. Gdyby coś się działo podczas porodu, nie dałabym rady rodzić to odrazu CC. 15ego mam wizytę u ginekologa, to będzie skończony 38tc. Póki co , muszę się tak męczyć..
Trzymaj się Kochana.... bądź dzielna... Jeszcze troszkę i nagrodę będziesz tulić w ramionach :*!!!Zaawansowana Rwa kulszowa. Nic mi nikt na to nie pomoże. Mogę się polozyc tydzień/dwa przed terminem porodu w szpitalu jeśli do tej pory nie urodzę. Gdyby coś się działo podczas porodu, nie dałabym rady rodzić to odrazu CC. 15ego mam wizytę u ginekologa, to będzie skończony 38tc. Póki co , muszę się tak męczyć..
To się namęczysz[emoji852] bądź dzielna! Już naprawdę niedługo[emoji8]Zaawansowana Rwa kulszowa. Nic mi nikt na to nie pomoże. Mogę się polozyc tydzień/dwa przed terminem porodu w szpitalu jeśli do tej pory nie urodzę. Gdyby coś się działo podczas porodu, nie dałabym rady rodzić to odrazu CC. 15ego mam wizytę u ginekologa, to będzie skończony 38tc. Póki co , muszę się tak męczyć..
Zaawansowana Rwa kulszowa. Nic mi nikt na to nie pomoże. Mogę się polozyc tydzień/dwa przed terminem porodu w szpitalu jeśli do tej pory nie urodzę. Gdyby coś się działo podczas porodu, nie dałabym rady rodzić to odrazu CC. 15ego mam wizytę u ginekologa, to będzie skończony 38tc. Póki co , muszę się tak męczyć..
Ehh nie dobrze Oby samo przeszło, jak najszybciej... Przynajmiej teraz wiesz co toZaawansowana Rwa kulszowa. Nic mi nikt na to nie pomoże. Mogę się polozyc tydzień/dwa przed terminem porodu w szpitalu jeśli do tej pory nie urodzę. Gdyby coś się działo podczas porodu, nie dałabym rady rodzić to odrazu CC. 15ego mam wizytę u ginekologa, to będzie skończony 38tc. Póki co , muszę się tak męczyć..