reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tak od góry brzucha i plecy ..a może to nie skurcze.. ja nie mam pojęcia bo nie miałam do tej pory ..
A jak wyglądają to przepowiadające od dołu ?

reklama
Chyba i na mnie nadszedł czas na szpital .. boli mnie brzuch i plecy ..:( pierwszy raz tak .. aż się boje bo nie chce jeszcze rodzić nie mogę .. :( idę się lepiej wykąpać i spakować jak nie przejdzie dzwonię po męża i na IP.. aż płakać mi się chce z tego wszystkiego... Dzisiaj dopiero 36.1 tydz ..
Narazie wzięłam nospe może coś pomoże ..
A to skurcze? Czy ciągły ból?

Macie ta linie przez środek ? Ja jeszcze nie
Nie :p
Haha nie nie Luiza musiałam coś źle kliknąć [emoji23]
Chyba i na mnie nadszedł czas na szpital .. boli mnie brzuch i plecy ..:( pierwszy raz tak .. aż się boje bo nie chce jeszcze rodzić nie mogę .. :( idę się lepiej wykąpać i spakować jak nie przejdzie dzwonię po męża i na IP.. aż płakać mi się chce z tego wszystkiego... Dzisiaj dopiero 36.1 tydz ..
Narazie wzięłam nospe może coś pomoże ..
Kochana spokojnie :* 36tc to już luz. Ostatnio dwie znajome tak urodziły w tym tygodniu i wyszły normalnie na 3 dobę. Obie po cc. Ale pierwsze porody też miały cc. Dzieciaczkom nic nie było.

Nie :pHaha nie nie Luiza musiałam coś źle kliknąć [emoji23]Kochana spokojnie :* 36tc to już luz. Ostatnio dwie znajome tak urodziły w tym tygodniu i wyszły normalnie na 3 dobę. Obie po cc. Ale pierwsze porody też miały cc. Dzieciaczkom nic nie było.
Tak myslalam [emoji23][emoji23]

Dziewczyny,was tez tak biodra bola ze nie mozecie lezec na jednym czy drugim boku??? No oszalec mozna.. do tego suty mnie swedza i cycki.. i brzuch mnie swedzi..
Mnie tak biodra bolą, w nocy się budzę i muszę się obrócić na druga strone jak słoń i tak pare razy w ciągu nocy... Później wstaje rozchodze przez dzien i nie bolą, a w nocy powtórka z rozrywki :p

reklama
Dziewczyny pisaliście ostatnio o saszetkach do przemywania krocza po porodzie. To o to chodziło? Bo chce mamie wyslac może mi jeszcze przywiezie ;)
IMG_0293.PNG

Załączniki

• IMG_0293.PNG
    IMG_0293.PNG
    63 KB · Wyświetleń: 274
Do góry