reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Te klucia mialam wczoraj i dzis.. i wtedy w szpitalu.. to chyba tez jakies skurcze sa.. na dole brzucha tez mnie trzyma kilka minut..
Ale tych boli i tego wszystkiego jest. Takie różne , że nie wiadomo co normalne a co nie :/ w końcu się przestanie zwracać uwagę i urodzi się w domu :D

reklama
Miałam dzisiaj zmieniać zasłony na inne chociaż z 1.5 tygodnia temu już zmieniałam , ale chyba sobie odpuszczę tak mnie mama nastraszyła jakałs opowieścią o sąsiadce mojej babci że zmieniała zasłony też jakoś pod koniec ciąży i odkleiło się jej łożysko czy tam przerwało i zanim pojechała do szpitala to córeczka już zmarła ..:(
Teraz tak mi to do głowy się nabiło.. że chyba już nie będę tego robić do końca ciąży dopiero po jakimś czasie jak mała się urodzi , albo ewentualnie mąż mi zawiesi a ja tylko uprasuje, tylko wybiorę mu takie na kolka łatwe do zawieszenia :D

Dlatego lepiej, żebyś to komuś zleciła[emoji23][emoji16] ja takich rzeczy w ogóle nie robię, tylko mąż[emoji4]

Dziewczyny,was tez tak biodra bola ze nie mozecie lezec na jednym czy drugim boku??? No oszalec mozna.. do tego suty mnie swedza i cycki.. i brzuch mnie swedzi..

Tak, już od dawna[emoji16]bodajże od 14, czy 15tc[emoji4]

Ja juz przestalsm wnikac :D i dopoki nie wyleca mi wody czy nie zauwaze czegos innego niz zwykle,nie jade do szpitala,i nie przejmuje sie :D

Ja jestem od wczoraj bez luteiny i magnezu. Może od tego coraz częściej mam twardnienia, kłucia i jeszcze dzisiaj miałam połowę majtek mokrych. Tyle miałam takiego mokrego , wodnistego śluzu. Pierwszy raz. Przez całą ciążę nie miałam ani kropki śluzu.

reklama
Do góry