reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Czyżby ktoś młodszy ode mnie? Ja mam 22 lata, i też mi się wydaje, że każdy jest tu ode mnie starszy. [emoji14]

f2w3flw1cbdbspns.png

Rocznik 95, więc też mam 22 lata, w czerwcu skończę 23 [emoji5] więc wypada na to, że rówieśniczki [emoji846] i nawet podobny tydzień i dzień ciąży, ja mam na 7 sierpnia termin, Ty chyba na 9 sierpnia? [emoji2]

oar8flw1mdp5ujvp.png

reklama
Ja syna urodziłam 2 miesiące przed 22 urodzinami ::) i nie była to wpadka [emoji14] teraz drugie urodze niecały miesiąc przed 26 urodzinami :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Ja miałam 23 skończone gdy urodziłam córkę , to był styczeń wiec 24 rocznikowo bo urodziny we wrześniu . Teraz będę miesiąc przed 28 urodzinami . A Ty ktorego września urodzona ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam 23 skończone gdy urodziłam córkę , to był styczeń wiec 24 rocznikowo bo urodziny we wrześniu . Teraz będę miesiąc przed 28 urodzinami . A Ty ktorego września urodzona ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
17 września ;) syna urodziłam 20 lipca a teraz termin na 29 sierpnia - kilka dni bo będzie planowane CC :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Do góry