Luiza.
Fanka BB :)
trzeba się będzie przejść bo to już tak długo jest, że grzechem będzie zignorowanie okazjiOd 2 do 7 lipca Zobacz załącznik 873274
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzeba się będzie przejść bo to już tak długo jest, że grzechem będzie zignorowanie okazjiOd 2 do 7 lipca Zobacz załącznik 873274
Super,bo musze dokupic 2 paki jedynekOd 2 do 7 lipca Zobacz załącznik 873274
Nie martw się :*Ale jak mała się rusza rozpycha to może jeszcze rodzić nie będę mam nadzieję
A jak kłuje i boli cały brzuch ? Bo mam tak od wczoraj. Teraz od 5minut nie puszcza. To też skurcze jakieś ? Mała trzy dni mało co się rusza..Sciska cie na dole i prominiuje na krzyz i tyl plecow i na dol.. tzn ja takie mam.. a mam tez takie ktore sciskaja cie na dole i ida ku gorze..
Jedynek nie ma na promocji od 2 sąSuper,bo musze dokupic 2 paki jedynek
Te klucia mialam wczoraj i dzis.. i wtedy w szpitalu.. to chyba tez jakies skurcze sa.. na dole brzucha tez mnie trzyma kilka minut..A jak kłuje i boli cały brzuch ? Bo mam tak od wczoraj. Teraz od 5minut nie puszcza. To też skurcze jakieś ? Mała trzy dni mało co się rusza..
Ale sa po 7.99 to saJedynek nie ma na promocji od 2 są
Ale to te biedronkowe [emoji23] mi chodziło o oryginalne pampersy [emoji23]Ale sa po 7.99 to sa
Aaaaaa [emoji23][emoji23][emoji23]Ale to te biedronkowe [emoji23] mi chodziło o oryginalne pampersy [emoji23]
Tak to to.Dziewczyny pisaliście ostatnio o saszetkach do przemywania krocza po porodzie. To o to chodziło? Bo chce mamie wyslac może mi jeszcze przywiezie
Zobacz załącznik 873273