Kasiula8989
Fanka BB :)
Nawet nie wiesz o czym pomyslalam [emoji23][emoji23][emoji23]
O Matko ja tez hahahah
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet nie wiesz o czym pomyslalam [emoji23][emoji23][emoji23]
Kolejna sierpniowka urodziła. Dzisiaj. Mała ma 1820g. 34+6
Podejrzewam ze do sierpnia będzie trzeba poszerzyć futryny hahahaha![]()
No to jednak to samo co miałam na początku więc pewnie ból podobnyZaawansowana Rwa kulszowa. Nic mi nikt na to nie pomoże. Mogę się polozyc tydzień/dwa przed terminem porodu w szpitalu jeśli do tej pory nie urodzę. Gdyby coś się działo podczas porodu, nie dałabym rady rodzić to odrazu CC. 15ego mam wizytę u ginekologa, to będzie skończony 38tc. Póki co , muszę się tak męczyć..![]()
Trzymaj się Kochana.... bądź dzielna... Jeszcze troszkę i nagrodę będziesz tulić w ramionach :*!!!Zaawansowana Rwa kulszowa. Nic mi nikt na to nie pomoże. Mogę się polozyc tydzień/dwa przed terminem porodu w szpitalu jeśli do tej pory nie urodzę. Gdyby coś się działo podczas porodu, nie dałabym rady rodzić to odrazu CC. 15ego mam wizytę u ginekologa, to będzie skończony 38tc. Póki co , muszę się tak męczyć..![]()
To się namęczysz[emoji852] bądź dzielna! Już naprawdę niedługo[emoji8]Zaawansowana Rwa kulszowa. Nic mi nikt na to nie pomoże. Mogę się polozyc tydzień/dwa przed terminem porodu w szpitalu jeśli do tej pory nie urodzę. Gdyby coś się działo podczas porodu, nie dałabym rady rodzić to odrazu CC. 15ego mam wizytę u ginekologa, to będzie skończony 38tc. Póki co , muszę się tak męczyć..![]()
Zaawansowana Rwa kulszowa. Nic mi nikt na to nie pomoże. Mogę się polozyc tydzień/dwa przed terminem porodu w szpitalu jeśli do tej pory nie urodzę. Gdyby coś się działo podczas porodu, nie dałabym rady rodzić to odrazu CC. 15ego mam wizytę u ginekologa, to będzie skończony 38tc. Póki co , muszę się tak męczyć..![]()
Ehh nie dobrzeZaawansowana Rwa kulszowa. Nic mi nikt na to nie pomoże. Mogę się polozyc tydzień/dwa przed terminem porodu w szpitalu jeśli do tej pory nie urodzę. Gdyby coś się działo podczas porodu, nie dałabym rady rodzić to odrazu CC. 15ego mam wizytę u ginekologa, to będzie skończony 38tc. Póki co , muszę się tak męczyć..![]()