reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

dzwoniłam do mojej gin powiedziała żebym wzięła w nocy jeszcze jedna dawkę luteiny. ten śluz jest taki leciutko brązowy i to też nie w dużej ilości a wg kalendarzyki to akurat są dni w których powinnam mniej więcej mieć miesiączkę. fakt od wczoraj czuje się masakrycznie. wymioty przeszły ale prawie nic nie mogę w siebie we pchać bo jest mi tak niedobrze. pewnie próbuje to sobie jakoś wytłumaczyć ale jak do rana tak będę mieć to pojadę na IP. trzeba być dobrej myśli. co ma być to będzie ja tego nie przeskocze....

reklama
Hmmmm głupie pytanie zapewne...niektore z Was mają na koncu każdego posta takie kalendarzyk ciązy, ktory tydzien ktory dzień. Jak można takie coś dodac sobie do profilówki??
Tu nie ma głupich pytań:) na dole strony jest link "polecamy suwaczki" czy jakoś tak. Tam w trzech krokach tworzysz suwaczek a wygenerowany link wklejasz jako sugnature do każdego posta o tada!

dzwoniłam do mojej gin powiedziała żebym wzięła w nocy jeszcze jedna dawkę luteiny. ten śluz jest taki leciutko brązowy i to też nie w dużej ilości a wg kalendarzyki to akurat są dni w których powinnam mniej więcej mieć miesiączkę. fakt od wczoraj czuje się masakrycznie. wymioty przeszły ale prawie nic nie mogę w siebie we pchać bo jest mi tak niedobrze. pewnie próbuje to sobie jakoś wytłumaczyć ale jak do rana tak będę mieć to pojadę na IP. trzeba być dobrej myśli. co ma być to będzie ja tego nie przeskocze....
Ja w dniu spodziewanej miesiączki również plamilam na brązowo. Oszczędzaj się i wszystko będzie ok, to się dość często zdarza. :)

hchyyx8dnm3epjzo.png

Od rana jestem w szpitalu, rano dwoch lekarzy robilo mi usg i dopochwowo i przez brzuch wciaz nie ma zarodka ani nawet cialka zoltego, jest tylko pecherzyk ciazowy z wodami plodowymi i odklejona kosmowka i w tym miejscy maly krwiak, jesli zarodek sie umiejscowil w tym miejscu co jest krwiak to wlasnie on mogl spowodowac ze zarodek sie "odgniezdzil" obumarl i sie wchlonal albo po prostu go wogole nie bylo. Nie mialam zadnych krwawien, plamien ani boli. Wynik bety z dzis to ponad 63 tys, sama nie wiem co o tym myslec, bede miec powtarzana bete w niedziele i wtedy stanie sie wszystko jasne. Czy moze ktoras z was robila bete w 9 tyg?
Eh ale sie rozpisalam.

ale chyba jest poprawa bo luteine bo właśnie byłam w łazience i tak jakby troszkę mniej tego było więc głową do góry bo zmartwienie nic nie da
Przypomnij w którym jestes tygodniu? U mnie w okolicy planowej miesiaczki (pierwszej która sie nie pojawila czyli ok 4/5 tydzien) tez bylo plamienie na brazowo. Jeszcze wtedy myslalam ze to bedzie okres tylko musi sie rozpedzic, a to bylo plamienie implementacyjne :)

Od rana jestem w szpitalu, rano dwoch lekarzy robilo mi usg i dopochwowo i przez brzuch wciaz nie ma zarodka ani nawet cialka zoltego, jest tylko pecherzyk ciazowy z wodami plodowymi i odklejona kosmowka i w tym miejscy maly krwiak, jesli zarodek sie umiejscowil w tym miejscu co jest krwiak to wlasnie on mogl spowodowac ze zarodek sie "odgniezdzil" obumarl i sie wchlonal albo po prostu go wogole nie bylo. Nie mialam zadnych krwawien, plamien ani boli. Wynik bety z dzis to ponad 63 tys, sama nie wiem co o tym myslec, bede miec powtarzana bete w niedziele i wtedy stanie sie wszystko jasne. Czy moze ktoras z was robila bete w 9 tyg?
Eh ale sie rozpisalam.

Kurczę dziwna bardzo sprawa , to jest jedyne przypuszczenie lekarzy ? Kurde lekarzem nie jestem , ale pierwsze co mi przyszło do głowy ze może jest gdzieś drugi pęcherzyk , ale pewnie lekarze to również sprawdzali

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przypomnij w którym jestes tygodniu? U mnie w okolicy planowej miesiaczki (pierwszej która sie nie pojawila czyli ok 4/5 tydzien) tez bylo plamienie na brazowo. Jeszcze wtedy myslalam ze to bedzie okres tylko musi sie rozpedzic, a to bylo plamienie implementacyjne :)
Dokładnie tak, miałam identycznie. Pojechałam na IP, tam "przemiły" Pan Doktor powiedział że jest krwiak i że mam się nie nastawiac, po czym poszłam do mojego lekarza i powiedział żeby tamten się puknal w czoło bo wszystko jest ok. A ja ze strachu wstawalam przez dwa dni tylko do toalety.

hchyyx8dnm3epjzo.png

Ojojoj zanim wszystko od mojej oststniej wizyty przeczytałam trochę minęło.
Pralinka92 nie przejmuj się każdy może mieć trochę gorszy dzień nawet gin jeśli dobry fachowiec w swojej dziedzinie nie odpuszczaj- takie moje zdanie.
Aegi ja też mam 34 lata hmmm trochę się czuję jak msmuśka geriatryczna [emoji16] chyba dobrze napisałam.
Anet23 trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze
Jeśli chodzi o mnie to dzisiaj jestem po pierwszej wizycie jestem przeszczęśliwa wszystko rozwija się w należytym porządku maluszek ma min serduszko bije - na szczęście jedno. Mam powyższone tsh 3,530 i dostałam Euthyoc 25mg czy któraś z Was coś takiego brała ewentualnie bierze?
img]https://www.suwaczki.com/tickers/zpbnio4pzm6gopcx.png[/img]
img]https://www.suwaczki.com/tickers/9ewnk6nl7iw1ts2s.png[/img]

9ewnk6nl7iw1ts2s.png

reklama
Ojojoj zanim wszystko od mojej oststniej wizyty przeczytałam trochę minęło.
Pralinka92 nie przejmuj się każdy może mieć trochę gorszy dzień nawet gin jeśli dobry fachowiec w swojej dziedzinie nie odpuszczaj- takie moje zdanie.
Aegi ja też mam 34 lata hmmm trochę się czuję jak msmuśka geriatryczna [emoji16] chyba dobrze napisałam.
Anet23 trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze
Jeśli chodzi o mnie to dzisiaj jestem po pierwszej wizycie jestem przeszczęśliwa wszystko rozwija się w należytym porządku maluszek ma min serduszko bije - na szczęście jedno. Mam powyższone tsh 3,530 i dostałam Euthyoc 25mg czy któraś z Was coś takiego brała ewentualnie bierze?
img]https://www.suwaczki.com/tickers/zpbnio4pzm6gopcx.png[/img]
img]https://www.suwaczki.com/tickers/9ewnk6nl7iw1ts2s.png[/img]

9ewnk6nl7iw1ts2s.png
Z tego co pamiętam, to są dziewczyny z problemami z tarczyca, więc nie jesteś sama ;) ja też się wybieram do endokrynologa z tym samym problemem

hchyyx8dnm3epjzo.png

Do góry